Review | Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

Figuurlijk een hele mond vol… deze Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush, vrij vertaald, diep reinigende elektrische gezichtsborstel van Clinique. Ik kreeg ‘m thuisgestuurd tezamen met het 3-Step reining- en verzorgingssysteem. Dit prachtig apparaat is zijn chique naam dan wel waard! Ik testte ‘m geruime tijd uit en ik kan je nu al zeggen, deze wil je terugvinden in de grote jute zak van de Sint of onder de kerstboom. Ik vertel je vandaag mijn mening van dit complete systeem.

1

Van de duizenden inschrijvingen bij Insiders, werden een aantal uitgepikt die het mochten gaan testen. Ik was er dus 1 van 🙂 (wil niet per definitie zeggen dat je een blog moest hebben om geselecteerd te worden door insiders, er wordt meer gekeken hoe actief je bent op social media). Insiders is zeker een aanrader als je producten wil testen. Nadeel is dat je bij een product als dit heel veel rapportjes moet invullen en ik vind dat lastig in het begin omdat ik een product zoals deze echt goed wil testen om een juist oordeel te geven.

Het enige wat ik jammer vind is dat er op deze borstel die ik toegestuurd kreeg duidelijk een tester is, wellicht dat deze minder lang meegaat dan degene die voor de uiteindelijke consument is gemaakt maar kwalitatief gezien zal ie exact hetzelfde zijn. 2

Ik heb eerder een elektrische gezichtsborstels getest (Elle brush, geen review nog over geschreven) en ik moet zeggen dat ik deze aanzienlijk beter vind. Doordat ie goed in hand ligt en precies een prettige hardheid qua haartjes heeft, of beter gezegd zachtheid en dat maakt ‘m heel fijn in dagelijks gebruik voor zowel ’s morgens als ’s avonds en onder de douche. Hij maakt zo goed schoon dat er nauwelijks vuil achterblijft als ik nog na reining met lotion. Mijn huid is er duidelijk rustiger van geworden en minder oneffenheden. 3

5

 

Voor mij even een uhhh… raar momentje… vanaf het moment dat ik make-up ging dragen (brugklas) ben ik zo goed als nooit de deur uit gegaan zonder make-up en dit is dus een soort primeur haha! Ik ben dan ook sinds een paar weekjes gestopt na 12 jaar met wimperextensions… hallo blotebillen gezicht 😀

Voordat ik met de borstel mijn huid ga reinigen breng ik eerste de Liquid Face Soap (1) aan en reining ik mijn ogen met wat water, wat ik met een nat watje vervolgens afneem. Dan breng ik opnieuw de soap aan en verdeel dit over mijn gezicht. De soap heeft een wat verkoelende werking, ik denk dat er munt in zit maar ik kan dit niet ontdekken op het etiket.

Op het moment dat je aan de slag gaat, focus je op 1 zone en wanneer die zone “gereed” is, slaat de borstel af. Tijd voor de volgende zone dus. Het is een vibrerende borstel, geen draaiende, je moet dus zelf de ronddraaiende beweging maken op je huid, dit gaat eigenlijn vanzelf ik vind het niet storend dat ie niet vanzelf roteert. Grappige is wel dat ik op een gegeven moment belletjes ga blazen met mijn neus. 🙂

Clinique

 

Als je alles gereinigd hebt, spoel je je gezicht af met water (en evt een nat sponsje of watje) en reinig je na met het Clarifying Lotion (2). Laatste stap is het aanbrengen van de Moisturizing Gel (3) op een droog gezicht. Mocht je zo’n 3 stappen systeem erbij willen nemen laat je dan wel goed adviseren in de winkel over welk huidtype je hebt. Ik heb toch niet helemaal de juiste gekregen ondanks dat ik het wel fijne producten vind. Ik heb de test set voor een vette huid gekregen…. dat heb ik niet echt, eerder een gecombineerde huid. Mijn huid trekt na alles stappen te hebben doorlopen wel iets maar dat trekt vrij snel weer weg. De geuren zijn neutraal en 100 % parfum vrij, vrijwel voldoet het weer aan de eisen waar Clinique bekend om staat. De lotion mag je niet rond je ogen gebruiken. Ik ben eigenwijs, ik doe dat wel maar breng daarna een oogcrème aan. Al met al de brush ik ben dik tevreden over de brush en dus zeker een aanrader!

Als je borstel leeg is zet je ‘m in zijn bijgeleverde oplaad station. Wanneer er een groen lampje gaat branden is  ie volledig opgeladen.

Clients|Clinique

Nog even een korte uitleg en informatie van Clinique:

Clinique introduceert: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush, een door de dermatoloog ontwikkelde, en met Zwitserse precisie gemaakte innovatie op het gebied van reiniging. Een innovatie die de huid compleet zal veranderen. Clinique is wereldleider op het gebied van reinigen en heeft haar heritage in de dermatologie. Vandaar de unieke positie om de Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush te lanceren. Het verschil zit hem in het systeem. Dat werd speciaal ontwikkeld voor het 3-Stappen Systeem van Clinique, één van de meest effectieve reinigingssystemen ter wereld. 

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush zorgt voor een heel milde, nieuwe beleving van ‘schoon’. Het effect is de meest schone, gezonde huid die je ooit had. Een huid die er gladder en stralender uitziet, met diepgereinigde poriën. Veilig en mild zijn de pijlers van het merk Clinique. Om deze belofte te kunnen houden, werkte Clinique samen met een van de beste Zwitserse fabrikanten, om zo de meest milde en effectieve sonische borstel te ontwikkelen. Door de kennis en ervaring van de wetenschappers en dermatologen van Clinique te combineren met een vooraanstaande Zwitserse fabrikant, kon Clinique een echte huidverbeteraar maken.

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden. 

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush en de 3-Step verzorgingsproducten zijn te verkrijgen op www.clinique.nl en bij de Clinique verkooppunten. 

Verkoopprijs brush:
125 euro
Nieuwe opzetborstel: 20 euro (om de drie maanden vervangen)

Voor de prijzen van de 3-Step verzorging kun je hier kijken.

3 Comments

 • Julie
  nov 21, 2014 at 15:11

  Wat een fijne, uitgebreide review! Ik ben hier zelf wel heel benieuwd naar…
  Maar ik vrees dat ik hem niet vaak genoeg zou gebruiken voor wat hij kost! 🙂

 • Dhini
  nov 20, 2014 at 13:53

  Ik ben heel erg benieuwd naar. Ik heb ook aangemeld maar ik heb niet gekozen 😀
  Leuk dat je heb uitgekozen om hem uit te testen. Wat prijzig!

  • Heidi
   nov 21, 2014 at 09:16

   Ahhh jammer dat je niet geselecteerd bent! Ja prijzig is ie wel he!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com