Personal Post – 5

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijk artikel schreef, er is zoveel gebeurd in mijn leventje in positieve uiteraard, dat ik dat in een beknopte versie (van 35 foto’s ;-)) met je wil delen. Zo ben ik verhuisd naar België.. ok 2 km over de Nederlandse grens. Werkte ik alweer een jaar als manager voor mijn favoriete Nederlandse kledingmerk, heb ik een aantal leuke events bezocht, veel en lekker gegeten, maakte ik een korte trip naar Parijs, èn, zoals je misschien al hebt gezien, heeft mijn blog weer een make-over gekregen! Bloggen blijft mijn favoriete hobby en ik plaatst wanneer ik kan maar ik wil je toch even mee laten genieten wat er achter de schermen plaats vind. Kijk en lees je mee naar mijn nieuwe Personal Post!

 

Personal Post - 5

We beginnen nog maar even in Nederland, nog met de oude keuken en de oude oven… ik bakte voor het eerst zelf een brood! Helemaal ambachtelijk, geen machine aan te pas gekomen. Het is even een werkje maar dan heb je ook wat! Ik ga ‘m snel nog eens maken en dan afbakken in de nieuwe oven en hopelijk kan ik er dan een artikel over schrijven 🙂

 

De start van “de verhuis” naar België, inmiddels al veel uitdrukkingen en woorden geleerd, de kleine verschillen tussen Nederland en België vind ik erg grappig! Maar dit moet natuurlijk gevierd worden met een overheerlijk bananentaartje van Bakkerij van Thillo. Overal zijn hier geweldig bakkers te vinden met gebak wat je niet snel in Nederland vind. Wat was deze lekker!

 

Het is inmiddels al even geleden maar tussendoor een paar leuke events gehad waaronder Lifestylelab van Miss Publicity. Ik heb hier nog steeds het eea van uit te testen 😉

 

It is (almost) about food these days.. Dineren op een bijzondere plek in Rotterdam “De Schone Lei”. Wat een fantastische avond en heerlijk eten, echt een topper! Deze locatie verdient zeker een artikel!

 

 

Sjaa en daar was het nieuwe huis dan eindelijk in het gezellige Essen. 2 kilometer over de grens maar wat een verschil qua wonen! Ik ben heel trots op het appartement en elke dag nog dankbaar! Helemaal mijn plekkie, love it!

De keuken mag er dus ook echt zijn, vooral als foodie. Overal schuifpuien waardoor je meteen vanuit de keuken en woonkamer in de prachtige tuin staat.

 

Moest natuurlijk even gevierd worden in de tuin met een Gin-Tonic. Yum yum!!

 

Deze taart… is voor mij denk ik wel de meest bijzondere en lekkere ooit geproefd. Mama’s beroemde rabarber-room taart. Niet 1 engeltje maar zeg maar gewoon een horde aan engeltjes! Zo lekker! Ik hoop dat ze ‘m nog een keer voor me uitschrijft zodat ik ‘m op de blog kan plaatsen.

 

Als bedankje namen we paps en mams mee naar een heel leuk restaurantje in hartje Essen; Bistro Tutti. Een gezellig restaurantje met een Italiaanse keuken. Superavond en lekker eten!

 

Als enorme pasta-liefhebber moest ik natuurlijk pasta bestellen… heel logisch 😉

 

Een artikel waar ik nog steeds mee bezig ben, het is erg veel maar het komt er aan dat is de prachtige dag en vol gezelligheid die ik beleefde met Anne-Marie en vele andere foodbloggers met een Foodbloggers tour door Den Haag. Wat had ze dit goed geregeld! Kunnen toch vele PR-bureaus nog een puntje aan zuigen.

De gehele groep voor Haagse Harry (ik weet niet wat ik dacht maar trek als gewoonlijk weer een raar hoofd). Wat een gezellige lieverds bij elkaar!

 

1 van die adressen, die ik ook erg bijzonder vond was In Stock, een restaurant die gerechten maakt met “afgekeurde” producten. Bijvoorbeeld die tomaat die niet mooi genoeg is, daar moet je aan denken. Alles onder het mom van “foodwaste”.

