Press Day & Swarovski Presentation

Swarovski

Ik ontvang vaker uitnodigingen voor press day’s en pr evenementen. De laatste tijd ben ik op een paar uitnodigingen ingegaan zo ook de Press Day & Swarovski Presentation @ de nieuwe yogaschool in Amsterdam. Ik vind het erg leuk om bij zo’n evenement aanwezig te zijn en ergens blijft het een soort “magisch” iets.


Foto’s maken is bij zo’n press day naar mijn weten niet toegestaan maar ik zal je in ieder geval een kleine impressie geven. 9 april was het de dag voor beauty en 10 april was het voor fashion en accessoires. Nu moet ik eerlijk bekennen… gezien mijn ervaring in de beautyscene en een tal van opleidingen op dit vlak (o.a. kappersopleiding en schoonheidsspecialiste opleiding) blijf ik fashion en accessoires wel erg leuk vinden. Ik was dan ook blij dat ik voor deze dag (10 april) was uitgenodigd.

10007052_907386159301884_625275555910385689_n
Na hartelijk verwelkomt te zijn door de lieve dames van het PR bureau mochten we alvast gaan rondkijken en wat te eten en drinken nemen. Er was, zoals ze dat mooi benaamde, een foodmarket aanwezig waar o.a. verse muntthee en gemberthee (aanrader, is echt supergezond) werd geschonken en wat verse soepjes en broodjes werden aangeboden. Alles in het teken van gezondheid wat ik echt top vind en ook lekker! Hoe kan het ook anders in een yogaschool 🙂 ook echt een prachtige locatie!

Nieuwsgierig als ik ben liep ik natuurlijk meteen de ruimte binnen waar de collecties stonden te pronken. Overigens was mijn broer René ook mee gegaan gezien hij binnenkort zal gaan beginnen met het het plaatsten van artikelen. Hij wordt mijn gastblogger en belicht zijn kijk op de passie die achter een merk schuil gaat.

Onderstaande merken en producten werden vertegenwoordigd deze dag:

Swarovski – jewelry

Sillhouette – brillen en zonnebrillen

Bril.nl  – brillen en zonnebrillen

Hunkemöller – lingerie en badkleding

Wine in Tubes.nl – exclusieve wijnen per glas

Frecious Slow Juice – groentesappen

Balmain  – watches

Omega – watches

V&D

MerelbyFrederiek – tassen

Qconcepts- ASH & Julian Hakes – schoenen

Peutery – fashion

Mart Visser – exclusieve mantels

Nuna – kinderstoelen en buggies


Over enkele items van deze dag zal ik apart een artikel schrijven gezien het even duurt voordat ik hier en daar wat items (helaas) ter leen zal ontvangen. Maar er zitten echt beauty’s tussen dus dat wordt alsnog voor mij een feestje om te schrijven! En hopelijk voor jou om te lezen… 🙂

Hieronder wat foto’s van enkele items uit de nieuwe collecties:

ElysÇes Bijou_PR_Press_8263
Balmain watches
2_RDH9512
Bril.nl
Function - LEAF Stages with Kids (medium, 240dpi)
Nuna – Leaf
lucca-fur-415_f
Peutery – Womans wear
foto WIT klein
Wine in tubes
Futura_Campaign Sujet_4068_6052_1
Silhouette sunglasses
12_CHROMA_VIBRATIONS_H_cmyk_2
Swarovski Jewelry

 


Ik ontving 2 goodiebags, wat ik altijd leuk vind maakt niet uit wat er in zit. Uiteraard gevuld met folders, kleine goodies, USB sticks met beeldmateriaal en sjaa tot mijn grote verrassing een blauw doosje met een zilveren logo erop… het bekende zwaantje… hiep hoi hiep hoi, stond te springen als een klein kind haha! En wat zat daar in, een prachtige armband/ketting uit de nieuwe collectie van (uiteraard) Swarovski! Alvast een kleine sneak peek bovenaan in dit artikel maar daar meer over want deze collectie is het zeker de moeite waard om speciaal uitgelicht te worden.

Liefs xoxo Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com