Personal | What’s up #3

Ik vond dat het weer tijd was om een persoonlijke post te plaatsten en om meteen de gelegenheid gebruik te maken, ik heb de layout iets aangepast en de categorieën opgeschoond. Ik denk dat wellicht meerdere bloggers het me wel met me eens zijn, omdat je blog persoonlijk is, je ook weleens wat veranderingen aan blijft brengen. Zo ben ik al tijden op een soort zoektocht hoe ik het nou het beste wil invullen. Ik heb de aangelopen tijd wat “dingen” bezocht waardoor het voor mij langzaamaan iets duidelijk gaat worden. Vandaag al een heel klein voorproefje! 🙂 Er zijn veel leuke dingen de afgelopen tijd maar ook iets heel treurigs voor mij…

Een paar weekjes geleden was ik op de Specsavers “Brildrager van het jaar 2014” evenement. Wat ik leuk vond is dat beautyblogger Mascha dit tezamen met Tom Sebastian presenteerde. Van het hele land waren er aanmeldingen binnengekomen en uiteindelijk van elke provincie 1 persoon geselecteerd. Daarnaast werd er een aparte prijs uitgereikt aan een brildragende (fashion)blogger. Ik zag al het nodige BNer rond huppelen en zelfs naast mij zitten (stiekem vraag ik me dan af waarom zij dan op zo’n evenement komen doen, puur het gezicht laten zien?). Kortom: grappig evenement, erg professioneel opgezet!

2014-09-11 17.59.21

 

 

 

In de tussentijd ben ik 2 keer in Antwerpen geweest om rond te neuzen, heerlijke stad! Ik woon heel centraal eigenlijk, en zit in een mum van tijd in Antwerpen, Breda of Rotterdam. Ideaal! Antwerpen is toch echt wel een bourgondische stad, veel kleine eettentjes waar je echt top kan eten! Een scale aan leuke winkels, van keten tot Chanel tot vintagewinkel (in een notendopje :-)) alles is er te vinden. Binnenkort komt er een apart artikel online.

2014-09-13 14.36.23

 

Mijn goede vriendin Larissa was jarig en uiteraard voor haar wat geshopt in Antwerpen, pure verwennerij cadeautjes! Oja enne… ik kon het natuurlijk niet laten een paar macarons voor mezelf mee te nemen 😀

 

2014-09-07 14.06.52

 

 

 

Op haar verjaardag begon het eigenlijk hiermee… een foto van eten… Op een andere verjaardag kreeg ik al de vraag of ik een standaard Facebooker ben, die plaatsen blijkbaar vaak foto’s van wat ze eten, dit gesprek ging nog even door op de verjaardag van Larissa en van het een kwam het ander…

2014-09-07 16.55.21

 

Dan zie je dus ineens een bericht binnenkomen dat je getagd bent op FB en ja… wat was de opdracht: 3 dagen je bord eten op FB zetten anders moest je een pot erwten over jezelf heen mikken (hihihihihi) hoewel ik toch wel het effect van erwten in mijn haar wil weten was ik niet echt nieuwsgierig genoeg dit te testen en nam ik de uitdaging aan. Dag 1 pasta met zelfgemaakte pesto en scampi’s.

2014-09-08 19.58.30

Dag 2 was het Pizza… sjaa geen tijd en niet de moeite waard die nou hier in te vertonen 😉

Dag 3 had ik me lichtelijk uitgesloofd. Duitse biefstuk op een bedje van selderie pesto en komijn. Gegarneerd met knapperige courgette en tomatensausje.. alles uiteraard zelf gefabriceerd… smaakte me erg goed! Wel een hele leuke uitdaging om met je vrienden te doen. 😉

2

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat ik echt een mega autoliefhebber ben en met een grote voorkeur de BMW! De liefde voor BMW is er al vanaf jongs af aan door moeders in gelegd en ook mijn broer heeft hier zijn deel van meegekregen. Samen gingen we naar een business borrel bij een BMW-dealer en mochten we in dit schatje rijden, een groter plezier kun je mij niet doen! Een goed stel PK’s onder je kont en gaan haha!

