Restaurant De Sinjoor Roosendaal | Review

Restaurant De Sinjoor Roosendaal | Review

Het is weer tijd voor een restaurant review! It is all about food these days ;-), ok bijna dan… Ik mocht in ieder geval weer op pad voor Social Deal, en dit keer in het gezellige Roosendaal. Een bruisende locatie die je doet denken aan dat bourgondische bruine café met dat persoonlijke tintje. Ik genoot deze avond van een 3-gangen diner bij Restaurant De Sinjoor. Vandaag mijn review!

 

De_Sinjoor_Roosendaal_1

 

In het hartje van het centrum van Roosendaal, aan de Bloemenmarkt, kun je het welbekende restaurant vinden. Vroeger waren er meer Sinjoor’s te vinden, tegenwoordig zijn er nog maar 2 over van deze franchise groep. De half Libanese, half Italiaanse eigenaar heeft zijn eigen tintje aan deze nog steeds Franse keuken gegeven en heeft een kwalitatief goed concept neergezet wat nog steeds een succes is.

De eigenaar werkt aan klantenbinding, wat ik heel belangrijk vind. Uiteraard moet de kwaliteit en de prijs daar ook naar zijn want dit is een restaurant waar je lekker op een ontspannen sfeer even geniet van een lekker maaltje. Toch vind hij het leuk om meer nieuwe gezichten te zien, wat heel logisch is en koos hij voor weer voor een samenwerking met Social Deal, leuke actie als je het mij vraagt. De dames krijgen na het bezoek een roos mee, very charming!

 

 

Een special menu, geproefd en gekeurd door de eigenaar zelf, speciaal voor deze deal geselecteerd. De reden dat hij het zelf proeft is omdat, naast te kwaliteit-test, hij het belangrijk vind dat de klant wel voldaan de deur uit gaat. Dat is bij mij en mede foodie René zeker gelukt.

Wat me echt opviel is dat de kwaliteit zo goed is van de gerechten die geserveerd worden, je gaat niet overvol de deur uit maar precies goed gevuld.

 

 

Wij kozen wel voor een stokbroodje kruidenboter, wat optioneel is en dus niet bij de prijs inbegrepen zit. Uiteraard ben je dit dus niet verplicht. Wij vinden brood met smeersels nou eenmaal lekker bij dat wijntje en biertje vooraf.

 

 

Kleine sfeerimpressie, authentieke gezelligheid!!

Als eerste koos ik voor de Garnalen cocktail. Geserveerd in een leuke tapasschaaltje. Goede Hollandse garnalen met, en dan moet ik me toch sterk vergissen als het niet zo is, een huisgemaakte cocktailsaus en wat sla.

 

 

Als hoofdgerecht koos ik voor de Zuid-Amerikaanse steak. Qua portie precies groot genoeg, een goed stukje vlees die goed bereid is, in dit geval gegrild hoeft van mij niet supergroot te zijn. Ik blijf voor kwaliteit kiezen. Precies goed medium gegrild en mals, zoals het hoort.

Een paar aardappeltjes erbij en een champignonsausje, welke ook optioneel is. Je kunt voor een klein meerprijsje kiezen voor diverse sausjes. Veel steak liefhebbers hebben geen behoefte aan een sausje maar ik simpelweg wel 🙂

René koos voor het Vispannetje. Kan altijd wel tricky zijn of de smaak wel goed is, ik heb de saus uit zijn pannetje op zitten likken, dat zat wel goed dus. Hij vond het in ieder geval een goed vispannetje!

 

Er werd een koude sperziebonen salade bij geserveerd met spekjes en ei. Daarnaast een schaaltje frietjes. Optioneel was ook weer een schaaltje mayonaise. De eigenaar vroeg mij heel eerlijk te zijn in mijn review (hij hoorde pas bij het nagerecht dat ik blogger ben) en mijn mening te geven over verbeterpunten. Wat van mij absoluut anders mag is de mayonaise, ik houd meer van romige en liefst zelfgemaakte mayo… liever geen frietsaus, niet mijn ding.

 

 

 

Als nagerecht koos is voor de Crème Brûlée. Klein toefje slagroom erbij, goed van smaak. Wat ik zelf wel lekker vind en ook heb aangegeven is dat een traditioneel gerecht als deze ietwat lauwwarm mag zijn. De reden dat hij hier niet voor kiest heeft te maken met het warme weer, de eigenaar vind het belangrijk dat zijn klanten niet ziek worden. Goed punt!

 

 

Ik moest ook even een foto maken van dit kunstwerkje. René koos voor het Aardbeienfeestje. Zag er mooi uit en smaakte net zo begreep ik (er zat er 1 te smullen tegenover mij).

 

 

Goed kopje Expresso na, daar houd ik altijd van als ik uit eten ga. Alle drankjes zijn, zoals bij elke Social Deal deal niet inbegrepen.

Het is mij zo goed bevallen dat ik vanavond gezellig met de meiden hier ga genieten van een ander leuke menu :-).

 

Wat houd de (Spontaan uit eten) deal van Social Deal precies in:

• Voor deze deal betaal je € 15,75 per persoon i.p.v. € 33,80 (korting van € 15,00 p.p.).

• De deal is een “Spontaan uit eten” deal, deze vind je terug (ook in de app) onder dit kopje in het menu.

• Uiteraard zijn de drankjes zijn niet inbegrepen, extra sauzen zijn niet inbegrepen.

• Alle speciaal geselecteerde gerechten van het menu kun je terug vinden in het overzicht van deze deal, onder het kopje “Arrangement”.

• Via de overzichtelijke app van Social Deal, die je kunt downloaden, is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft bij Restaurant De Sinjoor geen voucher uit te printen, je laat bij binnenkomst de vouchers in de app scannen en klaar!

Ben jij al bekend met Restaurant De Sinjoor en wat vind je van deze deal?

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com