Rivièra Maison | Spring/Summer 2015 collecties

Rivièra Maison | Spring/Summer 2015 collecties

6 8156

Vorige week donderdag waren we weer te gast bij mijn favoriete lifestyle merk “Rivièra Maison”. Er werden 3 nieuwe collecties gepresenteerd voor aankomende lente en zomer. Vol frisse kleuren, strand- en woestijnachtige accenten en ja… zucht… ik werd natuurlijk weer erg hebberig!

4

Het zonnetje scheen die dag en met zicht al die frisse kleurtjes mogen we van mij doorspoelen naar het voorjaar. Zandkleuren, wit en turquoise verwelkomden ons in het prachtige pand in Aalsmeer (uiteraard het geweldige team van RM ook, blijft een topbedrijf). En met een heerlijk kopje cappuccino) met een wel erg leuk lepeltje) namen we plaats op de mooie banken om te genieten van het voorwoord van Henk Teunissen en de presentatie van Nico Tijsen.

3

De eerste 2 collecties die tegelijk uit zullen komen zijn “St. Barths Oceanclub” en “Arizona”. Later zal “Ramatuelle Beach” uitkomen. Uiteraard mag ik nog geen beelden van de collecties laten zien maar ik heb wel 2 leuke sneak peeks!

Elke collectie begint bij een “inspiratie” moodboard. Hier wordt dan de uiteindelijke collectie door bepaald. Hoewel ik de collecties niet kan laten zien, zal ik wel een tipje van de sluier geven welk gevoel er bij elke collectie gegeven wordt… een verhaaltje om bij weg te dromen dus!

Collectie St. Barths Oceanclub:

Waan je in het paradijselijk St. Barths. De luxe beachclubs bieden een indrukwekkende view over de witte, ongerepte stranden en azuurblauwe zee. Geniet van een heerlijke cocktail onder de prachtige witte parasols met fraaie details. Luxe cabana’s met witte, katoenen doeken bieden overdag beschutting tegen de felle zon. In de nabij gelegen loungetent is een overdaad aan wellness, waar een verfrissende aquaspray een heerlijke, subtiele verkoeling brengt.

Het is een verfrissende en lichte collectie. Veel wit gecombineerd met blauwtinten waarbij het azuurblauw overheerst.

7

 

Arizona:

Dansen rond het kampvuur, blote voeten in het zand, genieten van een warme zonsondergang. Even de dagelijkse beslommeringen ontvluchten op de open vlaktes in Arizona. Fijne gitaarmuziek op de achtergrond en alvast leuke plannen maken voor de volgende dag.

De collectie is stoer en warm, geïnspireerd op de gypsy-cultuur. Suède, ruw katoen in leem-, crème- en aardetinten voeren de boventoon.

 

2

 

Ramatuelle Beach:

Ervaar dat heerlijke, onbezorgde zomergevoel. Begeef je in de omgeving van het mondaine St. Tropez, met een snufje elegantie en stijl à la Brigitte Bardot in de jaren 50. Omgeven met prachtige baaitjes, vele kreekjes en inhammen waar je eenvoudig kan ankeren voor een frisse duik in het prachtige azuurblauwe water en natuurlijk een uitgebreide lunch op een nabij gelegen strand.

In de collectie is veel flax gecombineerd met roze,- blauw en groentinten. In de materialen zie je jute en verschillende haaksels terug.

Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte wanneer de collecties officieel uitkomen! En nog een leuk nieuwtje… er komt ook een “zonne”verzorgingslijn van RM 🙂

 

Een goodiebag mag dan (gelukkig) niet ontbreken aan zo’n leuk persevent, ik kreeg een heerlijke handlotion mee van de nieuwe Bath and Body lijn waar ik al eerder over schreef en 4 toffe gebaksbordjes met 4 verschillende opdrukken. De heerlijk frisse handlotion zal ik binnenkort apart reviewen!

n1

n2

n3

Heb ik jullie al een beetje nieuwsgierig gemaakt?

6 COMMENTS

  1. toevallig gister nog een butlertray bij het oud vuil gezet, afgebladderde verf en de scharniertjes waren niet om over naar huis te schrijven, ik heb een haat/liefde verhouding met RM. Love the style maar de kwaliteit mag van mij toch beter.

    • Zonde zeg! Ik kan me wel voorstellen qua haat/liefde verhouding. Alles wordt met de hand gemaakt, misschien heeft het daar iets mee te maken…

Leave a Reply

CommentLuv badge