Ooglook Echantra Coast Scents 88 palette

Onlangs heb ik via de dag aanbieding bij Enchantra een prachtig palette gekocht van Coast Scents, de “88 Metal Mania”…  88 prachtige oogschaduw kleuren in 1 doos πŸ™‚ ik heb ‘m laatst in mijn shoplog video al even voor bij laten komen… de kleuren zijn… in 1 woord… WAUW! πŸ˜‰ Echt weer een goede aankoop voor heel wat swatch en draag plezier!

Ik heb nu een ooglook gemaakt met een paar warme en koude paars/aubergine tinten en op de foto met pijltjes weergegeven welke kleuren ik exact hebt gebruikt… eerst heb ik een licht roze kleur op mijn bewegend ooglid aangebracht, vervolgens een paarse kleur als liner onder en boven. Hierna de aubergine kleur aangebracht, onder mijn wenkbrauw een champagne kleur aangebracht en licht geblend met de aubergine kleur. Als finishing touch heb ik een aubergine eyeliner van Sephora gebruikt en een mascara van Bourjois de “Coup de theatre”.
De kleurtjes zijn hoog gepigmenteerd en geven een prachtig pearly en glamour effect. De palette kost €24.95 geen geld voor 88 prachtige kleuren als je het mij vraagt en wat ideaal is, voor iedere dag en oufit, is er een bijpassende ooglook te creΓ«ren πŸ˜€ 
Enchantra heeft o.a. meer prachtige palettes van Coast Scents in haar assortiment en daarnaast een heel scala aan andere prachtige beauty producten!
 Enchantra heeft iedere dag een andere leuke dagaanbieding, dus vergeet haar niet te volgen op twitter

Liefs xoxo Heidi
tags: Enchantra β€’ Coast Scents β€’ 88 palette β€’ ooglook β€’ swatch β€’ Bourjois β€’ Sephora

7 Comments

 • MeisjeMeisje
  dec 19, 2010 at 01:23

  Ook toevallig, jij blogt over een 88 palette, en ik ook op dezelfde dag. En nee, ik heb je artikel niet gejat. Maar deze is erg mooi. Ik heb zelf de standaard 88 palette, en wil de ‘warm’ en deze bovenstaande nog graag hebbben.

 • Mitchin
  dec 17, 2010 at 12:20

  Mooi =)) Echt bling-bling!

 • Teddy
  dec 17, 2010 at 12:04

  Staat je heel goed!

 • Priscilla
  dec 17, 2010 at 08:19

  Wow wat een mooie look! En echt een schitterend palette! Ik ga er zeker ook nog een kopen alleen weet ik nog niet precies welke πŸ™‚

 • Kayla
  dec 16, 2010 at 17:30

  Heel mooi gedaan Heidi! Mooie foto’s ook! En natuurlijk een leuke palette!

 • femketje
  dec 16, 2010 at 17:08

  erg mooi πŸ˜€ gorgeous palette ook!

 • Myrthe
  dec 16, 2010 at 14:29

  oeeh pretty! ^__^ mooi gedaan hoor meid! Denk dat ik dit palet ook maar eens ga kope πŸ˜‰

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com