PersonalPost7_1

Personal Post – 7

Het is weer tijd voor een nieuwe Personal Post! Ik probeer nu in ieder geval 1 keer in de 2 weken zo’n post te plaatsen, ik vind dat er altijd zo leuk op gereageerd wordt door mijn lieve lezers! Dank jullie wel daarvoor! Wat vrat ik deze keer weer uit: Ik ging het land weer door voor 3 leuke persevents, uiteraard, zoals jullie gewend zijn, veel lekker eten en Sophie liet haar van haar (letterlijk) beste kant zien en ja… dat heb ik ook vastgelegd (LOL), kijk je mee naar deze: Personal Post – 7

 

Ik moet je eerst even 1 van onze tuin ganzen laten zien, best een agressief ding maar voor brood doet ie wel lief. Samen met een lieve wilde gans zitten ze heel de dag rond te scharrelen maar helaas mogen ze van de huiseigenaren hier niet meer komen… echt jammer! Ik vind ze zo leuk! Er zitten hier haasjes, eendjes en kippen achter, zo gezellig!

 

Onderweg naar het eerste persevent die week, even een pitstop op Schiphol… zal ik het doen, zal ik het doen…? Ik krijg altijd de goede kriebels als ik er al langs rijd, laat staan er sta. Ik heb mijn paspoort bij me, ik kan zo gaan.. uhmm… nee toch maar door naar het persevent (uiteraard wel iedereen even op de hoogte gesteld van mijn vertrek (LOL).

 

Deze heerlijke brownie at ik bij het persevent van illy & Collistar, echt zalig! Mocht je een keer in een illy shop zijn, ik zeg doen!

 

Cocktails en make-up, hè wat vervelend! Een heuse koffie cocktail, bitter maar lekker! Mijn verslag van dit event lees je trouwens hier terug.

 

Altijd als ik op het CS van Amsterdam sta MOET ik naar de Lush winkel, al is het alleen om letterlijk te snuffelen! Dit schatje nam ik mee voor in bad. Het schijnt dat het roze staartje harde bruist dan de rest en het daardoor net lijkt of ie “vaart”. Ik moet ‘m nog testen, al weet ik niet of ik er een heel verslag van ga maken.

 

Ik mocht weer op pad en deze keer was de bestemming Barendrecht. De opening van het prachtige nieuwe pand van Care Cosmetics. Naderhand zag ik pas dat het topje van de Eiffeltoren er niet op stond, zo zonde maar wat een heerlijke glimmer and glamour op deze tafel van T. LeClerc. Heel mooi merk, ik heb een nieuw product meegekregen om te testen, ik ben benieuwd! Het verslag van deze “Grand Opening” kun je hier teruglezen.

 

Na dit feestelijke middagje had ik nog even afgesproken met mijn lief in hartje Rotterdam voor een maaltje bij La Borsa (again), deze keer een vega pasta. Heerlijk maar jammer van de harde stukken aubergine…. dat ben ik niet van ze gewend.

 

Ik ben helemaal Optidee fan, een beetje een scoop want deze 2 schattige knuffies zijn nieuw in het assortiment. Zijn ze niet schattig! Ik zal binnenkort ’s een goed artikel over dit merk en mijn collectie schrijven want ik heb gemerkt dat hier veel vraag naar is. 🙂

 

Ik at al niet zoveel vlees meer de laatste tijd en ik heb vorige week besloten dat ik het niet meer koop, waarom dat ga ik je binnenkort uitleggen in een apart artikel. Ik ben dus allerlei heerlijke recepten aan het uitdokteren om geen vlees te gebruiken, ik maakte deze quiche boordevol groenten en zo smaakvol! Het is supermakkelijk om te maken ook! Je kunt praktisch alle groenten gebruiken voor in een quiche/hartig taartje, nog gezond ook.

 

Ik ben niet zo van de -zelf-fotografie maar deze filter op Snapchat vond ik zo schattig. Nog een week vakantie voordat het “normale” leventje weer begint. Die was dus gisteren. Door mijn vakantie ben ik eindelijk wel weer terecht gekomen in de blog-flow. Gelukkig maar!

