Personal | What’s up #4

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke post plaatste (überhaupt een post ;-)). Er is in de afgelopen tijd best wel weer wat gebeurd. Leuke dingen… minder leuke dingen (wat er voor heeft gezorgd dat het even wat stiller is op de site), prachtige producten die ik aan het testen ben en een wel heel leuk verjaardagscadeautje die ik zondag op ga halen! A.s. maandag word ik voor de 11e keer 23 en dat ga ik ook met jullie vieren in de vorm met een grote goodiebox vol met favoriete producten! Maar nu eerst: What’s up, watzzzgebeurd in de afgelopen tijd, kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Allereerst mijn verjaardagscadeau, een mooier cadeau kun je niet wensen denk ik zo… Na 4 maanden het gemis van mijn hondje Jacky intens te hebben gevoeld en ik eigenlijk het voornemen had om voorlopig niet weer aan een diertje te beginnen omdat ik ook nog steeds een soort van gebroken hart had, zei mijn moeder “Waarom neem je gewoon niet weer een hondje?” Ik vond dat ze daar wel gelijk in had en kwam snel daarna al een lieverd tegen. Een nestje van 8 pups en ik koos deze lieve jonge dame uit, ik heb haar Sophie genoemd. Die naam heb ik al jaren in mijn hoofd, blijkt nu ook nog eens de meest populaire meisjesnaam te zijn… ach…  het is gewoon een leuke naam. Nog een paar daagjes en dan mag ik haar ophalen, I’m so excited! Deze foto vond ik ook erg schattig, alle broertjes en zusjes op een rij.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De fokkers, een heel lief gezin, maken iedere week foto’s voor me aangezien ik niet even op en neer naar Zwolle kan om haar te bekijken. Rotzooimakers zijn het wel zo te zien 🙂IMG_2958

Meer doggy news, ik ben dol op de bijtgrage hond van mijn ouders, Fleur, inmiddels 8 maanden oud, vind het erg leuk om aan me te hangen en in me te bijten, hangt graag aan mijn schoenen, jas.. eigenlijk overal in haha! Ik probeerde een selfie met/van haar te maken… sjaa niet helemaal gelukt maar ze is inmiddels al wel erg groot geworden! Echte een lieverd maar erg ondeugend 😉

 

 

 

 

 

 

Een paar producten die ik aan het uittesten ben volgen hieronder. Uiteraard komt er een verslag van en dit is ook een kleine greep! Er is zoveel om over te schrijven en toch ook zo weinig tijd! Ik kocht een blending kwast van MAC, kreeg een heerlijke ruikend serum Hyaluronique (Hyaluronzuur), de geweldige maskers (waar ik al eerder over geschreven heb) van Madara en 3 soorten heerlijke risotto van Gallo.

IMG_3002IMG_3041IMG_2931IMG_2961

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook heb ik weer een aantal leuke events op de planning staan, zoals een feest van de haarcosmetica merken Goldwell en KMS, een workshop op het hoofdkantoor van mijn geliefde merk Dr. Hauschka en werd ik uitgenodigd voor 1 fashionshow op de Amsterdam Fashion Week, ik ben geen echte fashionblogger maar dit is een show met mannenkleding en dat vind ik dan wel weer erg leuk! Uitnodigingen blijven binnen stromen maar helaas kan ik ze niet allemaal bijwonen, zo ook de VIP night van Rivièra Maison (sorry voor de RM fans hier, ik weet dat dit er veel tussen zitten), ik ga wel de nieuwe collecties laten zien.

DSCF6399

Van KMS en Dr. Hauschka heb ik ook nog een aantal reviews klaar liggen (ok bijna af). Het rare is dat ik als kapster bijna nooit over haarproducten schrijf, zit zeker wel in de planning!

1Daarnaast komen er ook weer recepten aan en ben ik bezig met wat DIY projecten 🙂

 

 

 

 

 

Sjaa… en omdat ik een food- & carlover ben, kon ik het weer niet laten om wat kiekjes te maken! 😀 Ik bezocht de open dag bij een BMW garage, ben ik binnengewandeld bij Louwman Exclusive. Mijn vaste pizzabakker maakte een speciale pizza voor me en heb ik lekker geborreld met een klant bij het hippe Kothinsky in Dordrecht!

IMG_3067

IMG_2946

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3024

IMG_2983

Wat voor leuks hebben jullie meegemaakt de afgelopen tijd?

6 Comments

 • Larissa
  jan 22, 2015 at 20:28

  Heee ik herken die vorm pizza haha!,,
  Wat een leuke foto van Sophie en de bende! Het is net of die middelste zwaait! Haha
  Ik zou niet kunnen wachten tot zondag hoor hihi lekker weer een klein hondje gesetteld op je schoot en aan het voeteneind…

  • Heidi
   jan 29, 2015 at 19:28

   Jaaaa de 2e keer al haha! Volgens mij vind ie me leuk 😉 Leuk zijn ze he! Wel een doerak hoor, heb mijn handen er vol aan! Inderdaad op mijn schoot… achter mijn computer hihi!

 • Deb
  jan 22, 2015 at 20:21

  Wat een schatje!! Gefeliciteerd met je schattige puppy en wat een prachtige naam heb je haar gegeven! Wat een heerlijke producten ben je aan het reviewen! Ik ben vooral benieuwd naar de KMS producten! Het ziet er naaruit dat we elkaar weer gaan mislopen want het event bij Dr. Hauschka zal ik wederom moeten skippen.. te druk met mijn nieuwe baan en ook helpt de afstand niet mee…

  • Heidi
   jan 29, 2015 at 19:27

   Thx Deb!! 😀 schatje is het 🙂 Awww jammer! Had echt leuk geweest maar ik snap het helemaal hoor, werk gaat gewoon voor..

 • Laura
  jan 21, 2015 at 14:44

  Wat een lieve hondjes! Zijn het jack russels?

  • Heidi
   jan 21, 2015 at 21:40

   Jaaaa schattig he! Klopt zijn inderdaad Jack Russels Laura 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com