Pressdays & Swarovski Special | PLOG

23 april j.l. had ik een bomvolle dag gepland staan. Vroeg al uit de veren voor de eerste rit naar Amsterdam waar ik 4 PR bureau’s bezocht voor hun speciale persdagen en ’s avonds door naar Gent voor een presentatie van een heel leuk merk wat ik Nederland nog niet zo bekend is… daar binnenkort meer over! Zoals ik laatst al vertelde ga ik alle persdagen voor je uitlichten. Het zijn er aardig wat dus ik probeer ze mooi te verdelen. Vandaag laat ik je kiekjes zien van de nieuwe najaarscollecties die eraan komen… ja ik weet het, de zomer moet nog beginnen maar ik heb ook alvast wat stevige bling bling van Swarovski voor je die echt altijd wel kan. Gelukkig kan ik je ook al wat laten zien van merken wat al verkrijgbaar is. Kijk je mee?

top

De eerste stop was Image PR, eigenaresse Gwen is echt een lieverd (net als de andere dames die voor haar werken) en heeft werkelijk waar prachtig portfolio aan klanten. Ik heb er een aantal mooie collecties tussen gezien die chique en vrouwelijk zijn en niet alleen voor het maatje 36 bedoeld zijn. Daarnaast een tassenmerk van Nederlandse bodem, handgemaakt praaltjes en een aantal sieraden merken van strak en modern tot romantisch met stenen.

15 19 20 18

17 16

Ik stapte nog heel even snel binnen bij Glow PR om kennis te maken en kreeg een korte uitleg over de merken, echt high-end merken. Ik heb er helaas geen foto’s gemaakt maar ik werd eigenlijk al opslag verliefd op 1 geur, welke ik niet van je kan onthouden. Nu weet ik dat ik altijd op de een of andere manier de duurste items overal uithaal, dure smaak zullen we maar zeggen, zo ook met deze geur. Ik heb zelden zo’n lekkere geur geroken, het kaartje waar de geur is op gesprayd zit nog in mijn tas en mijn tas ruikt zelfs nu nog heel sterk ernaar. Het is de geur Amouage, Midnight Collection Sunshine, fles 100 ml kost ongeveer €350,00 maar dan heb je wel wat. Het ruikt zoet en bloemig, echt een hele bijzondere en chique geur. Hij staat in ieder geval op mijn wishlist haha!

Schermafbeelding 2015-05-09 om 10.07.14

Daarna ben ik ook nog even binnen gelopen bij Maison PR, allen in 1 gebouw erg makkelijk. Ik heb bijna geen foto’s gemaakt omdat ik druk in gesprek was met een nieuwe PR dame daar die me uitgebreid een rondleiding gaf met nieuwe merken en de nieuwe collecties. 1 ervan, een echte primeur, de huidolie van Marula. Een olie die nog veel beter dan arganolie schijnt te zijn. Ik kreeg een sample mee maar ben erg benieuwd naar de werking hiervan, hopelijk daar snel meer over! Ik liep ook nog even verder bij Maison naar de lifestyle en fashion afdeling, waar ik een horloge won van Ice Watch. Kraak de kluis mij Vente Exclusieve, nou die kraakte ik ;-). Ik heb nog enkele kiekjes gemaakt van nieuwe collecties.

IMG_4175 IMG_4177 IMG_4178
IMG_4191

Laatste stop die dag was Mooi PR en zeker ook weer echt de moeite waard. Ik had daar afgesproken met de lieve blogger Crystal en gingen we eerst fancy aan de thee en bloemenwater. Vervolgens was het tijd om onze nagels te laten lakken door OPI met de nieuwe collectie Brights en snoepten we nog wat gezonds tussendoor.

12

 

14 13

Een nieuw tassenmerk “Rose + Nine” wat eind dit jaar officieel gelanceerd gaat worden. Gemaakt in Italië en echt gemaakt op de moderne “werkende/mommy” vrouw. Een merk wat we zeker in de gaten moeten houden. Een ontzettend veelzijdige tas waarvan ik denk echt een hit gaat worden.

 

9 10

 

Heerlijke hapjes en thee drinken bij Etos. Leuke verpakkingen en lekkere thee. De theesoorten zijn bedoeld voor in welke mood je bent of wilt komen 🙂11 22

 

 

Crystal in de OPI lak 😉

23

 

Get ready voor serieuze bling bling van Swarovski, de herfst/winter collectie 2015/2016. Ik heb de opvallende stukken wat meer uitgelicht, uiteraard is het een merk die voor elke vrouw ontwerpt, of het nou een tijdloos en klassiek juweeltje is of echte eyecather!

31 29 28 27 26
5

3

 

25 24

 

6

IMG_4180

 

Natuurlijk is het maar een greep van al het moois wat ik heb gezien en wat er gaat komen. Wat vindt jij het meest opvallende merk of item?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

4 Comments

 • Jamey
  mei 20, 2015 at 11:21

  Die keds sneakertjes zien er zoooo comfortabel uit!

  • FabulousHeidi
   mei 20, 2015 at 14:20

   Ja echt he! Ik vind ze stiekem ook wel erg leuk! Houd van comfi schoenen haha!

 • Crystal
  mei 12, 2015 at 13:01

  oh guttegut wat kijk ik charmant hahahahaha voortaan maar zonnebril op 😉 ik ben trouwens ontzettend nieuwsgierig naar die Amouage!

  • FabulousHeidi
   mei 20, 2015 at 10:48

   Haha nee joh, je ziet er goed uit! Altijd raar om jezelf terug te zien (zetten we volgende keer samen een grote bril op). Ja die geur! Denk dat het wel wat voor jou is gezien jouw parfumlijstjes 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com