OVER FFB

Media is een belangrijk onderdeel van mijn werk, ik zie mij blog dan ook als een verlengde van mijn werk en bedrijf. Het onderhouden van een website, het technische aspect ervan en het onderhouden van een facebookpagina. Producten, verpakkingen en reclame blijf ik boeiend vinden. Vandaar ook mijn keuze in werk. De liefde voor beauty en fashion zal altijd blijven. De eerste make-up palette kreeg ik rond mijn 8e en was ik altijd bezig met het (stiekem) brouwen van parfummetjes op mijn kamertje. Omdat mijn werk niet in de beautyscene ligt en ik toch heel graag iets met “deze kant” van mij wil doen en ik het heerlijk vind om te schrijven, uit ik dat graag in mijn blog. Mijn werk en blog zullen wel een gescheiden liefde blijven.

Daarnaast mijn achtergrond in detailhandel speelt daar in mee. Ik vind dat mijn blog voor iedereen moet zijn. Uiteraard zal dit hoofdzakelijk om vrouwen draaien en in een bepaalde leeftijdscategorie maar wel heel breed. Gelukkig komen er onderwerpen aan bod die ook voor mannen interessant kunnen zijn. Dit kan in algemene artikelen, artikelen specifiek voor mannen maar ook voor de vrouw in zijn leven of de gedachtegang van vrouwen. Omdat ook in het zakelijk en dagelijks leven hebben we veel met dit bijzondere geslacht te maken.

Blog’s zijn voor veel bedrijven dan ook niet meer weg te denken. Een uitgebreid artikel van de producten en/of diensten. Veelal foto’s die niet in een studio gemaakt zijn en veelal ook meerdere foto’s van het product, belicht vanuit elke hoek. Uitvoerig testen van de artikelen en een omschrijving van de inhoud. Een betere reclame kun je niet verzinnen en keer op keer wordt dit ook uitgewezen in de media.

Waarom de naam Fabulous Feeling Blog?

Zo’n 11 jaar geleden, na een reis in Amerika, werd ik verliefd op het Starbucks concept. Ik had het al enkele jaren ervoor gezien maar pas tijdens mijn 2e bezoek raakte ik in de ban van deze prachtige koffiezaken. Ik wilde heel graag met mijn moeder iets dergelijks in Nederland opzetten en kwam met de naam Fabulous Coffee. Helaas zijn onze plannen nooit doorgezet (wie weet ooit wel) maar bleef de naam “Fabulous” bij me hangen. In het begin van 2010 ben ik Fabulous Feeling opgestart, dit in de vorm van een webwinkel met leuke goodies. Gezien mijn werk op dat moment te belangrijk was, heb ik dit op een zijspoor gezet. Eind 2011 werd mijn interesse gewekt in een blog. Ik zag dit bij een inmiddels “grote” blogster voorbij komen en dacht “he, dat kan ik ook” met mijn achtergrond in de beauty. Dat het niet gemakkelijk is kwam ik later achter. Dit is niet een hobby, dit moet professioneel aangepakt worden. Na er een hele poos uit te hebben gelegen omdat ik niet wist op dat punt waar ik naartoe wilde met mijn blog heb ik de draad sinds kort weer opgepakt. In een nieuw jasje, een clean en goede uitstraling en in een andere vorm dan alleen beauty. Er is zoveel meer in het leven wat Fabulous is en wat dat gevoel ook geeft. Voor mij is dit zeker het geval maarrrrr… de beauty en fashion blijven de hoofdrol hebben.

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com