Pressevent MUA | Get the festival look!

Dan sta je in je badkamer, kijkt met een half oog naar je inloopkamer (jawel geen kast maar een kamer), ziet daar een kast en nog wat dozen gevuld staan en denk je bij jezelf: Heb je nog niet voldoende make-up en beautyproducten? Is er toch maar 1 antwoord… NOPE! Zo ga ik dan ook altijd vrolijk naar persevents van beautyproducten, er is altijd nog wel een kleurtje, lakje of mascaratje wat zich nog niet in je stash bevind en je weer zo blij als een kind mee kan zijn. Vorige week mocht ik weer naar prachtig Amsterdam voor een merk , waar ik veel van heb gezien maar nog niets van geprobeerd heb, genaamd MUA ofwel MAKEUP ACADEMY. Ik snuffelde tussen de make-upjes, kreeg nog wat leuke tips, babbelde ik met collega-bloggers en snoepte van wat lekkernijen. Vandaag stond in teken van “Get the festival look” en kreeg dan ook de benodigdheden hiervoor mee in de goodiebag. Kijk je mee?

16

“Geweldige make-up hoeft niet de wereld te kosten en het is MUA’s belofte om jou verrassende kwaliteit, kleur, fun en innovatie te brengen bij elk product!”

8

Nom nom nom! Heerlijke smoothies met een leuke verpakking, popcorn, en gezonde snacks! Loved it (of course, you know me ;-))

3

Helemaal hip bij persevents… een polaroid foto! Blijft leuk, ik bewaar ze zeker ook altijd! Tussen de balonnen, snippers en grappige teksten kon je jezelf op de gevoelige plaat laten leggen (zie bovenste foto).

 

4 5

 

Een veelzijdig make-up merk wat exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar is en dus ook tegen een leuke prijs. Het merk oorspronkelijk uit de UK springt, naar mijn mening, goed in op de hedendaagse vraag en tevens de trends. Het festival seizoen is nu volop van start gegaan en hoe kunnen ze hier beter op inspringen met een perfecte look.
7 2

Voor elke look die je wilt creëren is een bijpassende lijn. Mooie palette’s om de nude-look mee te creëren. Concealers die niet droog en stug zijn om aan te brengen zijn en dus geschikt voor de dames met de fijne lijntjes onder de ogen en of je een glanzende of mooie matte wing wilt boven je ogen, het assortiment is zeer uitgebreid viel me op.

9

Helaas heb ik geen foto van mijn look van deze dag. Hieronder zie je wel Laurien van Fashionlab. Zij kreeg ook een met een matte eyeliner een wing aangemeten. Wat de visagiste me vertelde is dat ik mijn wing iets te recht/laag aanbreng. Ik moet ‘m iets meer omhoog gaan trekken zodat ik een liftend effect krijg. Ik kreeg gelukkig wel complimentjes over mijn huid en de door mijzelf aangebrachte make-up, he das dan wel weer fijn 🙂

11

De visagiste hierboven draagt de Super Summer Shade “Pistachio Icecream” op haar nagels uit de nieuwe collectie.

 

10 13 14

Hieronder dé look waar ik het over had, de “Get the festival look”. Prachtige look, really FABULOUS! Of ik het zelf voor elkaar krijg is nog de vraag maar ik ga het proberen! Een review van de producten en look zal dus gaan volgen… Mocht je nog festivals bezoeken dit jaar dan is deze lijn zeker een aanrader voor een waanzinnige look!

15

 

Get the festival look

 

Lip Switch duo – Hot Fuschia | € 4.99

Bronzer | Sunkissed Glow | € 3.99

Blusher 1 | € 2.49

Eyeshadow palette | Poptastic Palette | € 5,99

Lash Boom Mascara | € 4.99

Nailpolish Super Summer Shade Pistachio Icecream | € 1,99

FabulousFeelingBlog_MUA_Festivallook

 

Meer MUA inspiratie

Facebook: muacosmeticsnl | Twitter: muacosmeticsnl | Instagram: muacosmetics | Pinterest: muamakeup

Je vind MUA bij de Kruidvat en online >>> link, helaas moet ik er wel bij vermelden, niet elke Kruidvat heeft een speciaal MUA schap staan.

Heb jij al eens iets van MUA getest en wat vind jij van deze festival look?

Handtekening

One Comment

  • Deb
    jul 22, 2015 at 21:31

    Klinkt als een té gek event!! Ik vind de MUA festival look helemaal geweldig, maar hoe kan het ook anders .. het is een en al turquoise.. mijn favoriete kleur!! Ik ben benieuwd naar jouw creatie van deze look én je reviewd van de producten. Ik ben zelf nog niet bekend met MUA, maar ik word steeds nieuwsgieriger. Ik moet even op zoek naar een Kruidvat in de buurt waar ze MUA verkopen.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com