 

Heidi weer aan het bier. Even genieten van een speciaal biertje voordat ik aan de slag moest (zat wel even tussen hoor), ik werk op het Rosada en daar organiseren ze leuke events, vandaar even een kiekje 🙂

 

Ahum… het wordt wel heel veel eten en drinken.. deze courgette-cake at ik bij Lunchcafé Lente in Roosendaal. Samen met mams koffie encake op het terras. #Genieten

 

Yesss “mijn” winkeltje alweer 1 jaar! Ik werk als shopmanager voor Expresso op Rosada, echt een uitdaging deze winkel maar zo leuk! Ik had de eer deze winkel geheel op de starten. Ik heb het nog steeds zo naar mijn zin! Stiekem toch wel een fashiongirl…

 

Teamuitje met de meiden, we genoten op een bijzonder plekje vlakbij Breda. Paviljoen Het Houtse Meer. Hele unieke plek in de bossen aan een meertje. Voetjes omhoog en borrelen.

Daarna moest natuurlijk gegeten worden. Mmmmmmm…. vispannetje!

 

Het was weer asperge-tijd, ik proefde hier bij de bakker een lekkere salade, die ik natuurlijk moest namaken. Groene asperges met zalm en garnalen… lekker!!

 

Met mijn schatje aan de high tea, we mochten bij Kaldi in Bergen op Zoom 2 theesoorten uitkiezen. Ziet er gezellig uit deze potjes!

 

Een van de eerste persevents in België sinds een lange tijd. Op het hippe Eilandje in Antwerpen genoten we van deze Aperobag, ontworpen door een bekende Vlaamse tv-chef. Deze werd die dag gelanceerd.

 

Nog een geweldig persevent in Antwerpen, de pre-opening van U-hotel in Antwerpen, tegenover het Mas! Prachtig hotel, heerlijk eten en zomaar tussen de BVers (Bekende Vlamingen).

 

We genoten van Gin-Tonics en oesters. Nu ben ik totaal geen Oesterfan maar deze was echt subliem! Nog nooit zo lekker een oester op!

 

Sinds ik dit authentieke Italiaanse recept heb ontdekt, zijn we er ongeveer verslaafd aan. Pastasoort “Paccheri” maak ik heerlijke pasta’s mee. Deze keer niet vegetarisch maar met garnalen, speciaal gekookt voor oma, zij werd 92. Smullen dat ze deed!

 

Tussen Brasschaat en Antwerpen is een mega Carrefour supermarkt te vinden. Ik kwam heel wat specialiteiten tegen waaronder deze advocaat soorten. Kijk nou hoe grappig! Aardbeien, pistache en ga zo maar door… wel wat prijzig maar ik wil ze wel een keer uittesten.

 

Op naar Parijs! Dit zaakje heeft de lekkerste macarons (echt nog beter dan de meest bekende macaron maker). Het zaakje ligt op Montmartre en heet Christophe Roussel. Echt een aanrader!

 

Ik wilde heel graag naar de “Jardin du Musée Rodin”, hier staan bekende standbeelden als “de Kus” en “de Denker”. Als ik me niet vergis komt dit voor in de film “Midnight Night in Paris”.

 

Stukje tuin van dit geweldige museum…

 

Jaaaaaa…. uiteraard kon een bezoek aan de mega Sephora niet ontbreken. Ik kon natuurlijk niet anders als een nieuw palette meenemen… zucht… wat is dit toch een geweldige zaak! De stand van Benefit was super!

 

Alles is gaaf aan deze winkel!!

 

In Parijs moet je natuurlijk ook lekker eten… hoppa op een terrasje met een pasta… hoe kan het ook anders!

 

Ik ben sinds kort, zoals je al hebt gezien, blogger voor Social Deal. Ik genoot deze keer bij De Sinjoor in Roosendaal (link artikel). Dit beviel zo goed dat we voor een collega hier nog een feestje bouwden kort erna.

Toetjes… mmmm…

 

Voor het nieuwe huisje kreeg ik van vriendin Larissa een prachtig boeket, wauw wat was ie mooi! Stond zo mooi in de keuken!

 

Bowlen voor Social Deal, he wat vervelend! Het review volgt nog maarrr.. ik moet natuurlijk wel even laten zien wie er won deze dag.. ikke dus!! Hihi!

Door alle drukte heen blijf ik mijn best doen om zoveel als mogelijk te bloggen, so see you soon!

Heb jij nog iets leuks meegemaakt de afgelopen tijd?

Liefs Heidi

2 Comments

  • Francis
    aug 7, 2017 at 18:33

    Wauw… wat een geweldige blog! Moet je vaker doen! X

  • Anne-Marie
    aug 4, 2017 at 13:31

    Wat een prachtig huis heb je! Lijkt me heerlijk daar te wonen, je hebt echt the best of both worlds. En die Carrefour, geweldig.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com