 

Ik hou van RUMAG haha! De laatste tijd zijn ze goed bezig, heerlijk die sarcasme vaak ook. Deze vond ik te grappig en sloeg ik op op mijn telefoon. Heb jij een RUMAG favoriet?

 

Ik won dit te gekke handgemaakte kussen bij Si & D Handmade, past perfect in mijn interieur. Ik zal je snel meer vertellen over dit mooie merk en de dame achter het vrij nieuwe merk.

 

Mams kwam gezellig op de koffie en nam een witte chocolade-aardbeien taartje mee van mijn favoriete bakker Bagatelle (Essen). Ronduit genieten!

 

Verder met de speurtocht naar vega-recepten. Ik was aan het koekelevogelen met rösti. Aardappels, wortel, ui, parmezaanse kaas, beetje roomkaas en komijnpoeder. Erg geslaagd vond ik!

 

2017 loopt al tegen zijn einde aan maar ik ontving alsnog een mooie planner om uit te testen. Wat een bijzondere agenda/planner deze Purpuz! Kende jij deze planner al? Ik dus niet maar ik laat je mijn exacte bevindingen nog weten. Het doel is, zoals de naam als zegt, een doelen agenda.

 

Ik volg sinds een paar weken Goalcast op Facebook. Filmpjes, citaten en artikelen over van en over succesvolle mensen. Deze van Jennifer Lopez vind ik echt heel mooi. Go powergirls!

 

Bij oma (van 92) op visite. Oma heeft de weegschaal nog waar ik als klein kind op stond. Gezien Sophie echt een uit de kluiten gewassen Jack Russel is, wilde ik haar ’s even wegen. 10 kilogram schoon aan de haak, nu ja staande op de weegschaal. Ze bleef er rustig rechtop voor staan. Mijn vorige Jack was 5,5 kilogram. Fie is een flinke dame dus.

 

Ze heeft ook echt de meeste rare posities, zoals deze. Blijkbaar ligt dat heel lekker. Sophie vanaf haar mooiste kant dus haha! Maffe lieverd.

 

Ik heb dit boek al een paar jaar in de kast en al regelmatig dit recept gemaakt. Bij het uitwerken van het recept (naar eigen smaak en hand gezet) kwam ik erachter dat dit een recept is van bekende Italiaanse schoenen ontwerper Ernesto Esposito. Wat vreemd dat ik dus precies dat gerecht onbewust uit heb gekozen ;-). Mijn recept kun je hier teruglezen.

 

Als laatste van mijn Personal Post het gerecht wat ik maandag maakte. Ik eet dus nog wel vis. Het weer wordt weer minder, tijd voor een bloemkool stamppotje met kabeljauw en roomkaas.

 

Wat heb jij voor leuks de afgelopen 2 weken meegemaakt?

Liefs Heidi

5 Comments

 • Deb
  sep 25, 2017 at 20:34

  Wat een heerlijke post! De quiche ziet er super lekker uit, mocht je een keer zin en tijd hebben het recept te delen dan houd ik me aanbevolen ?! Dat bootje van Lush ziet er wel erg schattig uit, ben benieuwd of het uiteindelijk blog-material is. Enne.. en fijn dat je weer in de blog flow bent, aan de ene kant is het alsof je nooit bent weggeweest.. maar volgens mij was je er best een lange tijd tussenuit gepiep. Glad you’re back!
  Deb onlangs geplaatst…Essie herfst collectie 2017My Profile

 • Iris
  sep 21, 2017 at 12:23

  Wat ben je naar een leuke persevents geweest! En wat ziet die Quiche er ontzettend lekker uit!

  • FabulousHeidi
   sep 21, 2017 at 18:10

   Dank je wel! Ja altijd zo leuk! Dat was ie ook, zeker een aanrader! 😀

 • bychristiana
  sep 21, 2017 at 10:11

  Ah die foto van jou met die vlindertjes is zo mooi. Bedankt voor het delen van de tip trouwens van Goalcast, ik kende dit nog niet. Super inspirerend inderdaad!

 • Anne-Marie
  sep 20, 2017 at 07:43

  Ik vind het altijd zo gezellig om te lezen dit soort overzichten. Mooie events, lekker eten, te schattig hondje. Net of ik er even gezellig bij ben.
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Gin-tonic taart met lemoncurd en gekonfijte citroenMy Profile

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com