Review | Rituals | Laughing Buddha ritueel

Topkopie

Ik ben echt dol op Rituals! Vroeger was ik niet weg te slaan bij Sabon maar tegenwoordig ben ik echt fan van Rituals.

Ik heb dan ook al heel wat uitgetest en mijn grote favoriet is toch wel de Laughing Buddha Ritueel collectie. Ik word supervrolijk van de geuren en ze zijn erg fijn in gebruik. Deze lijn is eigenlijk wel op mijn lijf geschreven “One freaking happy buddha”. Ik wissel de 2 producten af, net voor welke “mood ” ik ben en wilde de 2 vergelijken met elkaar.

4

Het voordeel van Rituals is de gebruiksvriendelijke verpakkingen en ook de prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

In deze lijn voert de citrus/mandarijn geur de boventoon en heeft een licht zoetige frisse ondertoon.

Ik had de bodycrème “Touch of Happiness” al even een mijn bezit en was daar al meteen dol op, de textuur en geur zijn erg prettig en de geur is echt om van te smullen. Helaas dat je het niet door het scherm heen kan ruiken 😉

Ik voegde 2 van deze collectie aan mijn”stash” toe, de doucheolie “Fortune Oil” en de doucheschuim “Happy Buddha”.

2

De doucheschuim is veel frisser qua geur en schuimt echt enorm! Ik vind het vooral prettig om een puff te nemen voor mijn inzeep-ritueel, dan schuimt het extra goed. Het is een wat zachtere schuim qua structuur en is erg geconcentreerd.

Je hebt er daardoor nog minder van nodig, 1 klein pompje is voldoende. De vorige doucheschuim die ik van Rituals had heb ik zo’n 4 maanden mee gedaan, superzuinig in gebruik dus en ik gebruikte ‘m elke dag.

Voor de warme zomermaanden is dit echt een aanrader!

5

De doucheolie ruikt meer als de bodycrème, zoeter en wat warmer van geur, voor de zwoele zomeravonden als je lekker van de zon hebt genoten die dag.

Echt heel erg olie-achtig vind ik ‘m niet, schuimt minder dan de doucheschuim maar nog steeds een prettig product met een zalige geur.

Ik denk wel dat deze minder lang meegaat dan de doucheschuim.

Beide vind ik erg fijne producten. Qua gebruik vind ik de schuim het lekkerste maar de geur van de olie weer lekkerder.

3

Feitjes over de beide producten:

Doucheschuim “Happy Buddha”

Heeft de geur van Mandarijn en Yuzu (citrusvrucht). Maakt een goede combi met de bodycrème.

Deze doucheschuim koop je voor € 8,00 euro en kun je in de winkels of online kopen.

Ingrediënten:

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, LIMONENE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE.

Douche olie “Fortune Oil”

Heeft de geur van zoete sinaasappel en cederhout. Zorgt dat bruine kleurtje langer houd.

Deze Douche olie  is te koop voor € 8,50 euro en kun je in de winkels of online kopen.

Ingrediënten:

GLYCINE SOJA (SOY) OIL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAURETH-4, COCAMIDE DEA, MIPA-LAURETH SULFATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) OIL, PARFUM/ FRAGRANCE, JUNIPERUS VIRGINIANA (CEDARWOOD) OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, AQUA, BHT, LINALOOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, CITRIC ACID, CI 16035 (RED 40), CI 42090 (BLUE 1).

De geuren en oliën voor gebruikt ter verbetering van onrustig slapen, vermoeide huid, cellulite, stress, nervositeit, vermoeidheid en depressiviteit.

6

Heb jij al iets getest van deze collectie en wat vind je ervan?

 

2 Comments

 • Julie
  mei 20, 2014 at 16:11

  Ik hou niet zo van een sinaasappelgeur 🙂
  Ik vind hun Rice & Cherry Blossom lijn de fijnste!

 • Veerle
  mei 20, 2014 at 13:53

  Zeker hele fijne producten 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com