Personal Post – 9

Om de prachtige herfstmaand oktober af te sluiten heb ik weer een persoonlijke post voor je. Zo spotte ik een vreselijk leuke tas bij Hudsons Bay, bezocht ik een heerlijke Nederlandse RomCom en, zoals we van mij gewend zijn, lekker eten en weer een paar persevents. Ik neem je weer even vluchtig mee in mijn leventje en wat ik heb meegemaakt in deze: Personal Post – 9

 

Volgens mij begin ik regelmatig met een bordje lekkers. Dit keer een stamppotje met een visje. In België kun je heel goed en voordelig vis kopen in de supermarkten. Gezien ik een goed visje kan waarderen is dat aan mij goed besteed. Lekker krokant gebakken velletje.. jummie!!

 

 

Ik kwam deze Instapost tegen van @sweetdailycafe, hoe leuk zijn deze Red Velvet cakejes?! Dit wil ik graag gaan namaken voor een verjaardagsfeestje. Of ik ze ook zo mooi krijg is nog maar de vraag maar wie niet waagt, wie niet wint.

 

 

Met de meiden naar een ladiesnight. Ik heb, denk ik, nog nooit een zaal zo hard horen bulderen van het lachen. Echt een leuke film, niet zo cliché als de meeste Nederlandse films maar gewoon echt leuk! Het speelt zich af in een dorpje in Zeeland. Het boerse zal wel wat aangedikt zijn maar het levert in ieder geval hilarische momenten op. Heb jij Weg van jou als gezien?

 

 

Ik ging met vriendlief op pad voor Social Deal naar een heel leuk eettentje in Bergen op Zoom genaamd (review), Saampjes genoten van al het lekkers. Ik mocht een stukje van het vastleggen haha. Hij houd niet zo van Social Media. Goede combi zijn wij (LOL).

 

 

Als je een dagje naar Breda gaat moet je echt even een stop maken bij Koffie bij Teun. De eigenaar (Teun?? ;-)) komt bij het bekende koffiebedrijf illy vandaan en hij weet hoe je koffie moet zetten. Ik genoot even van een latte marshmallow. Mmmm…

Daarnaast een heerlijke boterham met zalm en 1 met omelet. Beide echt erg lekker! Ik deel altijd graag met mijn gezelschap vandaar dat ik 2 verschillende had. Lastig he keuzes.

 

 

Ik was al in de vestiging van Rotterdam geweest maar een stop in Breda moest er ook van komen. Ik zag daar, bij het nieuwe Hudsons Bay deze tas van Karl Lagerfeld staan. Het icoon met zijn zonnebril en witte paardenstaart heeft een grappig emoticon aan de tassen gehangen. Ik vind het leuk! De gehele lijn overigens!

 

 

En ja als je langs deze winkel loopt.. dat MOET je wel even naar binnen. Garantie dat je niet met een zak kruidnoten naar buiten komt kan ik je niet geven want het ziet er allemaal zo leuk en lekker uit! Ik nam een zakje mee met de Pumpkin Spice smaak. Je betaald wel 4 euro voor een zakje… Heb jij al een winkel van Van Delft de Pepernotenfabriek bezocht?

 

 

Het was zo’n heerlijke dag (25 graden) dat we echt even op een terrasje moetje zitten, met ons nog velen die dat gevoel hadden. Een kruidig donkerbruin herfstbiertje bij SamSam, bijna nostalgie voor mij.

 

 

Snapchat hebben we voor? Precies, de filters! De dochter van mijn zus werd 17. Tijd gaat hard! Tantes worden oud..

 

 

Er gaat niets boven verse tomaten met Italiaanse kruiden uit de grill-oven. Zo handig voor door de pasta maar ik maakte er een lekkere hartige taart mee. Recept komt nog online.

 

 

Nog meer baksels, ik maakte een New York cheesecake. Hij was zo mooi gelukt! De smaak was ook echt net alsof je je even in NY waande. Ik ga ‘m nog een keer namaken voor de blog en deel dan mijn tips & tricks.

