PLOG april & Mei

Dinsdag, het zonnetje schijnt half door de wolkjes heen en ik heb de maandag weer overleeft haha! Heel raar, de maandagen blijven altijd nog, ondanks mijn eigen leuke bedrijf, een soort van “blèh” gehalte houden. Maar vandaag weer fris en fruitig aan de slag en om deze blogweek dan maar wel lekker van start te gaan heb ik een PLOG voor je over wat er de laatste tijd weer ’s gebeurd in mijn leventje. Persevents, eten (hoe kan het ook anders) en producten die ik opgestuurd kreeg om over te schrijven. Ik vind een persoonlijke photolog vaak leuk om naar te kijken bij anderen, interesse in wat ze doen dus hopelijk geniet jij ook van die van mij. Kijk je mee?
30

Een viertal boeken die ik kreeg, alle 4 heel verschillend. Een vegetarisch kookboek, een feng shui boek hoe je je huis en ziel kunt opruimen (titel zegt het al) en 2 boeken geschreven door mannen waarvan ik denk ook geschikt voor zowel de man als de vrouw. Ik zal ze stuk voor stuk reviewen.

4 1

 

Nog niet echt heel bekend hier in Nederland maar voor onze zuiderburen uiteraard wel. We gingen naar Gent voor de opening van het nieuwe pand van Jellycoe en meteen de presentatie van de nieuwe collecties van de 3 merken die ze voeren voor mannen, vrouwen en kinderen. Hierboven het merk Lords & Lilies, echt een superleuk merk! Het makkelijkste om het te omschrijven is homewear. Als je dit ziet zeg je meteen vaarwel tegen Roy Donders en z’n pakkies ;-). Ik zal er dan ook apart nog een artikel over schrijven.

 

5 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds kort ben ik aangesloten bij een prachtig PR bureau in België met een behoorlijk groot portfolio. Ik woon een goed half uur van Antwerpen vandaan, best wel wat bezoekers vanuit het mooie Vlaanderen en voor mij was het best logisch om daarom ook een stap naar het zuiden te maken. Mooie merken met enkele die bekend weliswaar voor de Belgen bekend zijn maar voor de Nederlanders wat minder bekend zijn. Rechts hierboven een sportlijn van Adidas ontworpen door Stella McCarthy.

6

Hihi lekker decadent brilletje, als ik me niet vergis D&G 😉

 

9 13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kocht een paar Mason Jar’s van Ball. Een Amerikaans merk die weckpotten verkoopt. Een heel oud merk en hier wat minder bekend maar gelukkig steeds meer te zien is. Ik heb ze gebruikt voor 2 lekkere gezonde smoothies maar, zoals ik al aangaf je kunt er ook in wecken. Ik kocht er verschillende deksels bij waar je een rietje in kunt doen. Cute he! 🙂

 

14

Voor een nieuwe schoonheidssalon moest ik een website maken en van de lieve eigenaresse Wies kreeg ik een behandeling cadeau. Ze werkt met een nieuw merk genaamd Belico wat puur is en geen siliconen, minerale oliën, parabenen, etc bevat. Donderdag mag ik opnieuw gaan liggen en ben ik testkees voor een nieuwe massage. Ik zal dan ook met haar een interview af gaan leggen waar je op moet letten qua huidverzorgings producten. Uitgebreid verslag zal dan ook online verschijnen.

 

11

Ik werd door Schaap & Citroen uitgenodigd (niet voor de blog, ik sta daar op de klantenlijst, erg leuk dan ook dit soort uitnodigingen) in het Okura hotel in Amsterdam voor de nieuwste collecties horloges. Prachtige exemplaren gezien! Lekker gegeten en geborreld, want dat hoort er toch wel bij en of course op de foto. Dit is mede-schrijver René (aka broer/best friend/zakenbuddy).

10

CHANEL!!!!! Echte liefde… zucht…. ik moest ze echt even om. Ik droom al jaren van een witte Chanel horloge, als je ze om hebt (alleen al wanneer je ze in het echt ziet) snap je waarom. Ze zijn dan prijzig (al valt het in horloge wereld best mee. De linkse kost € 5.000 euro en de rechtse € 15.000 euro, de rechtse is ingelegd met diamantjes. Ik vind het wel leuk om nog apart een verslag te schrijven van deze avond, die komt er dus nog aan.

12

 

Wanneer het weer rabarberseizoen is sta ik al te popelen. Dan maakt mijn moeder haar befaamde Elzaser rabarbertaart. Alsof er engeltjes over je tong piesen. Ik zal ’s aan mams vragen haar recept te delen.

 

15 19 22Presents!! Nu ja, zo blijf ik het zien, altijd als er weer een pakketje wordt gebracht van een bedrijf of PR bureau voel ik me zo’n klein kind! Een greep aan wat er weer binnenkwam. Ik ben alweer lekker aan het testen (en snoepen).

18 16

Ik heb weer een aantal films gezien bij de persvoorstellingen. Een aantal ervan heb je al online zien staan. Er komen er nog 2 aan. Danny Collins en Inside Out (tevens met winactie). Van de Disneyfilm Project T was ik compleet verkocht en ging dan ook dezelfde week, wat ik nog nooit eerder heb gedaan, terug naar de bios. Op het Disney kantoor maakte ik nog een kiekje van het beroemde Cinderella muiltje.

