Review | Paula’s Choice RESIST Instant Smoothing Satin Finish Powders

Ik schreef onlangs al over de Resist Instant Smooting Satin Finish Powders van Paula’s Choice. Vandaag mijn review over deze, naar mijn mening, erg prettige powders.

Ik kreeg 2 varianten opgestuurd om te testen, de Fair/Light en de Medium/Tan. Ik ben inmiddels echt verliefd op dit mooie merk geworden. Momenteel ben ik ook een verzorgingen lijn aan het testen, daar snel een review over!

Top

Nu heb ik een wat lastige huid, zelfs voor mij en andere schoonheidsspecialistes kan deze nog verrassend uit de hoek komen. Ik heb lichte coupe rose, grove poriën, droge, gevoelig en vochtarme huid en beginnen hier en daar wat lijntjes te vertonen (auwww ;-)). Ik heb hier en daar ook wat sproetjes en moedervlekken. Gelukkig niet echte onzuiverheden maar mijn huid is ietwat grover van structuur.

Ik mijn dagelijkse routine ben ik niet zo’n fan van teveel foundations die te dekkend zijn en draag ik liever een BB cream of helemaal niets, dan laat ik mijn huid wat rusten wanneer ik niet de deur uit hoef. Voordeel van uit huis werken 🙂 Ik heb vaak velletjes en moet regelmatig scrubben.

8

De bovenste powder is de Fair/Light en de onderste de Medium/Tan. Ze zijn ietwat romig van structuur en niet te mat maar zoals het al aangeeft satin. Wat ze erg fijn maken in gebruik en niet een te droge look en feel geven.

910

In iedere verpakking zit ook een handig kwastje, ik gebruik liever een grote poederkwast maar het is wel erg handig als je mee wilt nemen in je handtas, er zit ook een spiegeltje in de verpakking. Voor het gebied onder mijn ogen en haargrens zet ik het wel aan met het fijne smalle kwastje uit de verpakking.

1

Links de Fair/Light en rechts de Medium/Tan, je ziet als dat ze ietwat korreliger zijn van structuur en wat dus die mooie satin uitstraling geeft.

Momenteel gebruik ik de Fair/Light, deze past voor nu het beste voor mijn huid. Ga ik straks weer wat gebruinder zien door het lekker zonnetje dan gebruik ik de Medium/Tan.

7

 

De poeders zijn 100% vrij van geurstoffen, wat ook erg prettig is! Ik heb totaal geen irritaties van dit prachtige product. Als ik mijn look afmaak met een blush en bronzer brengt dit zelfs gemakkelijker en mooier aan. Ze zijn niet te dekkend maar geven net precies een goede dekking om de roodheid weg te halen en geven een mooie niet te matte finish aan mijn huid. Ze benadrukken niet de lijntjes en ook niet de poriën.

Ik ben zeer te spreken over deze powders!

Wil je meer weten over welke kleuren verkrijgbaar zijn, kijk dan even op dit eerder geplaatste artikel.

De verkoopprijs van deze powders zijn € 20,90 per stuk, wat ik zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding vind. Kijk ook even op de site van Paula’s Choice voor meer informatie en hoe je ze kunt bestellen.

Gebruik jij graag powders? En heb je deze al eens getest?

One Comment

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com