PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam

Whoop whoop, ik mocht weer ’s mijn geliefde stad om naar een pressday te gaan! Haartjes stylen, make-up erop en de toet in richting de gezelligheid. Voor mij is PRBB een PR bureau waar ik nog maar sinds kort mee samenwerk, een paar weekjes gelden mocht ik al naar de lancering van 1 van de merken die ze in hun portfolio hebben zitten en vandaag was het de dag om kennis te maken met nog een paar pareltjes. En soort speeddaten van merk naar merk wat ik erg leuk vond en anders dan de persdagen die ik eerder mee heb gemaakt. Vandaag laat ik je de kiekjes van deze Lifestyle Pressday, kijk je mee?

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Goodiebag!!!

Normaal eindig je wat er in de goodiebag zit en ik begin juist als eerste met de foto van de inhoud 🙂 just love goodiebags… Van de meeste producten die in de goodiebag waren gestopt kreeg ik ook een uitleg over. Ik vertel je in deze plog uiteraard iets over deze merken en producten maar uiteraard ga ik van enkele apart nog iets verder op in in een later artikel.

Om dan toch een klein beetje van voor af aan te beginnen, mijn look van deze dag. Ik doe dat niet zo vaak maar ik vind het toch even leuk om iets meer te delen in deze plog dan alleen de foto’s van de locatie.

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
LOTD

 

Eenmaal aankomen op het hoofdkantoor van PRBB aan de Rozengracht gingen we meteen van start met de eerste presentatie. Heb je al eens van het mooie merk Earth gehoord? Zuiver bronwater uit ons eigen kikkerlandje en waarvan de winst voor de volle 100% wordt gedoneerd aan landen waar mensen geen drinkwater hebben. Mooi idee dat als jij dit water drinkt je er aan de andere kant van de wereld iemand mee helpt. Het water is te koop bij enkele bio-supermarkten, in restaurants (bijvoorbeeld de Jane in Antwerpen) en je ziet het regelmatig op festivals, etc voorbij komen. Het hele verhaal is zeker de moeite waard om apart uit te lichten dus dat ga ik binnenkort ook zeker doen!

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Earth Water
PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Earth Water

De gong luide duidelijk, op naar het volgende merk. Deze prachtige beautylijn heet Squalan. Gemaakt van lichaamseigen stof Squalan. Enkele merken gebruiken het stofje, Squalan verkrijgt de stof uit planten. De olie is zo puur dat het geschikt is voor vooral de gevoelige huidjes. De olie is geurloos en kan je direct op je huid aanbrengen. Na veel vraag voor andere producten heeft het merk er voor gekozen een geheel beautylijn met nog meer fijne en pure ingrediënten neer te zetten. De olie ga ik testen!

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Squalan
PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Squalan
PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Rain Core & Rain Soul

Merk 3 was het merk Rain. Het mooiste van moeder natuur in 1 zakje. Zaden die koudgeperst worden en hierdoor een hoge concentratie antioxidanten opleveren die je immuun systeem enorm versterkt. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor kindjes met kanker en het effect er van was zo groot dat het nu voor iedereen op de markt is gezet. Het is dagelijks in te nemen en is goed voor zo veel dingen! Gezond zijn begint met anders eten en door deze zakjes krijg je een boost van de stoffen die je dagelijks nodig hebt. Ik heb 2 zakjes gekregen en ik ben erg benieuwd het met me zal doen.

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Sap.je

Als ke in Amsterdam woont zal je vast de bakfiets van Sap.je weleens voorbij hebben zien komen. Een ontzettend leuk sap concept welke gebruikt wordt door enkele restaurants (Ron Blauw gebruikt het bijvoorbeeld), je kan ze zelf afhalen of kopen bij de heren/dames op straat. Koud geperste groente en fruit wat mee veranderd met het seizoen. Alle ingrediënten zijn van pure biologische landbouw en wordt zonder toevoegingen gebotteld. Ik vond ze enorm lekker! I wil ze eigenlijk nog wel apart reviewen 🙂

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam

Eten eten en nog een sleper eten! Een heerlijk koud soepje, springrolls en de befaamde red velvet cake van De Drie Graefjes. Ik sneed een stuk af, nam een hap en dacht… ok ik blijf nu even staan en ga hier helemaal van genieten, wat was dit lekker! Mocht je de kans hebben en je bent in Amsterdam, ik zeg trakteer jezelf op een stuk van deze cake/taart!

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Red Velvet Cake – De Drie Graefjes

Mijn laatste merk van deze dag was haarmerk Living Proof. Misschien heb je er al eens van gehoord, het is het merk wat Jennifer Aniston gebruikt en ook mede-eigenaar van is. Geen sulfaten en zo doorontwikkeld dat het je haar weer mooi en levendig maakt. MUA en hairstyler Bart Brom stylde mijn haar nog even en het zag er echt mooi uit! Ik heb krullen en moet het stylen met de tang. Puur föhnen kan maar aan het einde van de dag gaat het toch pluizen en licht krullen. Bart behandelde mijn haar en aan het einde van de dag zat het nog steeds zo mooi! Luchtig en glad.  Ik kreeg het laatste telgje mee uit de Living Proof familie, de droogshampoo. Uiteraard ga ik deze apart reviewen.

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Living Proof
PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Living Proof

Hieronder zie je nog een aantal merken die PRBB vertegenwoordigt: Zodiac en Voluspa kaarsen. Die kaarsen zien er echt te gek uit! Prachtige designs!

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam

 

Een klein drankje hoort er ook nog wel bij 🙂
PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam

Na het event wilde we toch even een klein hapje eten en gingen we naar De Hallen en met name de Foodhal. Het lag niet ver van het PR bureau vandaan.

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
De Hallen Amsterdam

Wat een gezelligheid en wat een heeeeeerlijk burger! Zeker een aanrader als je in Amsterdam bent en even snel iets wilt eten. Er goede kwaliteit!

PLOG: Lifestyle Pressday PRBB Amsterdam
Foodhal Amsterdam – The Butcher

Andere items uit de goodiebag waren 2 blikjes van het merk TranQuini. Drankjes gebaseerd op groene thee en kruiden. Een leuk kettinkje van Angèle Boutique en een heerlijk geurend waxinelichtje van Woo. Handgemaakte kaarsen op basis van bijenwas.

Komen deze merken je bekend voor en welke wil je extra uitgelicht zien?

liefs Heidi

5 Comments

 • Beauty Treasures
  apr 27, 2016 at 21:23

  Waw, wat zag je er knap uit die dag (anders ook hoor 😉 )

 • Dhini
  apr 22, 2016 at 10:16

  wat leuk om te zien

 • Bertine
  apr 12, 2016 at 22:20

  heel veel merken die ik nog niet ken zo te zien. mooi uitgebreid artikel!

 • Anne-Marie
  apr 12, 2016 at 18:06

  Goodiebags zijn altijd leuk hè! Ik heb vandaag die L’oreal uitgroeispray gekocht, ben benieuwd!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Je weet dat je een echte foodie bent als……My Profile

  • FabulousHeidi
   apr 12, 2016 at 18:24

   Jaaa absoluut! Ohhh ik ben benieuwd! Het is inderdaad echt van wasbeurt tot wasbeurt 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com