Personal Post – 6

Het is weer tijd voor een een kijkje in mijn leventje, wat heb ik de afgelopen maand zoal weer uitgespookt?! Mijn haar ging een stukje korter, kreeg ik kriebels in mijn buik van een tal van achtbanen, genoot ik van de eerste dagen van mijn vakantie, bezocht ik een leuke eco-lifestyle beurs en heb ik weer overal lekker rond gesnoept (oja en ik heb 2 mini receptjes voor je :-)). Kijk je mee naar deze Personal Post

 

Personal Post - 6

Op een mooie zondagse zomerdag rolde het verliefde stelletje door het gras in een stadsparkje (ja letterlijk dus, vond meneer grappig.. ik stiekem ook), wel even eerst langs de geweldige Patisserie Manus in Brasschaat gewandeld voor dit kaastaartje met krieken (kersen). Voor de foodies onder ons, deze bakkerij/patisserie moet je een keer bezocht hebben.

 

Na heeeeel lang wikken en wegen kwam mijn lieve collega die altijd bij een topkapsalon heeft gewerkt met een idee voor een kapsel en tadaaa voller en korter haar. Mijn haar is in de loop der jaren 2 keer zo dik geworden, haleluhjaa voor de geweldige haarproducten. Misschien kan ik het nu mooier en beter lang laten groeien.

 

Ik weet van mijn jaren in Noord-Brabant dat er diverse automaten staan voor bijvoorbeeld aardbeien en eieren. Hier in Essen heb je ongeveer op elke hoek een geweldige bakker maar als deze niet geopend is, dan haal je ’s avonds gewoon een vers brood uit de automaat. Bij mij zit ie aan de overkant van de straat. Ideaal en geniaal!

 

Verderop in het dorp kun je de befaamde bakker Van Thillo vinden. Voor de Nederlanders die Belle Perez (nog) kennen, zij liet hier haar bruidstaart maken. Dit soort taartjes vind je dus bijna bij elke bakker hier en lekker dat ze zijn!

Mijn ouders kwamen langs dus een mini taartje met vers fruit en marsepein voldeed natuurlijk ook prima!

Sophie is een beetje uit de kluiten gewassen Jack Russel, 10 kg schoon aan de haak. Misschien komt het omdat ze geen brokken krijgt maar vers vlees, groente, etc… hmmm. Kijk hoe lang ze is! Ze gaat altijd zo op de bank staan als ze denkt dat mijn broer aankomt. Maf ding 🙂

 

Proosten op mijn vakantie! Even naar Roosendaal gereden om verjaardagscadeautjes te kopen en even te terrassen met een heerlijk warm zonnetje (ik zeg best vaak heerlijk). Wat fingerfood erbij en genieten maar!

 

Met schatje in de toet naar Nijmegen en daarna naar Rotterdam. Ik vind de drankjes van Arizona altijd lekker, deze variant dus ook.

 

Na een drukke dag en kris kras door het land te zijn gegaan was het tijd voor pasta bij La Borsa. Tri di pasta, zo lekker! Ik vind dit echt een leuk tentje, zo midden in Rotterdam en altijd lekker eten!

 

Even wat uitproberen voor de slanke lijn (ahum). Salade met gewokte garnalen en komkommer. Meteen een mini receptje.

Wat heb je nodig voor 2 salades:

 • 1 bakje party garnalen
 • 6 surimi sticks
 • 1/3 komkommer
 • 2 lente-uitjes
 • 2 handjes vol sla
 • 1 tomaat
 • 1 teentje knoflook
 • sesamolie
 • sojasaus
 • theelepel mayonaise

Snijd de komkommer, surimi en de uitjes in partjes. Snijd de knoflook fijn. Wok dit alles tezamen met de garnalen in de sojasaus, voeg de sesamolie toe. Hoeft maar heel even op het vuur te staan. Snijd te tomaat en de sla fijn, meng deze met de mayonaise. Laat de wokmix even afkoelen en verdeel alles over 2 schaaltjes. Smullen maar!

 

Ik houd van de Italiaanse keuken. Ik wilde ’s even experimenteren om wat ingrediënten te wisselen van de klassieke tiramisu. Geen amaretto maar verse aardbeien gepureerd met wodka. Superlekker! Interesse in het recept, let me know!

 

Tijd voor een ander soort ontspanning.. nu ja ontspanning… we gingen meteen in de heftigste achtbaan! Elke keer als ik in een volgende achtbaan ging dacht ik “Waar begin ik aan!!!???” maar het is goed gekomen haha!

