Persdag Lifestyle Lab | PLOG

De opmerking die steeds vaker voor “mijn kiezen” krijg is “Wat heb jij toch een leuk leven, al die uitjes en evenementen!”. Ik denk dat ik daar zeker wel mee in kan stemmen maar daar heb ik wel aan gewerkt. Een paar jaar geleden sloot ik me nog net niet op in mijn ivoren toren, ik had een prachtig huis en een vaste baan maar kam amper de deur uit tot het punt kwam dat ik voor iets anders moest kiezen… ieder heeft wel een dal in zijn leven (ik heb ‘m in ieder geval gehad ;-)), sommige wat dieper dan de ander, sommige meer dan 1 dal maar uiteindelijk gaan we allemaal de berg weer op. Na regen komt zonneschijn en voor mij is de blog de
zonneschijn. Ik geniet er enorm van! Ik geniet ook van de reacties die jullie me geven. Uiteraard zijn de uitjes en producten leuk maar je moet er wel wat voor doen, voor mij geen opgave maar echte passie! Een investering in mijn leven. Ik plaats liever dan ook alleen maar positiviteit en echt dingen waar ik volledig achter sta, ik vind dat heel belangrijk maar ook voor jou als lezer goed om te weten. Goed… terug naar de uitjes, dat ik ze meemaak wil natuurlijk niet zeggen dat ik ze, ook al is het in plaatjes vorm, niet met je kan delen. De afgelopen 2-3 weken zijn er ontzettend veel events geweest en dit in teken van het lanceren van nieuwe producten en aankomende collecties. Ik zal elk event tot nu toe in een notendop met je delen in de vorm van een PLOG. Ik zeg: enjoy!

34

De eerste hebben jullie al lichtelijk kunnen zien, de aankomende collecties van Rivièra Maison, daarna volgde de eerste blockbuster van een film en vandaag is het de beurt aan een leuk event wat ik bezocht in Amsterdam wat georganiseerd werd door 2 PR bureau’s genaamd “Lifestyle Lab“. Dit event draaide dus om, de naam zegt het al, lifestyle. Van beauty tot fashion en interieur maar vooral food! Ik trap maar meteen af met de beauty, deze dag was mede de lancering van de nieuwe shampoo uit de Guhl collectie. Ik ben ‘m aan het testen, mijn eerste indruk is zeker al positief! Het doel is dat je haar langer fris en luchtig blijft (wat de naam van deze shampoo ook al zegt). Wordt vervolgt 🙂

33
32

Voor de innerlijk en uiterlijke beauty stond er het leuke concept Curves met de lancering van nieuwe repen die ze ontwikkeld hebben. Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Ze hebben dan ook speciaal 3 repen samengesteld die niet vol zitten met koolhydraten maar eiwitten. Veel logischer als je er over nadenkt! Ik vond ze heerlijk! Ik ben normaal niet van de repen maar dit smaakte me wel goed. Ik ga er binnenkort 1 goed uittesten.

31

30

Je hebt vast wel eens de vrolijk gekleurde drankjes van AriZona gezien? Ze staan bekend om hun koude ice tea dranken die 100% natuurlijk zijn. AriZona heeft dan ook een nieuwe lijn aan hun assortiment toegevoegd, de Cowboy Cocktails, een combinatie van 100 % puur natuurlijk fruitsap en water.

29

Canei was ook aanwezig met al de lekkere frisse wijn drankjes, de Frizini wijnen. Heerlijk voor deze zomer. De tip van Canei, maak er eens een lekker waterijsje van… gaan we doen!

28

27

 

Hè ja bah schoenen… dat vind ik altijd zo vreselijk 😉 😉 Dit mooie merk Colette Sol, opgericht door 2 Nederlandse zussen. Deze nieuwe zomercollectie is geïnspireerd door zonnige Cote D’Azur. Ik heb er verschillende gepast en bijzonder was de binnenzool die compleet aansluit aan je voet, heel prettig! 2625

 

Ook nieuw zijn de tassen. Ik heb het niet snel maar ik vond de gehele collecties echt prachtig! Normaal ben ik echt een zeikerd als het om schoenen gaat haha! Dat je denkt… nee net niet, dat had ik nu niet. Ok, ik zal ze niet allemaal kopen maar ik heb echt een aantal exemplaren gezien waarvan ik denk ja, die passen precies bij mij.

