Review en swatch Kiko eyeshadows

Vorig jaar oktober vloog ik naar Milaan om daar een beurs te bezoeken. Omdat ik daar een paar daagjes verbleef had ik ook nog tijd om wat te shoppen. Je werd letterlijk doodgegooid met de winkels van Kiko Cosmetics! Ik vond het een leuk concept en eerlijk gezegd kon ik het niet. De laatste tijd lijkt dit merk echt hot te zijn want ik zie het overal voorbij komen.

top

Ik nam een aantal items mee maar nog niet de intentie er iets mee te doen. Het is echt van de laatste weken dat ik me echt vol op mijn blog wil richten en naast mijn werk ieder stukje tijd wat ik over heb aan probeer te werken. Dus ik het het Kiko palette maar uit de kast gehaald. Volgens mij heb ik ‘m wel 1 keer (zo te zien) getest.

4 6

Ik vond het concept grappig, een low budget merk met leuke uitstraling. Rijen vol nagellakjes en andere beautyitems. Ze hadden er een counter staan met “eye-clicks” en keuze uit verschillende maten pallets die je zelf met de door jou gewenste kleur kon vullen. De emty palette kost zo’n € 3,90 en een eyeshadow click van 2 g, zo rond de € 4,50 als ik het goed zeg want online zie ik maar 2 van deze clicks te vinden.

7
Snel nog even genomen destijds in de hotelkamer

Ik kocht de nude kleur 203, de groene kleur met shimmers 260 en de donkerblauwe kleur 267. Ze beloven hoog gepigmenteerd te zijn. Op zich is de groene kleur dat wel maar de blauwe en nude kleuren naar mijn mening niet. Ik heb ze geswatched op mijn arm, 1 keer vegen en de kleuren zijn weg! Over het algemeen ben ik echt niet kapot van deze eyeshadows. Ik vond ze niet prettig aan brengen, na aftikken nog steeds veel fall out en weer die pigmentatie niet fijn.

9

Ik heb de beste foto’s geplaatst, met 3 verschillende camera’s foto’s gemaakt. Tuurlijk zo in het real life ziet het er best aardig uit en moet ik ook rekening houden met het feit dat ik geen 18 meer ben (al voel ik me vaak wel zo haha!).

8

Ik heb momenteel wat ruzie met mijn Nikon camera (sluitingstijd en belichting issues) en ook met het zonnetje want hij laat zich de afgelopen dagen niet zien. Sow just 4 fun een selfie erbij! Kortom, ik zal van dit merk niet zo snel meer een eyeshadow kopen. Het blijft mijn mening, wellicht vinden jullie het wel een fijn merk qua eyemake-up maar aan mij is het niet besteed. Ik heb nog wel 1 nagellak liggen, daar zal ik uiteraard een artikel aan wijden. Hopelijk ben ik daar meer over te spreken!

foto 4

Hebben jullie al iets getest van dit merk en wat kun je wel aanraden?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com