 

Wat doe je nog meer op een pretpark? Precies ijsjes eten. Ik heb voor het eerst van mijn leven een swirl op. Das lekker zeg! Met z’n drietjes op een bankje in de zon, wat hadden we geluk deze dag! Het was nog rustig ook #mazzelaars

 

Sjaaa wat moet ik over deze foto zeggen! Wij vonden ‘m geweldig! Hihihi!

 

Van al die loopings krijg je honger, wat doe je dan? Precies naar een “wegrestaurant”. We reden langs van der Valk in Houten. Echt super eten! Ik had tongfilet met Hollandse garnalen, zeevruchtjes en een kreeftsausje. Geen appelmoes met kers deze keer maar wel spinazie à a crème met een gekookt eitje… stiekem houd ik toch van die nostalgie.

 

Op uitnodiging van een PR bureau mocht ik naar ShowUp in Vijhuizen. Een prachtige beurs geënt op lifestyle. Vrijwel alles in teken van een betere wereld, ik ben daar enorm voorstander van en heb werkelijk geweldig merken gezien. Het merk waar ik voor uitgenodigd was is het kersverse Yoshiko Home, ik vertel je daar snel meer over!

 

Uiteraard stond Handed By er ook met een stand, deze beauty cubes zijn te leuk!

 

Tijd voor wat healthy food tussendoor, een tonijnburger.. yummie!

 

Dit merk vond ik er zo tof uitzien! Het heet Kreafunk. Hier wil ik je snel ook wat meer over vertellen. Uiteraard ga ik nog meer bedrijven uitlichten 🙂

 

Och en deze dan… echte winegums! Je proeft dus echt de wijn, ik heb ze allemaal geprobeerd, kon er niet van af blijven haha!

 

Als laatste in deze fotoreeks wil ik even mijn boterham met je delen ;-). Ik maak vaak deze salade voor op brood, gezien het veel lekkerder is als je het zelf maakt, minder troep en minder saus. Bij deze weer een minirecept.

Wat heb je nodig:

 • 3 gekookte eieren
 • half pakje gerookte zalm
 • 6 surimi sticks
 • 1 blikje tonijn op water
 • beetje sesamolie
 • soyasaus
 • mayonaise
 • optioneel: komkommer en/of lente ui

Snijd alles fijn (behalve de tonijn, wel even uit laten lekken), mix alles door elkaar en breng op smaak met de sesamolie, mayonaise en sojasaus. Een rijk gevulde salade op brood of gewoon lekker met een wrap.

Heb jij nog iets leuks mee gemaakt de laatste tijd?

Liefs Heidi

7 Comments

 • Lianne
  sep 12, 2017 at 11:01

  Oeh, de tiramisu klinkt erg lekker, ik ben wel benieuwd naar het recept. Ook de salade voor op het brood klinkt goed. Lekker is het he, als je het zelf maakt! 🙂
  Lianne onlangs geplaatst…Chocoladecakejes met aardbeienMy Profile

  • FabulousHeidi
   sep 13, 2017 at 12:09

   Ik zal ’s kijken om ‘m uit te schrijven Lianne 😀 Jaaa altijd lekker he!

 • Anne-Marie
  sep 8, 2017 at 15:29

  Leuk je haar! En heb je nou een nieuw logo? Of ben ik alweer veels te lang niet op je blog geweest?
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Verleng de zomer: Fruits de Mer festijn The ParkMy Profile

  • FabulousHeidi
   sep 11, 2017 at 13:46

   Dank je wel Anne-Marie! Uhmm ja het is stiekem veranderd, de gehele layout overigens, wilde weer wat anders 🙂

 • Deb
  sep 6, 2017 at 19:58

  Wat leuk om weer eens een persoonlijke post van jou te lezen! Je haar ziet er inderdaad prachtig uit! Wat is jouw geheim (vertel vertel!) mijn haar wordt alleen maar dunner en dunner namelijk 😩. Super leuke foto van jullie in Walibi! Daar zou ik ook graag weer eens heen gaan.
  Deb onlangs geplaatst…Beauty Kitchen Skincare Treasures in Seahorse PlanktonMy Profile

  • FabulousHeidi
   sep 6, 2017 at 23:04

   Dank je wel lieverd! Haha mijn geheim… ik heb een product gebaseerd op nano technologie, echt top! Zo min mogelijk verven… uhhmm ik zal er een een post over schrijven 🙂 haha ohh ik heb wat gegild in Walibi LOL, alleen maar achtbanen!

 • Verie
  sep 6, 2017 at 13:09

  Super leuke blog en wat een gave dingen heb je gedaan/zien/proeft! 🙂 Geniet nog na en een fijne dag nog!

  Lieve-groetjes,
  Verie

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com