Opening Etos Test Store

Ik was afgelopen vrijdag aanwezig bij de opening van de unieke Etos Test Store in Rotterdam. 5 weken lang kun je terecht aan de Lijnbaan 90 te Rotterdam om lekker te testen. Niemand minder dan Koen Kardashian mocht mee het lintje doorknippen en gaf make-up tips! Wist je dat de vernieuwde Etos maar liefst 2000 artikelen van hun huismerk in het assortiment heeft? Vandaag laat ik je in een glimp er een aantal van zien in de: Opening Etos Test Store

 

Opening Etos Test Store

 

Waar ik eigenlijk van stond te kijken, ook al heb ik in het verleden vaker Etos producten uitgeprobeerd en voorbij zien komen, is dat het assortiment niet alleen groot maar ontzettend uitgebreid is. Ik zal eerlijk gezegd niet eens weten waar te beginnen waar te beginnen met vertellen hoe specifiek dat is.

Werkelijk alles op het gebied van make-up maar ook op huidverzorging. Etos is zo een beetje mijn vaste drogist omdat ze daar merken hebben die ik tot nu toe nergens anders kan halen maar ook ga ik regelmatig voor hun huislijnen. Ik heb een vaste kleur lipstick die ik steevast haal en test vaker producten uit.

 

 

Kijk hoe schattig die rokjes, gemaakt van maskers (verpakkingen). Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Etos een van de meest vooruitstrevende drogist is op dit moment. Ze hebben van een drogist een merk gemaakt.

 

 

Voor 5 weken lang kun je dus alles uittesten en uiteraard kopen, elke week veranderen ze de winkel qua assortiment omdat ze nou eenmaal selecties moeten maken.

 

 

Als voorbeeld, de fixing sprays, ik gebruik er al een tijdje 1. Er is een prep spray die je voor het aanbrengen van je make-up aanbrengt, een prep emulsie en een echte fixing die je gebruikt na het aanbrengen van je make-up die meteen hydrateerd. Ik heb er zelf nog 1 (prep) met een bronzer er in.

 

 

Ook hier een stukje van de haarlijn. Ik heb begrepen dat de 2 in 1 sine heel fijn is, vooral voor de kids, het schijnt heel lang te blijven ruiken en de geuren vind ik erg lekker!

 

 

De schattige Koen hier in actie, volgens mij is het best een lieverd. Een moeder van een andere blogger ging in de stoel voor een mooi make-upje.

 

 

Een klein stukje gezichtsverzorging…

 

 

Wat ik dus ook niet wist is dat ze een parfumlijn hebben. Ik heb er nu 1 meegekregen die de eigenschappen van Jil Sander Sun heeft maar de geur van Acqua di Gioia Armani / Light Blue Dolce & Gabbana, althans dat vond ik dan.

 

 

Even een verfrissend drankje van rabarber tussendoor, leuk dat viooltje.

 

 

De range aan doucheproducten is ook echt groot!

 

Opening Etos Test Store

 

Tijd om te toasten op een geslaagde opening en event! Ik ben weer veel meer te weten gekomen over de huislijn van Etos!

 

 

Hieronder mijn “collectie” van de Etos huislijnen. Ik heb er 3 meegekregen om te reviewen. Ik zie dat ik nog niet eens alles op de foto heb gezet. Ik heb overigens al eerder producten van Etos getest, de kruiden theesoorten en Botanical Boost.

 

 

Heb jij al eens iets geprobeerd van de Etos huislijnen en naar welk product(en) ben je het meest benieuwd?

Liefs Heidi

3 Comments

 • bychristiana
  sep 17, 2017 at 19:44

  Ik vond het heel gezellig om er samen bij te zijn! Wat een super leuk verslag heb je er van gemaakt, en ja, die Koen is volgens mij echt wel een lieverdje. Je hebt nog heel wat om uit te proberen zie ik, die coconut seconde spray vind ik zelf erg lekker! En je bent lekker creatief met het tasje in de weer geweest, nice!

 • Agnetha
  sep 17, 2017 at 17:00

  Mooie producten staan er tussen! Etos begint inderdaad echt een merk te worden. Wat ik mooi vind is dat ze een strakke stijl hebben, daar hou ik wel van. Ik heb van de Etos vitamine D kauwtabletten en koop ze liever daar dan bij de Kruidvat.

 • Anne-Marie
  sep 17, 2017 at 14:55

  Ik ben wel benieuwd naar die coconut seconde body spray. Leuke producten zitten erbij.
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Saturday six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proevenMy Profile

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com