Persdag Happy Day SS16 | Nieuwe pracht en praal van prachtige merken!

Op 28 oktober mocht ik weer richting Amsterdam voor een heerlijke persdag van één van mijn favoriete PR bureaus: Mooi PR. Voor dit PR bureau trek ik dan het liefste het meeste tijd uit, rond die dagen organiseren de meeste bureaus de persdagen maar deze keer richtte ik me alleen op Mooi PR. En wat heb ik weer prachtige nieuwe collecties gezien! Ik trof deze dag Mi Moneda aan met de nieuwe collecties en een wel heel leuke nieuwe lijn, de nieuwste Swarovski juweeltjes, mooi schoeisel van Omoda, brillen van Silhouette en daarnaast veel beauty producten en zalige hapjes en was het presenttime! Kijk je mee naar dit leuke event?

top

 

Het mooie Nederlandse populaire merk Mi Moneda komt weer met een aantal nieuwe pareltjes. De kracht van Mi Moneda is dat alle sieraden verwisselbare elementen heeft. Niet alleen presteert het merk een nieuwe lijn met verwisselbare puntige steentjes in mooie glamourachtige kleuren maar heeft er een geheel nieuwe lijn bij, de “Take what you need“. Kettinkjes met verwisselbare staafjes waar een mooie tekst op staat. Binnenkort hier meer over 😉MooiPR-dag

Er werden heerlijke cocktails deze dag bereid en waren er zalige vega hapjes van Kitchen Cowboys.  Alles in teken van happiness en health. 

Hieronder een greep uit de SS16 collectie van Swarovski. Hier rechts boven mooie (lederen) banden met wel een hele leuke gadget erin, nl een stappenteller. Kijk daar word ik dan blij van, heel de dag je telefoon of lelijk kastje meedragen doe ik niet maar weggewerkt in een gorgeous armbandje… ja echt FABULOUS!
MooiPR-dag8

De Spring/Summer ’16 collectie heeft als betoverende naam “Sea of Sparkle” en sprankelen doen ze!

 

MooiPR-dag7

Glinsterend turquoise, aquamarijn en opvallende roze tinten zijn de kleuren die overheersen in Swarovski’s nieuwe lente/zomer collectie van 2016. De collectie is geïnspireerd op de prachtige zeeën en oceanen die de wereld rijk is. Met zijn opvallende kleuren en vormen die doen denken aan waterflora, is de collectie bijzonder gewaagd en voorzien de sieraden elke outfit van kleur en energie.

De collectie bestaat ook dit seizoen weer uit zowel statement pieces als minimalistische sieraden.

MooiPR-dag6

Rechts onder kun je het prachtige cadeautje zien wat ik kreeg bij dit event… echt vervelend weer! Een gedeelte van de nieuwe collectie heeft het bijzondere infinity teken. Ik heb iets met dit soort tekens dus past perfect bij me.

MooiPR-dag10

 

MooiPR-dag9

 

Uiteraard waren Omoda en Hunkemöller ook weer vertegenwoordigd deze dag. Ik ben zelf echt fan van Omoda. Prachtige winkel en fijne website met een groot assortiment en goede levering.

Hoe mooi ik Hunkemöller ook vind en hoe goed ze bezig zijn qua collectie en uitstraling is het voor mij niet echt weggelegd. Er werd die dag ook gevraagd “waar denk je aan als ik de naam Hunkemöller zeg” sjaaa.. te klein haha! Maar mooi en romantisch is de nieuwe collectie zeer zeker wel!
MooiPR-dag4

Hieronder een aantal beautymerken op een rij welke Mooi PR vertegenwoordigd. Van Etos tot OPI en (een grote favoriet van me) Cinq Mondes.

MooiPR-dag3

Ik kon het niet laten om nog even deze bril uit de nieuwe lijn van Silhouette op te zetten, wat een fijne bril! Heel licht, geen montuur en heel flexibel, ik zal er bijna weer 1 om gaan dragen (ik ben eigenwijs als het gaat om het dragen van een bril, voor veraf zal het eigenlijk wel moeten).

 

MooiPR-dag2

 

Een happy day was het want alles zag er zo vrolijk en mooi gestilde uit! Bedank weer Mooi PR dat ik aanwezig mocht zijn en voor de fijne cadeaus.

Van welke collectie zal jij meer willen zien?

 

Liefs Heidi

One Comment

  • Deb
    nov 26, 2015 at 20:30

    Ziet eruit als een super deluxe persevent! Ik ben heel benieuwd naar de Swarovski ketting! Ik zou zo een ook heel mooi vinden. Misschien een leuk kadootje voor onder de boom 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com