Personal: stoppen of doorgaan?

Steeds neem ik me voor om weer actief te worden met mijn blog… en steeds houd ik dat even vol… de vraag bij mezelf is gekomen “Ok wat wil ik er nou precies mee? Stoppen of doorgaan?”

Ik vind het heerlijk om te schrijven, maar door mijn werk, het huishouden, sociale leven etc. Heb ik simpelweg geen tijd er voor… ok ik neem er de tijd niet meer voor… 🙂 en toen jawel was er de bloggerapp… Jeeehhh!!! Wat maakt dat voor verschil, nou gezien ik geen laptop heb, is niet handig voor mij en om nou steeds mijn iMac door het hele huis te slepen… mwah… maar een iPad heb ik wel in mijn collectie … ik heb een simpel appararaatje gekocht om rechtstreeks mijn foto’s er naar toe te gooien… dus nu heb ik geen excuusjes meer hihi!

Ik weet dat het in bloggersland heel normaal is om 1 tot 3 keer per dag (misschien wel meer) een artikel te plaatsen… dat lukt me misschien niet maar een paar keer per week een artikel plaatsen moet wel haalbaar zijn, of af en toe een 1 waar ik kort wat leuke info op deel.

Puur en alleen beauty is voor mij ook niet echt het plan meer, ik ben nu 32 en er speelt wel meer in mijn leven dan alleen dat, het is een megaleuk onderwerp maar ik wil toch meer schrijven over wat me bezig houd en hoe ik tegen de wereld aankijk nu ik 30+ ben 🙂 geloof me dat is echt anders dan dat je begin 20 of jonger bent.

Waar houd ik me dan mee bezig zal je denken nou bv mijn werk als ontwerper voor een grafisch bedrijf die onderdeel is van een groot facilitair bedrijf. Waar ik ook de pr uitvoer en de begeleiding heb over evenementen. Daarnaast zit ik in het bestuur van een businessclub van een voetbalclub en ben ik al weken bezig daar een ladiesnight voor te regelen. Ik heb een webshop, die nu wel stil ligt maar ik langzaamaan aan het omtoveren ben tot iets anders en ben ik bezig met nog 2 compagnons om een bijzondere verpakkingsbedrijf op te zetten.

Uiteraard daarnaast het altijd geweldige huishouden 😉 2 diertjes, een superlieve vriend, koken en alles op het innerlijk gebied (moet je denken aan mentale gezondheid, kruiden, aromatherapie, etc). Al heb ik dozen vol beautyspullen, 4 jaar gedrild in het beautyvak, in kapsalons en modewinkels gestaan, er blijft voor mij meer dan dat… maaarrr uitereraard blijft er een gezonde dosis beauty over om lekker artikeltjes over te schrijven.

Ik hoop dat jullie, mijn lieve lezers, hier net zo veel leesplezier in gaan krijgen als ik in het schrijven ervan! Het gaat tenslotte. Om dÊ fabulous feeling 😀
Conclusie: doorgaan maar wel op de fabulous hei-way 🙂

Even een klein kiekje vanaf de luie stoel aan het bloggen 🙂

Liefs FabulousHeidi
Ps. Nog niet alles werkt helemaal lekker op de app maar hopelijk is dat snel verholpen of heb ik de oplossing gevonden;)

3 Comments

 • FabulousHeidi
  feb 19, 2013 at 10:31

  Thx sweeties!

  Je hebt helemaal gelijk Francisca! Dank je voor het volgen, toppie!! 😀

 • Francisca
  feb 5, 2013 at 00:29

  Soms vind ik blogs juist TE VEEL updaten. Een blogbericht per dag kan ik nog wel handelen. Ik volg meerdere blogs. Als je vaste dagen kan houden (2 keer in de week, zoals ik dat doe op mijn eigen blog), dan is het toch goed? Ik doe maandag en vrijdag als vaste blogdag. Maar tussendoor komt er altijd wel een nieuwtje online. Ik ben op je blog geabbonneerd via Bloglovin’, dus ik kom je blogberichten heus wel tegen. ^_^ Zoals net!

 • femketje
  feb 4, 2013 at 23:40

  Blog gewoon wanneer jij dat wilt! Vaste lezers blijven toch wel hangen 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com