Rivièra Maison Summer 2017

Als je van de zomer nog niet vrolijk genoeg wordt heeft Rivièra Maison weer heel veel leuks om je terras, keuken en buitentafel summerproof te maken! Van een kleine tot grote parasol, tot zomers glasservies, barbecue en natuurlijk sfeervolle windlichten en kaarsen. Ik laat je vandaag weer een greep uit het nieuwe assortiment zien van één van mijn favoriete lifestyle merken: Rivièra Maison Summer 2017

RivieraMaison_summer2017_20

Vrolijk glasservies bestaande uit kommen, glazen, bestek, borden, slacouvert en wat eigenlijk toch niet mag ontbreken in je keuken een mooi reservoir die je vult met water, munt en limoen of een heerlijke zelfgemaakte sangria bij de barbecue.

Riviera Maison Zomer 2015
RivieraMaison_summer2017_10 RivieraMaison_summer2017_12 RivieraMaison_summer2017_13

Je drankjes koel houden bij de picknick, een dagje strand of gewoon een luie dag in de tuin mag er natuurlijk ook stylish uitzien!

Riviera Maison zomer 2017

RivieraMaison_summer2017_16

RivieraMaison_summer2017_4

Deze zomer pimp je je tuin en interieur ook met mooie planten en plantenpotten. Er is zelfs een vestiging van RM die planten verkoopt! Je ziet weer veel mooie grote planten in de huiskamer deze zomer. Gemakkelijk in onderhoud voor als je er een paar daagjes op uit trekt naar het mooie zonnige Frankrijk.

RivieraMaison_summer2017_3 RivieraMaison_summer2017_15 RivieraMaison_summer2017_8

RivieraMaison_summer2017_2

Kaarsen en windlichten mogen ook niet op je mooie terras ontbreken. Wat dacht je van een lief roze parasolletje of grote rieten parasol! Past perfect bij die rotan loungebank of stoel. Ik spotte deze hippe rotan stoelen weer op de nieuwe zomerse hotspots, eigenlijk een musthave dus!

Riviera Maison zomer 2017
RivieraMaison_summer2017_furniture

Riviera Maison zomer 2017

RivieraMaison_summer2017_1

 

Riviera Maison zomer 2017

Meer informatie, prijzen en de gehele collectie vind je op de site >> link.

Wat vind jij van deze zomerse collectie van Rivièra Maison Summer 2017?

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com