Review | Rivièra Maison | Touch of Silk Hand Lotion

Bij het persevent wat ik laatst bezocht van Rivièra Maison kreeg ik deze heerlijke Hand Lotion mee in de goodiebag. Ik heb al eerder geschreven over deze nieuwe prachtige verzorgingslijn en vandaag het review van deze lekker geurende Hand Lotion “Touch of Silk”.

4

RM heeft deze lijn in samenwerking met “TheLabFactory” (dezelfde fabrikant als FabBeauty) geproduceerd. Er is dus een behoorlijke tijd aan vooraf gegaan eer dat deze lijn stond.

De prachtige fles, die nu dus in mijn woonkamer staat te pronken, is gemaakt van glas en een gouden plastic pomp. Ik vind dat dus erg handig! Het is niet dat je ‘m even in je tas stopt, daar is de fles te groot voor maar ik vind het juist weleens leuk dat ze het meer als mooie accessoire hebben gelaten met een nuttig doel. Leuk bijvoorbeeld om ‘m naast de handzeep in je toilet te zetten voor je gasten. RM heeft ook een Hand Crème in tube vorm in de collectie, die kun je dus wel handig in je tas stoppen 🙂

3

De geur is zacht en bloemig en ietwat zoetig, niet overheersend maar precies lekker! Ik houd niet van een té sterk geurende handcrème of lotion die zo lang blijft hangen, al ruik je ‘m wel even maar het is een prettige geur dus dat vind ik persoonlijk niet storend.

Het is een melkachtige vloeibare substantie, zoals het al aangeeft een lotion. Het trekt snel in en is echt verzorgend. Ik vind het prettig om even tussendoor snel deze lotion aan te brengen, ’s avonds voor het slapen gaan is deze natuurlijk ook prima maar dan kies ik weer eerder voor een dikkere crème.

Je hebt niet veel van de lotion nodig, 1 pompje is voldoende voor je handen.


1

2

De Hand Lotion is te koop voor € 10,95 en heeft een inhoud van 300 ml. Lekker hoeveelheid dus en zuinig in gebruik. De verzorgingslijn is online te koop (nu nog gedeeltelijk) en in de RM stores. Bij de Wehkamp is ie overigens wel online te bestellen.

Heb jij al iets geprobeerd van de nieuwe verzorgingslijn van Rivièra Maison?

6 Comments

 • Deb
  okt 24, 2014 at 20:29

  Klinkt goed, de verpakking ziet er chique uit , mooie accessoire voor in huis! Crème zelf klinkt ook niet verkeerd, dat doen ze goed bij RM!

  • Heidi
   okt 26, 2014 at 13:44

   Absoluut, doen ze zeker goed! En hij ruikt super!

 • Elise | The Beauty Suitcase
  okt 23, 2014 at 15:22

  Ik heb nog niks van hun lijn geprobeerd! Zo te horen is het wel een lekker product!

  • Heidi
   okt 23, 2014 at 23:11

   Ja is het zeker, hele prettige handlotion, zeker een aanrader Elise 🙂

 • Dhini
  okt 22, 2014 at 21:24

  Wat leuk dat nu Riviera maison heeft body verzorging. Lijkt mij heerlijk bodylotion en handig met pompsysteem. Love it

  • Heidi
   okt 23, 2014 at 23:12

   Ja he! Vind ik ook Dhini!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com