24

 

Voor mij een opvallend merk wat ik nog niet eerder ben tegengekomen is Jarre met de AeroSkull. Een unieke versterker met dodelijk geluid, aldus Jarre. Ik zal hier binnenkort ’s wat meer over vertellen, ik vind het wel leuk genoeg om helemaal uit te lichten. 23

22

Woonexpress had dit event een leuke opdracht verzonnen, style een kamer en maak kans op een waardebon van €250,00. Die kans liet ik niet voorbij gaan uiteraard en richte de kamer in. Er stonden verschillende rekken met accessoires waaruit je kon kiezen.21

Voor (boven)…. en na (onder)!2019

Ontzettend leuk om te zien hoe verschillend iedereen die deel nam de kamer in richte. Ik houd van vrolijk en kleurrijk maar toch rustig. Ik weet eerlijk gezegd niet of de winnaar inmiddels al bekend is gemaakt 🙂17

 

Bij zo’n lekkere comfi bank hoort natuurlijk ook chocolade. En welke choco kun je beter eten als het pure merk Lovechock. Ik heb al heel wat merken inmiddels voorbij zien komen en deze is ook weer bijzonder. Leuk concept en qua smaak ook weer erg goed. Ik ontving 2 doosjes. 1 ervan ga ik binnenkort weggeven, leuk dat jij als lezer ook dit lekkers kan proeven toch?16
15

Van pure chocolade naar een hele foute maar erg lekkere smaak verwennerij. Zelfgemaakte truffels met Amarula. Daaaag dieet! 😉 Culinair expert Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt) maakte deze dag de truffels met Amarula en heeft een heerlijk recept voor Amarula-mokkatruffels bedacht. Ik zal binnenkort hier het recept van gaan delen, leuke tip voor moederdag!

14

Nog meer dag dieet, hallo lekkere snack, ook al is ie iets meer verantwoord. De bekende bitterbal uit de oven. Ofwel bekend van de reclame. Ik kreeg ze te proeven voordat ik wist dat het om de ovensnacks ging van Kwekkeboom. Ik proefde de bitterbal en de kaassnack. Errrug smakelijk kan ik je zeggen. Ik ga ze binnenkort ook uitgebreid testen.13

 

Hoe kun je nou nog beter genieten van een lekkere snack dan met een heerlijk wijn erbij? Deze 3tal fruitige wijnen van Barefoot zijn de nieuwe telgen uit de familie en perfect voor bij de barbecue (of op het strand of gewoon lekker op die zomerse dag). Deze fruitige namen onder de naam Refresh zijn fruitig met een bubbeltje en ideaal om koud te drinken. Ook hier snel meer over!

1211

 

Na al de lekkernijen moet er ook nog (gezond) gekookt worden en voor al je kookgereien moet je echt ’s een kijkje nemen bij Kookpunt. Ik heb niet vaak zo’n grote kookwinkel gezien! Ik heb hier ook een paar jaar geleden een cursus gevolgd voor cupcakes te maken (Lilly’s Cupcakes) en hier verkopen ze werkelijk alles! De fysieke winkel bevindt zich in Rotterdam maar Kookpunt heeft ook een webshop.10

Vee leuke nieuwigheden zoals deze bijenwas lap van Abeego die je gebruikt ipv vershoudfolie. Een verantwoorde manier van bewaren. Je maakt ‘m schoon en kunt ‘m weer voor de volgende pot of bakje gebruiken. 9

Uiteraard nog wat trends die we al even zien zoals de lemonade jar, slowcoffee (handgezette koffie) en weer terug als trend de paëlla.

8

Een aantal gerechten die ik ook nog heb geproefd waren gemaakt met de Touche of Taste van Lacroix. Een geconcentreerde fond die gemakkelijk in vele grachten te gereken is om de smaak te verstreken. Je weet het al, snel meer hier over!

7

 

We sluiten de dag af met een lekker cocktailtje in een grappige beker!

5

De Vodka van New Amsterdam heeft een zachte smaak en ideaal voor een heerlijk mix! Ik zal deze cocktail snel ’s na gaan maken, want hij is zeker de moeite waard! Prachtige fles ook als je het mij vraagt! Wederom een merk wat echt uitgelicht moet worden.42

Zo, wat een hoop nieuwtjes op een rij! Hopelijk heb ik jou ook hiermee kunnen vermaken! Wat spreekt jou het meeste aan of welk merk?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com