Review Revlon Colorbust | Swatches & Looks


Top_revlon

Er kwam gisteren een heel leuk pakketje met de post, tot mijn verrassing zaten er 2 prachtige nieuwe lipbalms van Revlon Colorburst! Mijn grote dank weer aan het PR bureau die dit mogelijk maakt.

Aangezien ik dan toch weer niet mijn nieuwsgierigheid kan bedwingen (en ik nog heel veel mooie producten heb liggen waar ik artikeltjes voor aan het maken ben) heb ik ze toch uitgetest en meteen een swatch en looks mee gemaakt. En wat zijn ze fijn! Ik kan eigenlijk wel zeggen dat dit een musthave voor je stash moet zijn.

revlon_lips2

Toen ik het persbericht zag binnenkomen met deze sprekende foto van Emma Stone (wat is ze mooi he, leuke actrice ook) heb ik meteen gereageerd om ze te testen. Ik kan me niet heugen dat ik iets van lipproducten van Revlon heb getest of gekocht. Maar hier ga ik er zeker meer van kopen!

lips7

Er zijn 8 verschillende tinten verkrijgbaar en ik kreeg 2 van deze lovely lipbalms om te testen, de soft pink Matte Balm 205 Elusive Insisissable en de rode Lacquer Balm 130 Tease Séductrice.

Het assortiment bestaat uit 4 trendy matte tinten en 4 lacquer tinten voor een meer glamoureuze look. Elke kleur heeft een matte en glanzende variant. Het leuke aan deze balms is dat je ze kan mixen en matchen. Verschillende layers dus kan aanbrengen wat steeds weer voor een mooie en speelse look zorgt. Ze bevatten heerlijk ingrediënten als mango, kokosnoot en sheabutter. Ze bevatten ook munt en ruiken dus erg lekker fris en geven een tintelend gevoel.

De kleuren zijn lekker opvallend en passen perfect bij je zomerlook! De kleuren van de balms zijn koraal, soft pink, fuchsia en rood. Mocht je een saaie lipstick hebben die net niet lekker van kleur dan kun je ze weer pimpen met 1 van de balms. Je kunt ze ook nog gebruiken als rouge. Multifunctioneel dus deze prachtige balms.

3lip
Laquer Balm 130 Tease Séductrice
lip7
Matte Balm 205 Elusive Insisissable
lip5
Beide balms gelayerd

Wat ik vooral prettig vind is dat ze erg zacht zijn, ze glijden over je lippen heen. De glossy balm tintelt iets meer maar niet storend. Na een avondmaaltijd en een paar drankjes zat de balm nog erg goed op mijn lippen dat is dus echt een dikke pluspunt! Ze verzorgen meteen, ik hoef dus niet meer mijn lipstick, gloss en lippenbalsem mee te slepen (en owww ik heb er wat in mijn tas zitten, geloof me) Mis ik wat kleur op mijn wangetjes dan heb ik ze ook bij de hand. Ze zien er uit als potloden, wat weer makkelijk aanbrengt maar je hoeft ze niet te slijpen, just twist.

Ze plakken totaal niet, dat vind ik ook prettig. Ik heb wat langer haar en als ik ergens een hekel aan heb is dat er een vlaag wind langs me heen gaat en meteen mijn lokken zitten vastgeplakt aan mijn lippen. Brrr… vreselijk irritant! Mijn moeder zit me dan uit te lachen… haha daar heb ik lekker geen last van 🙂 Het enige wat wel is, is dat ze achter blijven aan glas, ze geven dus wel af.

4lip

2lip
Laquer Balm 130 Tease Séductrice
lip8
Matte Balm 205 Elusive Insisissable
lip6
Beide balms gelayerd


 Persoonlijk vind ik de 2 balms over elkaar heen en de rode het mooiste, de rode is iets minder dekkend maar geeft juist een mooi effect. Ik moet altijd wat wennen aan matte sticks maar de kleur is mooi en structuur is wel erg fijn en geeft totaal geen droog effect maar juist erg romig.

De Colorburst balms zijn te koop voor nu in juni voor €9,95 te koop ter introductieprijs, online bij drogisterij.net en worldofbeauty.com en in de winkel bij de verkooppunten van Revlon. Normaal is de verkoopprijs €10,50.

Hebben jullie ze al getest en welke vind je de mooiste?

4 Comments

 • Deb
  jun 5, 2014 at 22:14

  Zelf vind ik Elusive Insisissable het mooiste, ik vind de andere net iets te oranje (wel leuk voor het WK ;-)) . Gelayered ; wat een goed idee, vind ik ook erg mooi!

  • Heidi
   jun 5, 2014 at 23:35

   Hihi ja idd voor het WK is ie perfect al moet ik zeggen dat het wel mee valt qua oranje, ik houd normaal echt niet van oranje. Gelayerd is zeker het proberen waard, krijg je een unieke kleur 🙂

 • Julie
  jun 5, 2014 at 11:42

  Ik ben zelf ook niet zo voor een oranje kleurtje, maar het staat je! 🙂

  • Heidi
   jun 5, 2014 at 23:32

   Dank je wel! 🙂 ik normaal ook niet zo maar op zich is ie niet te oranje gelukkig, ik heb normaal echt niet met oranje.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com