 

17

Mijn droppie Sophie is alweer een stuk gegroeid. Afgelopen maand werd ze een half jaartje oud. Blijft een schurk 😉

2

Voor de presentatie van het boek Natte Lunch moest ik me melden in het Amstelhotel, prachtig hotel! Ik zal daar met een sportauto door de stad gereden worden en met mij nog een hoop anderen. Eenmaal daar stonden de bolides al klaar maar wat bleek, geen auto voor Hei, ik was ook exit de enige. Ik werd gedropt bij Le Garage om daar op de rest te wachten, na een uur rondjes te hebben gedraaid (Le Garage liet me ook links liggen) ben ik weggegaan en heb ik de presentatie overgeslagen. Het is dat er een lieve stagiaire en een lieve dame van het PR bureau die alleen het boek promoten wel de excuses hebben aangeboden anders was mijn eerste slechte review online gekomen. Kan het niet laten om er wel wat over te zeggen, want netjes was het absoluut niet. Het boek ga ik wel reviewen (kreeg ik alsof opgestuurd), uiteraard wel met een frisse blik.

20

Voor de presentatie van het nieuwe boek Huisje Boompje Buikje  van Bastiaan Ragas, reisde we af naar Amsterdam naar de geliefde stamkroeg van Bastiaan om daar te genieten van een biertje, een sigaartje met een blokkie kaas, geheel in stijl van het boek. Leuke presentatie waarbij alle kids en Tooske (en nog wat BNers) aanwezig waren. Blijft best apart om daar tussen te staan. Stuk voor stuk leuke mensen.

25

Hop, nog ff een Magnum tussendoor met dit weer! Lekker hoor! 😀

2728En als laatste van vandaag, het event wat ik afgelopen zaterdag bezocht. In het centrum van Amsterdam, de Houthavens, was het YogaFest te bezoeken. Je kon hier verschillende yoga-sessies volgen, gezond eten, beetje shoppen en van de zon genieten. Ik was hier op uitnodiging van Dr. Hauschka en werd in de make-up gezet door de visagist (hier niet te zien overigens). Best wel even spierpijn gehad haha! Ik vertel je snel meer over deze dag!

29

Nom nom, heerlijke salades kon je eten op deze YogaFest, deze was met avocado!

 

Wat voor leuks heb jij de afgelopen tijd uitgespookt of meegemaakt?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

8 Comments

 • Deb
  jun 9, 2015 at 19:12

  Wat een leuk verslag!! Je loopt heel wat events af zo te zien en dan ook nog je eigen bedrijf, petje af!! Ik heb ook altijd een hekel aan de maandag. Op dinsdag voel ik me altijd wat blijer. Enne.. waar heb ik nu niks van gemist.. dat zou je me nog vertellen 😉 ps. je zegt dat je een goed halfuur vandaaG woont bij Antwerpen.. maar je bedoelt vandaan, right 😉 ?

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:33

   Thanks Deb! 😀 haha ja best wel, ik kan het allemaal met elkaar combineren, dus dat scheelt. Ongeveer 1 à 2 events in de week, valt nog wel mee denk ik (uuhhh toch?). Ja wat je gemist had, haha, dat was jou vraag laatst “René? Heb ik iets gemist” dat is mijn broer, dus niets gemist 😉 Goede zeg, dank je voor je oplettendheid!

 • Verie
  jun 9, 2015 at 17:47

  Heerlijke blogpost. Prachtige horloges, ik zou ook hebberig worden daarvan! 🙂 Geniet van al je leuke dingen die je mag doen!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:34

   Lief, dank je wel Verie! Jaaa die horloges, over bling bling, ik ben net zo’n ekster haha! Geniete lukt zeker, thx! liefs!

 • Fleur
  jun 9, 2015 at 15:00

  Wow, wat komen er veel verslagen aan over al die leuke persevents! Van al die foto’s van lekker eten heb ik enorme trek gekregen haha. Leuk verslag!

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:36

   Haha ja best wel veel he (oeps), ik denk dan, wel of niet plaatsen maar gezien sommige echt te leuk zijn en veelal ook nieuwe collecties van merken, wil ik ze toch delen. Ja eten, ik ben echt een vreetzak haha! Thx!!

 • Kim
  jun 9, 2015 at 14:37

  Wat een heerlijke dingen heb je allemaal gedaan! Dr. Hauschka is een geweldig fijn merk. Ben heel benieuwd naar jouw ervaring. Heb je toevallig Karim Satar gehad als MUA? Hij is waanzinnig leuk 🙂

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:39

   Dank je wel Kim, ik heb er zeker ook van genoten! 😀 Ojaaa die Karim he, figuur is het toch, ik kan zo met hem lachen (dat hebben we achter de coulissen om het zo maar te zeggen ook gedaan). Hij was inderdaad die dag mijn MUA maar… hoe leuk ik hem ook vind, ik was uhh niet helemaal te spreken over mijn make-up, echt jammer. Dr. Hauschka is zeker ook een favoriet merk van mij 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com