 

 

Voor een review die er nog aankomt mocht ik weer naar Bergen op Zoom voor een lekker maaltje. Heerlijk brood met een makreelsalade, aoli en een zalige olijfolie. Wat een schatje van een flesje!

 

 

Ik heb altijd hongerige collega’s (ik ben er 1 van) dat mijn afvaltraject nog niet zo lukt is niet zo raar. Verderop buiten de winkel staat er in het weekend altijd een kraam met warme wafels.. zo vers voor je neus gebakken. Bah zo lekker!

 

 

Mijn familie uit Den Helder was op bezoek en kwamen het huis bewonderen. Sophie kroop helemaal bij mijn oom weg. Zo schattig!

 

 

Naast broodautomaten trof ik dus dit kastje aan tijdens mijn avondwandeling met Sophie. Gewoon in een voortuin. Een ruilbib, zoals ze dat hier zeggen. Echt grappig!

 

 

Ik had op 1 dag 3 persvents, waaronder LifeStylelab. Mocht je het ontgaan zijn, Katja Schuurman vertegenwoordigd dit merk Return to Sender. Ik vertel je er snel meer over maar mocht je het merk al kennen, t/m 2 november kun je met de code op de foto (LifeStylelab) gebruik maken van 10% korting op de site.

 

 

Voor het 2e event mocht ik naar het mooie Conservatorium hotel in Amsterdam voor Pupa Milano. Nieuwe make-up werd gelanceerd en een sneek preview voor die van het voorjaar. Love it! Dit merk heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het review van deze dag komt snel online.

 

 

Het laatste event van deze dag was bij Roots Rotterdam (Hilton). Een voortreffelijke maal! We starte de avond met een hapje en een gin-tonic. Hè allemaal zo vervelend! 😉 Ook dit verslag zie je snel op de blog.

 

 

Even een kiekje van ons fashiongirls hihi! Als je in een kledingwinkel werkt mag je jezelf wel zo noemen denk ik? Ik heb superlieve collega’s! Af en toe even passen.. moet kunnen toch 🙂

 

 

Gisteren had zelfs Sophie last van het maandagmorgen gevoel. Die blik, zo grappig! Helemaal verwend op een kussen ligt madam verder haar roes uit te slapen wat ze elke dag doet. Ik deed laatst zo’n nametest op Facebook en Sophie betekend luie botjes… mjaa klopt wel!

 

Heb jij nog iets leuks meegemaakt de afgelopen tijd en van welk persevent wil je meer zien?

Liefs Heidi

3 Comments

 • Deb
  nov 1, 2017 at 18:52

  Dat is een (letterlijk) heerlijk overzicht. De Cheesecake ziet er yummie uit (kom maar op met dat recept!) en voor de koffie van Teun rijd ik graag een keer naar Breda: Ziet er wel heel goed uit, net als jij trouwens op je werk 😉 Prachtige outfit draag je! Enne Sophie is echt een schatje!!
  Deb onlangs geplaatst…Essie Licorice & Halloween nailartMy Profile

 • Anne-Marie
  nov 1, 2017 at 18:29

  Wat is het Conservatorium hotel toch een mooi hotel. Jammer dat we elkaar weer zijn misgelopen!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Webwinkel My happy kitchen & lifestyle is online!My Profile

 • bychristiana
  nov 1, 2017 at 08:15

  Haha, tantes worden oud. #samehere Wat zien die broodjes van Teun er lekker uit zeg, perfecte sandwiches! Volgens mij heb ik laatst een pepernotenfabriek winkel in Leiden gezien, kan dat kloppen? Ik ben benieuwd naar Weg van jou, had er nog niet eerder iets over gehoord. Ik heb laatst Mannenharten op Netflix zitten kijken. Lekker cliche, maar stiekem vond ik hem wel leuk;-)

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com