Personal highlights summer-autumn

Ondanks de rust op de blog gebeurd er veel in mijn leventje en ook op blog/pers gebied. Naast mijn drukke baan (ik ben inmiddels onverwacht een trede hoger in de fashion-business geklommen), bezoek zo nu en dan erg leuke persevents, blijf ik een fan van kokkerellen en trek ik er regelmatig op uit om leuke dingen te doen. Als je mij volgt op social media zal je dit vast niet ontgaan zijn. Om je weer een beetje op de hoogte te brengen van mijn (blog)leven, omdat ik ten alle tijde de intentie blijf hebben om zoveel als mogelijk te bloggen, ga ik weer fris van start met een persoonlijke plog: Personal highlights summer-autumn.

Personal highlights summer-autumn

 

We maakte deze zomer een korte trip naar Duitsland om even tot rust te komen. We hadden een spa-hotel geboekt voor een paar overnachtingen en plakte er een dag Düsseldorf aan vast. Wat houd ik toch van die stad! Koffietje op de Königsallee, meteen een bezoekje aan een werkelijk prachtige Douglas, even neuzen in de Kaufhof waar je dan heels tegenkomt van chocolade (goed voor de choco-liefhebbende fashionista) en nog even frambozen taartjes halen in een chique patisserie. Shoppen en eten, altijd goed!Personal highlights summer-autumn

 

Dat hotel… uhhh… dat zal ik niet snel aanraden… mits je van letterlijke vijftig tinten grijs houdt. Hallo bejaardenclub! Niets mis met bejaarden hoor maar om nou je vakantie door te brengen waar de Yahtzee dobbelstenen en Rummikub steentjes continu in je oren galmen… nou nee! Logisch in die tijd van het jaar maar dat waren we even vergeten 😉 net als 2 andere jonge stelletjes. Eten was er wel volop, van uitgebreide ontbijtjes tot aan koffie en taart in de middag en steevast happy hour 🙂

Om aan de grijze massa te ontkomen gingen we naar het gezellige plaatsje Marburg waar we een leuk koffiezaakje vonden en was er tijd voor wat shoppen. ’s Avonds at ik een heerlijke schnitzel, hoort er toch wel bij als je een bezoekje brengt aan Duitsland. Niet zo gek dat ik in 4 dagen 2 kilo was aangekomen.. oeps!personal-highlights10

 

Nog even genieten van een paar vrije daagjes en was het tijd voor een superleuk persevent van Don Papa Rum. Heerlijk schepijs gemaakt met in de rum gewelde rozijnen, spicy cocktails, lekkere authentieke Philipijnse hapjes en prachtige street art bewonderen in het mooie Oud-Zuid. Een goed verslag van Don Papa komt er zeker nog aan want dat verdient dit bijzondere rumsoort zeker! Het ijs was overigens van van ijssalon “de Hoop” uit Blaricum, zij zijn uitgeroepen tot beste ijssalon 2016 van Nederland.personal-highlights7

 

Op deze mooie zomerse dag liepen we door naar de Pijp waar Tout Patisserie zich bevind. Dit stond al zo lang op mijn lijstje en uiteraard namen we zalige en bijzondere macarons mee. Eerlijk gezegd nog bijzonderder en lekkerder dan de bekende Parijse macaron makers… aanrader dus! personal-highlights9

Nog iets wat al lang op mijn lijstje stond was een bezoekje aan Christa’s Cookies. Mocht je een keer in Dordrecht zijn, ga hier dan zeker langs! Helemaal als je van minder zoet houd maar wel van lekker snoepen! Ik hoorde naderhand dat de eigenaresse de dochter is van de ex-verloofde van mijn vader (volg je ‘m nog). Voordat mijn vader mijn moeder tegenkwam was mijn vader verloofd met een andere dame, gelukkig dat dat uit is gegaan want anders had ik hier nu niet vrolijk zitten tikken haha! Ook was er weer tijd om met mams te lunchen bij Lunchcafé Lente in Roosendaal, wat maken zijn toch lekkere broodjes!

Weer een bezoekje aan Amsterdam voor een persevent van Ecco. Ik wist niet dat dit zo’n mooi merk was! Het stond bij mij altijd bekend als oubollig.. nou dat is het zeker niet! Een bijzonder bedrijf waar ik je erg graag later meer over ga vertellen! We mochten deze dag zelf een tas maken en kregen een glimp van de nieuwste collectie schoenen en tassen.

personal-highlights6

 

Ik houd erg veel van koken en maakte weer een aantal gerechten, ik denk dat ik nog wel wat recepten ga uitwerken. Zoals een herfstachtige quiche van spruiten en een lasagne met tonijn en spinazie. Daarnaast maakte ik zelf granola. Roosterde ik tomaatjes die echt heel zacht en zalig zijn om van te snoepen maar ook in de pasta te gebruiken en draaide ik nog even een cake in elkaar met in de nieuwe Licor 43 Ororchata gewelde rozijnen. Yummie!!!
personal-highlights3

 

Ik maak ook altijd graag pasta’s en dan met name varianten van de Carbonara.
personal-highlights12

Autoliefhebber als dat ik ben, moest ik natuurlijk even een kijkje nemen in ons dorp waar een aantal exclusieve auto’s te bewonderen waren. Dit vond ik wel een van de mooiste, de nieuwe Lamborgini Hurricane.

