Rivièra Maison | Herfst- & Wintercollecties 2015

Het is altijd weer spannend als er nieuwe collecties gepresenteerd worden van mooie merken. Wat hebben ze deze keer weer in petto? Zal het net zo mooi zijn als vorige collecties of is er nog een schepje bovenop gedaan? Voor de nieuwe collecties van Rivièra Maison herfst en winter 2015 (2016) moet ik je eerlijk zeggen… ik vind dat RM zich weer heeft overtroffen! Ik was al dol op de wintercollectie van 2014 “New York” en als je denkt, het kan niet mooier.. nou wacht maar tot je de nieuwe collecties hebt gezien en dan met name de wintercollectie naar mijn mening. Uiteraard staan er dit najaar 3 nieuwe collectie op de plank en zijn er 612 nieuwe producten toegevoegd. Gezien het de wens is van RM om nog zo weinig als mogelijk naar buiten te laten lekken, dus ik (en medeschrijver Ytje) ben wat “cryptisch” vandaag met een hele kleine sneek peak en laat ik je de goodiebag zien, die ik binnenkort weg ga geven 😉 kijk en lees je mee?

8

De eerste 2 collecties voor de herfst zal eind augustus in de winkel liggen. De eerste collectie is gebaseerd op een luxueuze wintersport plaats die erg in trek is bij de rijken der aarde en dat is ook te zien in de collectie. Mooie stoffen en mooie accessoires. Een collectie die volgens Ytje warmte, gezelligheid en luxe uitstraalt. Ik ben het zeker met haar eens. Ytje heeft een wat klassieker ingericht huis en deze collectie zal dus perfect aansluiten bij haar interieur. Zij was er dan ook compleet weg van! Ytje (mijn moeder) zal je steeds meer voorbij zien komen als gastblogger en medeschrijver. Wat het grappige was, nu na haar eerste bezoek aan het hoofdkantoor, is zij ook besmet met het RM-virus. 😉 Moeders als een klein kind in een snoepwinkel!

De 2e collectie heeft een wat stoerder en mannelijkere touch! Deze collectie is gebaseerd op een bekende college en dat zie je goed terug. Stoere stoffen en ook weer mooie materialen die in deze collectie verwerkt zijn. Het heeft een wat jeugdigere uitstraling maar je kunt ook denken, als voorbeeld, aan een klassiek Engels kantoor.

RM_1

En toen… de derde collectie… ja… daar kwam bij mij een zucht… een hee diepe zucht. Dit is de collectie die voor de kerst zal uitkomen. Uiteraard zijn we blij dat het zonnetje nu al volop schijnt en moeten we nog niet aan de kerst denken maar als ik dit zie dan wil ik wel even in vogelvlucht naar de kerstdagen! Volgens Ytje een zeer chique en lieflijke collectie. Poedertinten en één van mijn geliefde steden staat centraal in deze collectie. En dan vooral niet te vergeten, voor diegenen die mij kennen, een collectie die gebaseerd is op 1 van mijn grootste inspiratiebronnen aller tijden! De prachtige kussens met kleine details, de kerstballen die in de fabriek door Nico zijn ontworpen, echt… ik ben verliefd! Nico had speciaal voor de presentatie (met behulp van de lieftallige dames van kantoor) een kerstboom gedecoreerd… ik denk dat als je die te zien krijgt je precies zo’n boom in de woonkamer neer wilt zetten. Er zijn tevens speciale kransen gemaakt voor RM, echte eyecathers! Ze zijn bijzonder qua afmeting en prachtig te decoreren op je tafel. Als kerstdecoratie komt er ook een heel leuk item aan waarbij je zelf lekker creatief kunt zijn of beter gezegd “waarin” 😉 dat gaat een hardloper worden daar ben ik zeker van!

top

We hebben overigens al wat items uit de zomercollectie gezien van 2016. We kunnen je nu al zeggen; je kunt blijven sparen!

Altijd leuk als het weer goodiebag tijd is. Zoals je waarschijnlijk al weet komt er een aanvulling op de verzorgingslijn met zonneproducten. In de goodiebag zat een crème. Ytje gaat deze testen, ik ga ‘m tezamen met de pot en nog wat leuke items binnenkort weggegeven.

We zijn het lieve team weer erg dankbaar voor het warme welkom! Ik blijf een echte RM-fan, dit vooral door de mensen erachter en de filosofie. Zo nu en dan zal er door RM wat “uitlekken”, houd de heren op social media dus goed in de gaten en uiteraard mijn Facebook pagina! Voor meer info over Rivièra Maison en de huidige collecties kijk je op de site van RM.

Liefs Heidi en Ytje

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

4 Comments

 • Geertje
  apr 22, 2015 at 21:53

  Ooh ik ben zo benieuwd naar de nieuwe collectie, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Maar eerst nog even genieten van de zomer collectie!
  1 juli de sleutel van me huisje dus dat wordt lekker veel decoreren en RM blijven kopen! 🙂

  • FabulousHeidi
   mei 4, 2015 at 16:29

   Haha mooi zo! De collecties zijn echt weer om van te dromen. Wat leuk dat je 1 juli de sleutel krijgt! Alvast gefeliciteerd! Ik heb zo’n idee dat RM weer een boost gaat maken door jou Geertje 😉

 • Deb
  apr 21, 2015 at 21:36

  Al moet ik nog helemaal niet aan de herfst/winter denken.. laat het eerst maar zomer worden 😉 word ik toch stiekem wel warm van binnen wanneer ik naar al die mooie items kijk.

  • FabulousHeidi
   apr 21, 2015 at 21:44

   Ik weet precies wat je bedoeld Deb! Haha! Het grappige was, toen ik daar stond had ik zoiets van ok… heel even sneeuw dan en dan hop weer weg maar wel met die goodies 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com