PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L’Occitane!

Wat het mooie is van bepaalde merken dat wanneer je echt kennis maakt met het bedrijf achter het betreffende merk je zoveel meer waardering krijgt en tevens nog meer fan wordt. Dit overkomt mij zo nu en zeker en een paar weekjes geleden weer met het mooie Franse/Provencaalse merk L’Occitane. Ik was te gast in de redelijk nieuwe boetiek in Breda waar ik een rondleiding kreeg en een scoop. Vanaf september is er nieuw bijzonder product verkrijgbaar. Vandaag de PLOG van de boetiek en de lancering nieuw exclusieve lijn van L’Occitane!

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

Speciaal vanuit het mooie België waren o.a. 2 dames Sarah en Emma overgekomen om ons meer over L’Occitane te vertellen en uiteraard over een nieuwe lijn, de Divine Harmony collectie. Hierboven kun je zien hoe deze collectie, (nog) bestaande uit 2 exclusieve producten, eruit ziet. Maar uiteraard ga ik je hier nog meer over vertellen.

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

De winkel (zoals elke winkel van L’Occitane) ademt echt die heerlijke Provencaalse sfeer uit. Warmte en veel geel accenten.

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

Eerlijk gezegd wist ik niet dat de producten range van L’Occitane zo groot was! Dat is toch wel het fijne van zo’n avond en rondleiding dat je echt goed kennis kunt maken met het merk en word je meer wegwijs in het aanbod. Wat ik zeker kan aanraden is dat wanneer je een winkel bezoekt een huidanalyse laat maken en je laat adviseren, ik heb dit ook laten doen deze avond en ben een stuk rijker aan informatie geworden.

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

Er was ook tijd voor een mini doe het zelf handbehandeling. Ik ging naar huis met heerlijke schone en zachte handjes.

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

Zoals bij elke persevent was er ook tijd voor hapjes en drankjes, yum!

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

Het mooie van L’Occitane is dat ze erg bewust nadenken over verpakkingen. Er zijn navul verpakkingen van enkele producten te koop, wat ik dus eigenlijk niet wist. Het merk zelf staat voor natuurlijke producten en ingrediënten, waar ik zelf uiteraard erg fan van ben.

Voor de nieuwe lijn worden 2 ingrediënten gebruikt van het mooie Corsica. De geur van de lijn is heel fris en kruidig. Je kunt hieronder op de foto nog beter zien hoe de lijn er uit ziet en welke 2 hoofdingrediënten/extracten worden gebruikt namelijk de rode alg Jania rubens en de gele bloem van de Immortelle. 2 bijzondere ingrediënten!

De exclusieve lijn is bedoeld om je huid egaler, gladder en meer volume te geven waardoor rimpeltjes en fijn lijntjes op een natuurlijke manier worden opgevuld.

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

Echt een prachtige lijn als je het mij vraagt. De lijn bestaat uit een gezichtscrème en een serum. De crème is tevens verwerkt in een prachtige verpakking die een binnenpotje heeft tbv navulling, deze is er dus uit te halen. Heel goed over nagedacht!

Ik kreeg een prachtig goodiepakket mee en ben inmiddels al volop aan het testen. Ik kreeg o.a. een handcrème, een heel leuk zomerpakket mee en de Divine Harmony cream. Allen hebben een hele goede eerste indruk op mij gemaakt. Uiteraard nog een uitgebreid review.  Zoals ik al aangaf is de nieuwe Divine Harmony lijn nog niet verkrijgbaar, pas vanaf september.

PLOG: Lancering nieuwe exclusieve lijn van L'Occitane!

Ben jij al fan van L’Occitane en wat is je eerste indruk van deze nieuwe Divine Harmony collectie?

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com