Tjaaa en dan moet je wel je eigen autootje zo nu en dan poetsen he! Ik kreeg een doek van Optidee laatst bij een bestelling, dit schijnt een bijzondere doek te zijn, veel gebruikt in de auto-industrie. Ideaal als je niet veel tijd hebt om je auto te reinigen, alleen water en dit doekje deden wonderen! Mijn vieze velg was daarna brandschoon! Ik moet dit echt een keer apart reviewen (sowieso meer producten van Optidee, heel fijn merk).

personal-highlights4

Just here voor de selfie-filters 😉 ik zet eigenlijk zelden iets op Snapchat maar die filters blijven zo leuk! Ik heb een iPhone vol met maffe selfies! Mams moest er ook even aan geloven.

Nog een leuk uitstapje en dit keer naar Rotterdam voor een herfstdiner bij Roots. Een nieuw restaurant in het Hilton. Wat een letterlijk pure verwennerij! De naam Roots zegt het eigenlijk al, terug naar de wortels, en nee niet letterlijk wortels op het menu maar alle ingrediënten in zijn puurste en oorspronkelijke biologische vorm. Bij elk gerecht een bijpassende wijn met een bijzonder verhaal verteld door een sommelier. Weer een unieke ervaring waar ik zeker meer over ga vertellen (er staat wat op de planning zoals je kunt lezen).

personal-highlights5

Nog een unieke ervaring beleefde ik in het (uitgeroepen) beste Hardrock Café ter wereld en wel in Amsterdam. Op uitnodiging van Barefoot Wine en New Amsterdam Vodka mocht ik proeven van een aantal goede cocktails en mocht ik zelf als shaker achter de bar aan de slag, niet te vergeten met leuke mensen en wederom heerlijke hapjes. Gek he dat het me maar niet lukt om af te vallen 😉

Naast Amsterdam is een andere favoriet de stad Antwerpen. Ik vertoefde langs de kraampjes van het Bollekesfeest, ging eten bij de hippe tent Backyard52, haalde een heerlijk tarteletje met banaan bij Bakkerij Goossens (mijn favoriet) en spotte deze geweldige overknees van Patrizia Pepe. Ze komen misschien wat flets over maar mooi dat ze zijn! Die hak is vol met shimmers, hangt wel een gezellig prijskaartje aan… nog maar even niet kopen helaas…
personal-highlights8

 

Heel recent bezocht ik het nieuwe hoofdkantoor van Rivièra Maison voor de spring/summer collectie 2017. Ik kan je helaas nog niets laten zien behalve de restjes van een lekker ontbijtje en een kopje cappuccino maar ik kan je vertellen in een woord WAUW! De nieuwe collecties (een 4-tal) zijn geweldig! Ik was al fan maar nu wel meer, ze maken een stapje in een andere richting met wat meer kleur in de collectie en mij sprak het enorm aan! Pas vanaf januari/februari mag ik zo’n 2 weken voordat een collectie uitkomt het aan je laten zien. Nog even wachten dus maar het is het dubbel en dwars waard!personal-highlights

Op diezelfde dag ging ik een ander stukje Amsterdam op voor een perslunch van Care Cosmetics voor 3 prachtige bio-cosmetica merken. Onder andere werd Ahava gepresenteerd. Een volle goodiebag en een gevuld buikje later stapte ik weer op vanuit restaurant en kwekerij De Kas. Zeker een bezoekje waard als je in de gelegenheid bent. De Kas zegt het al, eigen kweek verwerkt in hun gerechten. Het is tevens gelegen in een prachtige parkje.
personal-highlights2

Als laatste highlight vond ik deze 2 pagina’s uit de Linda erg leuk. Een van een interview van Grace Jones ter promotie van haar nieuwe boek welke ik nu dolgraag wil lezen, ik lag in een scheur om dit interview! Geweldig maf wijf! Daarnaast de cijfersenzo met even uitgelicht het zinnetje van Anna Wintour… 200.000 dollar per jaar aan kleedgeld!! Sowieso vond ik dit wel een grappige “fashion” editie. De Linda blijft leuk, ik fotografeer vaak leuke items uit het magazine.

Wat zijn jouw highlights van de afgelopen tijd en naar welk aankomend artikel ben je nieuwsgierig?

liefs Heidi

4 Comments

 • Rachel Kromdijk
  okt 20, 2016 at 16:59

  Ik word helemaal blij van al die food foto’s vooral omdat ik over een halfuur bij een vriendin mag aanschuiven

 • Deb
  okt 20, 2016 at 16:56

  Wat fijn om weer eens een update van jou te lezen! Je bent lekker druk geweest zo te zien! Allereerst gefeliciteerd met je promotie (tenminste dat begrijp ik uit de eerste paar regels)!!! En wat een heerlijke culi-foto’s heb je gemaakt. Leuk ook dat je naar Düsseldorf bent geweest. Daar wil ik ook graag nog eens heen. Waar ik het meest benieuwd naar ben.. nu maak je het me wel moeilijk! Ik zou wel meer willen weten over je bezoek aan het event van Ecco.. mijn indruk is ook dat het een oubollig merk is, maar ik zit er dus naast! Verder lees ik graag meer over de nieuwste Riviera Maison collectie (jammer van het embargo!) en je bezoek aan het event van Care Cosmetics.
  Deb onlangs geplaatst…Essie ChinchillyMy Profile

 • Anne-Marie
  okt 20, 2016 at 08:00

  Zo dame, jij hebt weer veel leuks (en lekkers!!) meegemaakt. Ben erg benieuwd naar de Ecco tas die je gemaakt hebt!

  • FabulousHeidi
   okt 20, 2016 at 15:22

   Jaaa absoluut 😀 heerlijk van genoten ook! Ik ga ‘m zeker laten zien, hij is leuk!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com