2014-09-18 18.12.29

De hype proeverijen in bepaalde gemeentes is inmiddels al naar ons stukje overgewaaid en was er zo’n 2 weken geleden de eerste editie van “Smaakvol Halderberge”. Oudenbosch, waar ik dus woon, maakt deel uit van die gemeente. Het was echt een succes en ik heb dan ook weer heerlijk zitten smullen! De absolute winnaar voor mij deze avond waren de heerlijk mousserende wijnen van flesjewijn.com (aanrader) en een gerecht van hotel Tivoli, om je vingers bij af te likken!

4

2014-09-20 22.15.31kopie

 

Misschien kun je je nog herinneren dat Frans Bauer in een grote Basiliek (replica van de Sint Pieter in Rome) is getrouwd, die staat dus in ons gezellige plaatsje en tegenwoordig hebben we er een plein tegenover waar er allerlei leuke restaurantjes en winkeltjes te vinden zijn, een trekpleister voor toeristen! Hier werd dus ook het gezellige eetfestijn gevierd.

Uiteraard… hoe kan het ook anders… wie staat er weer voorop in de krant met de bolle wangen… nom nom nom!

image-4544023

 

 

 

Voor degene die me persoonlijk kennen zullen het al op Facebook gezien hebben. Mijn allerliefste prinsesje Jacky is naar de hondenhemel vertrokken. Ik heb er voor gekozen dit niet als apart artikel te schrijven maar tussen de vrolijkheid in, zoals ze was. Dol op lekkere dingetjes zoals aardbeien, tomaten, kaas en pasta. Echt een grote lieverd die dag in dag uit naast mij te vinden was. Ik weet het moment dat ik haar kreeg nog heel goed. 7 februari 2002, nog geen 6 weekjes oud en zo klein als een cavia werd ze onder de dekens geschoven toen ik lag te slapen. Een vroeg Valentijns cadeau en het mooiste cadeau wat ik ooit heb mogen krijgen!

Jacky

Bijna 13 jaar van plezier en een hoge dosis liefde was het voor haar tijd om te gaan. Voor mij een heel droevig moment, het was echt mijn meisje en mijn kindje. Als we het dan over beauty mogen hebben, dan is een zo’n prachtbeestje de meest pure vorm van beauty! Ik mis haar heel erg, het getrippel op de vloer, de uitbundigheid als ik thuis kwam, het eindeloze gekroel. Ze liep me heel de dag achterna, waar ik ging ging zij. Het bos was voor haar magisch, ik ben dan ook tot het laatste moment met haar het bos in gegaan, genieten tot de laatste snik. Ik heb een speciaal plekje in huis gemaakt waar de kussentjes en speeltjes liggen, vlak naast mijn werkplek, zo is ze toch nog een beetje mij me 🙂

HeiJack

Yep… gaan we toch weer terug naar het eten 😉 afgelopen dinsdag ben ik naar een speciale foodbeurs geweest. Veel pure delicatessen uit allerlei landen en biologische voeding en ook veel “wellness” food was er te vinden. Prachtige bedrijven die zonder kunstmatige stoffen glutenvrije lekkernijen fabriceren.

2014-09-30 20.01.07 kopie

Va popcorn met geitenkaassmaak (lekkerrrrrr was dat) tot de beste pesto’s, vegetarische paté’s en bijzondere drankjes. Geweldige smaakbelevingen en topkwaliteit producten. Uiteraard ga je hier veeeer meer van zien! 🙂

2014-09-30 21.40.22 kopie

Om het af te sluiten proost ik met met een “pintje” zoals ze in België zeggen vanuit een zonnig terras in Turnhout! Op naar de mooie herfstdagen en al het plezier wat in het vooruitzicht ligt!

2014-09-28 15.19.53

2 Comments

 • Estrella
  okt 10, 2014 at 00:39

  Leuke foto’s. Wat verdrietig dat je afscheid hebt moeten nemen van je hondje. Ze lijkt wel op mijn hondje Bas. Die is inmiddels al 11 jaar maar gelukkig nog helemaal gezond.

  • Heidi
   okt 10, 2014 at 13:07

   Dank je wel Estrella! Ja echt heel verdrietig… groot gemis.. Gelukkig dat jouw Bas helemaal gezond is! Is het ook een Jack Russel? Grappige knuffelaars zijn het 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com