Rituals Mandi Lulur Shower Foam

Als je mij ergens blij mee kunt maken zijn het wel de douche schuimen van Rituals. Naast een aantal favoriete merken springt deze er toch ook wel echt uit voor me. Voor een afspraak moest ik laatst in Eindhoven zijn en liep daar toch ook even de Bijenkorf in. De nieuwe lijn van Rituals stond daar mooi opgesteld voor Moederdag en nam als kleinigheidje voor mams en mezelf uiteraard een flacon mee van deze nieuwe Mandi Lulur limited edition lijn. Vandaag vertel ik je mijn bevindingen van deze Shower Foam.
1

De uitstraling van de lijn spreekt me sowieso al aan, wit met grijze zalmkleurige letters, heel rustig. Ik vind het ook leuk dat er een mooie box om de foam zit dat geeft het net wat extra’s. Ik ben fan van de douchefoam’s omdat ze zuinig in gebruik zijn, zacht, goed schuimen en heerlijk geuren. Het zijn niet echt geuren die heel lang blijven hangen na het douchen maar dat hoeft van mij ook niet. Deze nieuwe van Mandi Lulur ruikt best chique en heeft een goede en licht zoete en frisse bloemengeur. De lijn is op basis van Frangipani bloem en rijstemelk. Als je een klein beetje op een puff doet dan schuimt het helemaal goed en kun je je gehelen lijf lekker inzepen. Ik vind de geur echt zalig! Normaal koop ik niet snel een bloemachtige product meer één waar vruchten overheersen maar in dit geval maak ik graag een uitzondering.

2

De gehele uitstraling om de lijn heen doet Rituals uiteraard weer erg goed, tevens de filosofie achter elke lijn. Bij deze Mani Lulur is de basis, wat ik al aangaf, rijstemelk en Frangipani bloem. Rijstmelk maakt je huid soepel en zacht en verrijkt haar met natuurlijke schoonheid. De geur van Frangipani omarmt je met het optimisme van de zomer – aldus Rituals.

Ik vind het verhaal achter de Lulur (ofwel Lu’lur) ook altijd mooi. Ik heb weleens eerder een Lu’lur product gereviewd en een uitleg bij gegeven maar ik doe dat graag nog even in het kort: Lu’lur is het luxueuse ritueel dat prinsessen van de Koninklijke Paleizen van centraal Java ondergingen in de 40 dagen voordat ze gingen trouwen. Na het ritueel zag de bruid er mooi en relaxed uit en was ze voorbereid op haar leven als getrouwde vrouw.

5 4

 

Ik heb toch even weer een pH waarde test gedaan en kom uit op dezelfde gemiddelde waarde als onze huid, dus dat is wel fijn, het droogt dus niet uit. De ingrediënten staan helaas niet op de verpakking en ook niet op de box maar gelukkig zijn ze wel terug te vinden op de website, bij elk artikel staat een uitgebreide uitleg.

Van de ingrediënten lijst word ik niet erg warm, ik vind het jammer dat er parfum wordt gebruikt en veel extracten waarbij ik dan denk ok hoe puur is dit product? Er is momenteel ook wel wat te doen rond parafine/minerale oliën wat soms mooier lijkt dan het daadwerkelijk is. Ik hoop hier binnenkort toch ’s een artikel over te schrijven. Al met al doet het misschien niet veel voor je huid maar belangrijk is de beleving en tevens een product waar ik wel blij van word en niet mijn huid uitdroogt.

Deze flacon van 200 ml betaal je € 8,00 voor in de winkels of online.

Andere producten die verkrijgbaar zijn uit deze lijn zijn de Body Scrub, Bath Foam, Shimmer Body Cream, Fragrance Sticks, Candle en Candle XL.

Pack

 

 

Heb jij al iets van deze Mandi Lulur lijn geprobeerd en trek de lijn je aan?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

6 Comments

 • Beauty Treasures
  jun 8, 2015 at 23:01

  Rituals heeft altijd zo’n fijne producten :D!

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:50

   Ja he, helemaal mee eens 🙂

 • Deb
  jun 8, 2015 at 22:10

  Om je eerlijk te zeggen was ik niet van plan iets van deze lijn aan te schaffen wanneer ik op de verpakking af ga want die is ronduit saai (het oog wil ook wat hé), maar zoals jij de geur omschrijft denk ik dat het toch wel iets voor mij kan zijn. Ik ben namelijk best gek op (tropische) bloemen geuren. Volgende keer bij Rituals ga ik deze op zeker besnuffelen!

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:52

   Echt grappig, ik vind juist de verpakking geweldig, heel rustig. Mooi om te zien wat smaak doet. Het is zeker een lekkere bloemige geur, een lijn die er echt uit vloog leek wel.

 • Jamey
  mei 20, 2015 at 11:20

  Dat ziet er jummy uit zeg!

  • FabulousHeidi
   mei 20, 2015 at 11:30

   Ja echt superlekkere foam Jamey! Een aanrader 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com