Poehaha…. mag best even in het (winter)zonnetje worden gezet!

Heb je al kennis gemaakt met Poehaha? De lieve dame achter deze prachtige handgemaakte sieraden is Joyce, een studente die al jaren zelf haar sieraden maakt! 


Joyce is Poehaha begonnen omdat ze de sieraden in de winkel nooit mooi genoeg vond om te dragen.
Doordat haar sieraden continu de aandacht trekken van vrienden, kennissen en onbekenden heeft ze besloten deze celeb waardige sieraden ook aan te bieden! 

Ze is van mening dat het huidige aanbod van sieraden er goedkoop uitziet, door iedereen gedragen wordt, te prijzig, ronduit truttig of van slechte kwaliteit is. “JIJ moet er uiteindelijk geweldig uitzien met sieraden en dat is waar wij voor staan!!” Aldus Poehaha. Om een alternatief te bieden biedt Poehaha fashionable sieraden aan met onder andere Swarovski Crystallyzed Elements, parelmoer en glas. Op deze manier kun jij zonder te veel geld te betalen met geweldige bling sieraden rondlopen die niemand anders heeft!

Onlangs heb ik een prachtig paar oorbellen gekocht bij Poehaha… I really love them, je ziet gewoon dat ze met liefde gemaakt zijn! 

Tot en met 31 december heeft Poehaha een leuke actie, je betaald nl geen verzendkosten en je krijgt je sieraden geleverd in een ontzettend leuke cadeau verpakking!
Een goede tip van Poehaha: Om je Poehaha’s in optimale kwaliteit te houden adviseren wij je om contact met water, parfum, bodylotion en dergelijke te vermijden! 

Een tip nog van mij: Kijk ook uit met haarlak, spray eerst je haarlak en doe dan je sieraden om. Bij parfum wordt vaak geadviseerd om een half uur voordat je je sieraden omdoet op te sprayen, de lijm die vaak gebruikt wordt lost nl op bij aanraking van haarlak en parfum… je kunt dat vaak zien als de lijm geel en zacht wordt.


Een aantal prachtige voorbeelden:

Voor meer info en de volledige collectie van Poehaha, kijk je op: www.poehaha.nl
Hebben jullie al iets van Poehaha?
Liefs xoxo Heidi

5 Comments

 • Lego
  mrt 20, 2012 at 14:44

  Ziet er allemaal schitterend uit.

 • Kayla
  dec 8, 2010 at 13:35

  Zitten prachtige sieraden bij, leuk dat je deze webshop zo in het (winter) zonnetje zet! Leuk artikel weer Heidi!!

 • Rosan
  dec 6, 2010 at 18:13

  Ziet er allemaal mooi uit! Leuk artikel!

 • Liesewiesje
  dec 2, 2010 at 18:39

  Zitten mooie sieraden tussen! Zeker die oorbellen met die hartjes eraan 🙂

 • amine
  dec 2, 2010 at 12:47

  ok ik moet echt even gaan kijken of mss toch niet

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com