OPI Spring Collection 2016 Persevent gepresenteerd door the First Lady of Nails

Ik vind het altijd weer een eer om voor bijzondere events als deze uitgenodigd te worden. De reden dat dit ook echt bijzonder voor me was, is omdat de first lady of nails ofwel Suzi Weiss-Fischmann, mede-oprichtster van het nagellak merk OPI, speciaal naar Nederland af reisde om over de leading brand op professionele nagelverzorging te vertellen en de nieuwe lente-collectie te presenteren. Uiteraard dit tezamen met de Nederlandse importeur; familie Happé. Vandaag geef ik je een impressie van dit event en een voorproefje van de nieuwe SoftShades Pretty in Pastels collectie! Kijk je mee?top

top2

In 1981 (ha goed jaar, mijn geboortejaar) werd OPI (Odontorium Products Inc., een kleine tandheelkunde producten bedrijf) gevestigd in Hollywood, gekocht door George Schaeffer. Kort daarna werd hij vergezeld door Suzi – OPI Co-Founder & Brand Ambassador. George ontwikkelde een nieuw acrylproduct voor het maken van kunstnagels, wat het al snel tot groot succes bracht.
In 1989 bereide OPI haar bedrijf uit met nagellakken. In 2003 creëerde ze een Legally Blond 2 collectie en vervolgens volgde er vele andere bedrijven en uiteraard meerdere samenwerkingen met de film-industrie en celebrities waar het vreselijk populair onder is, je ziet dan ook regelmatig met OPI gemanicuurde nageltjes op de rode loper voorbij komen.

7Suzi zorgde ervoor dat nagellak een ware fashion item werd die onmisbaar is voor vrouwen. Gefascineerd door mode en heeft een onovertroffen vermogen om nieuwe kleurentrends te voorspellen en staat niet voor niets bekend als ‘the First Lady of Nails’.

6

Een foto van (mama) Anja Happé mag natuurlijk niet ontbreken. Zij zorgde ervoor dat vanaf 1993 de hoogstaande lakken in Nederland verkrijgbaar zijn.

5

6 heerlijk frisse lentekleurtjes staan centraal in deze SoftShades pastel collectie. Zoals we van OPI gewend zijn hebben ze hun eigen unieke namen meekregen. Wit – It’s in the Cloud, Mintgroen – This Cost Me a Mint, Zachtgeel – One Chic Chick, Zachtroze – Stop it I’m Blushing!, Zachtblauw – It’s a Boy en Lila – I Am What I Amethyst.

Onderstaand een aantal zachtzoete foto’s van de collectie gepresenteerd in een mooie omgeving en uiteraard gezonde hapjes en drankjes om helemaal de lentekriebels te krijgen.

15 12 11 10

2 9

1 8 3 Ik heb een heerlijke dag gehad, leuke bloggers (eindelijk) ontmoet, zoals Helen van Beautyill en ja wat ik al zei, een eer om hier bij te mogen zijn.
Vanaf 11 april is de SoftShades “Pretty in Pastels” collectie verkrijgbaar. De losse lakken à 15 ml kosten € 14,95. De miniset met 4 SoftShades Pastels kost € 22,95. Voor de verkooppunten kijk je op de site van OPI >>> link

Wat vind jij van deze collectie en ben jij ook een echte OPI-fan?

Liefs Heidi

15 Comments

 • Eva
  mrt 17, 2016 at 13:16

  Door die kleurtjes krijg ik helemaal zin in de lente!

  Mooie foto’s!

  • FabulousHeidi
   mrt 17, 2016 at 13:23

   Jaaa heerlijk he! Ik ook 😀 thx!!

 • Beauty Treasures
  mrt 16, 2016 at 12:58

  Mooie kleurtjes!
  Beauty Treasures onlangs geplaatst…PLOG – ESTETIKA BEURSMy Profile

 • Larissa
  mrt 4, 2016 at 08:39

  Yesssss i love OPI!!!
  Behalve de gele!! Ik vind geel altijd zo lelijk staan?? Wat jij?!

  • FabulousHeidi
   mrt 4, 2016 at 08:58

   Hihi me 2! Nou ik zat meteen te denken, heb ik gele lakjes… volgens mij maar 2 en nog nooit gedragen haha! Ik denk dat deze wel mooi is maar ik snap helemaal wat je bedoeld. Geel is sowieso een kleur wat me minder aanspreekt.

 • Deb
  mrt 3, 2016 at 22:34

  Wat super gaaf dat je hierbij bent geweest! Lijkt me helemaal té gek! Mooie plaatjes heb je ook geschoten. Ik ben zeker een OPI fan, maar de laatste tijd vind ik hun collecties om de een of andere reden minder spannend en trekken andere merken mij meer aan. Maar.. Je hebt me in ieder geval nieuwsgierig gemaakt naar deze collectie!
  Deb onlangs geplaatst…Review & Swatches: Essie Lounge Lover, Lente collectie 2016My Profile

  • FabulousHeidi
   mrt 4, 2016 at 08:57

   Jaaa was zeker gaaf Deb! Ik vond het ook echt zo’n eer dat ik er bij mocht zijn.
   Ik kan me het bij jouw voorstellen, als ik kijk naar jouw swatches dan denk ik dat OPI momenteel voor jou wat saai kan zijn. Gelukkig dat ik je hiermee wel nieuwsgierig hebt gemaakt haha! 😀

 • Bertine
  mrt 3, 2016 at 18:47

  wat een professionele foto’s! tof! hele mooie kleurtjes vind ik het, die nieuwe OPI nagellakjes!

  • FabulousHeidi
   mrt 3, 2016 at 19:01

   Thanks, wat lief! Helemaal mee eens jouw mening over de kleurtjes 🙂

 • Mariska
  mrt 3, 2016 at 11:45

  Lijkt me zo gaaf om naar zo’n event te mogen gaan! Het ziet er echt praaachtig uit, en je foto’s zijn ook mooi!
  Mariska onlangs geplaatst…Nieuw binnen, onderweg en wishlist | Sneak peekMy Profile

  • FabulousHeidi
   mrt 3, 2016 at 11:49

   Dank je wel Mariska! 😀
   Gaat vast helemaal goed komen!

 • Marleen
  mrt 3, 2016 at 11:33

  Ik las er al over, zo leuk! De lakjes lijken me prachtig voor de lente!

  • FabulousHeidi
   mrt 3, 2016 at 11:37

   Ja mooi zijn ze he! Ik krijg er echte lentekriebels van hihi

 • Lindsey Beljaars
  mrt 3, 2016 at 10:32

  Wat een leuk event!! Prachtige foto’s heb je gemaakt
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Andrélon Oil&Care Marokkaanse ArganolieMy Profile

  • FabulousHeidi
   mrt 3, 2016 at 11:03

   Dank je wel Lindsey! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com