Rivièra Maison VIP night | Nieuw collecties | Goodiebag time

Fanclubs (ok… dit wist ik dus ook niet maar ze bestaan) vol met dames die smachten om de nieuwe collecties te mogen aanschouwen en uiteraard aan te schaffen… Een lange wachtrij voor de deur waar mandjes al gereed staan om gevuld te worden en bij binnenkomst een heerlijke prosecco die je op staat te wachten. Ik kreeg de uitnoding voor deze speciale VIP Night in het mooie en favoriete Laren en sjaa als fan van dit geweldige merk waar ik enorm veel meer waardering voor heb gekregen, kon ik dit niet laten lopen. Ik heb het natuurlijk over Rivièra Maison!

Top

Ik ging uiteraard even op de foto met mijn creatieve held Nico Tijsen, Creative Director bij Rivièra Maison. De man die geïnspireerd raakt van bijvoorbeeld alleen al een mooie knoop van een jasje en daar een gehele collectie op kan creëren. Het leuke is ook als je op het hoofdkantoor bent er overal moodboards hangen die gebruikt worden om de collecties te ontwerpen.

De dresscode was “sparkling white”, ik heb natuurlijk mijn best gedaan al moest ik wel mijn grote tas meenemen voor mijn camera… geen matchende tas dus 😉

Enkele maanden ervoor mocht ik al op een kijkje nemen op het hoofdkantoor in Aalsmeer waar 3 nieuwe collecties werden gepresenteerd en vandaag was het de dag dat 2 van de nieuwe collecties “36 Hedgeville Road” en “Icicle Games” te koop zijn. Ik mocht dan een invite als pers zijnde ontvangen hebben en wist dat er kaarten werden verkocht voor deze avond maar dat het zo’n aanloop had, had ik eerlijk gezegd niet verwacht!

Op deze avond waren niet alleen de nieuwe collecties te verkrijgen, uiteraard ook de volledige collectie van Rivièra en dit alles tegen 10 procent korting. Zo’n avond kunnen natuurlijk lekkernijen en drankjes niet ontbreken! Heerlijke hapjes werden verzorgt door, tevens mijn favoriet, restaurant Mauve (altijd als ik in Laren ben kun je me hier wel even vinden), de voor mij welbekende cocktails van de Fabulous Shaker Boys en als afsluiting van deze avond een optreden van Nick en Simon. Heel vervelend ook allemaal 😉 

Ik heb foto’s van deze avond gemaakt en uiteraard een aantal van het persevent van enkele maanden geleden.

 

1

Om meteen maar met de beautydeur in huis te vallen, Rivièra heeft nu ook een prachtige beauty-lijn op de markt gezet. Nu kun je werkelijk overal de Rivièra stijl doorvoeren, dus ook in bad met een hippe gouden badeend en een heerlijke lotion om je huid mee in te smeren.

2

5 6 7

 

Sjaa… als je mij kent dan weet je dat ik erg kan genieten van een lekker hapje en een lekker drankje. De culinaire hapjes waren dan ook zeker om je vingers bij af te likken! Owww en dat glaasje… die kon ik natuurlijk niet alten staan, die ging in mijn winkelmandje mee 🙂

8

9  11 12 13 14

 

Zie ze eens hard aan het werk, de mannen van Fabulous Shaker Boys (zit ‘m al in de naam he ;-))! Ik heb in 2007 al eens een artikel over ze geschreven in een magazine en vorig jaar ingehuurd voor een ladiesnight die ik moest organiseren. Verrukkelijke cocktails maken deze mannen!!

15

 

Ik had de cocktail “Icicle Games” Wat er in zat… geen idee meer haha maar als ik me niet vergis was het met Cointreau. Lekker fris en pittig!

2

16  18

 

Schattige eikeltjes.. ik moest ze gewoon even op de foto zetten! Enige eikels die schattig zijn hifi! Sorry.. die flapte er zomaar uit 😉

19

 

 

Mauve verzorgde een mooi staaltje culinaire heerlijkheden door onder andere cryogeen ofwel moleculair koken, koken met vloeibaar stikstof. De kok maakte een heerlijk ijslollie met witte chocolade, room en aardbeien saus. Dit in de stikstof en voilà een prachtige ijslollie die ook erg lekker smaakte!

20 21

Helaas de focus stond niet goed 🙂

1

 

Ja hoor daar waren ze da Nick en Simon, blijven schatjes he!

23 24

Onderstaand de foto’s die ik (met mobiel) nam op het hoofdkantoor bij het persevent. Om te beginnen warm welkom en een lekker cappuccino met een prachtig koekje!

1 2 3 4 5

Alvast een sneek van de december collectie… gebaseerd op New York tijdens de kerstdagen.

6 7 8

Hihi nog een leuk aandenken van de VIP night, broer en zus! Partners in crime!

1

 

 

In de goodiebag van de VIP night zat een superleuk krijtbordje, die hangt nu uiteraard in de keuken te pronken.

6

2

Ik bracht deze prachtige kussen (bovenste) mee.

3

 

In de goodiebag van het persevent zaten deze 2 leuke setjes. Past echt weer perfect bij mijn stijl in huis.

4 5  7

 

 

En yes… de leuke dubbelwandige glaasjes die ik eerder al toonde. Voor zowel warme als koude dranken.

“La Dolce Vita” ofwel “het zoete leven”… daar toosten we op!

8 9

Ik heb onlangs een artikel op onze andere blog geschreven, wellicht een leuke leestip! Hier vertel ik meer over het bedrijf en de collecties.

Op de Facebooksite van RM kun je alle leuke nieuwtjes volgen en wanneer er weer een superevent wordt georganiseerd!

Voor alle collecties en producten kijk je op: www.rivieramaison.nl

6 Comments

 • Crystal
  okt 22, 2014 at 09:13

  heel erg tof! al heb ik een haat/liefde verhouding met RM… vind de kwaliteit niet meer wat het was toen ze net begonnen maar het blijft hebberigmakend mooi!

  • Heidi
   okt 22, 2014 at 12:12

   Dat had ik ergens ook maar nu ik weet hoe het gemaakt wordt heb ik er wel veel meer waardering voor gekregen. De accessoires zijn echt wel top! Ok ik ben van bijna alles echt helemaal weg. 😀

 • Deb
  sep 15, 2014 at 21:44

  Wat super dat je hierbij was! En wat zie je er amazing uit!! Wel ’n grappig detail van de zwarte tas, maar op de foto zie ik dat bij meerdere dames 😉 als je het niet gezegd had, had ik er niet eens op gelet. Ontzettend gaaf dat Nick & Simon ook van de partij waren, dit zijn zulke schatjes. Leuk dat je met je broer was!

  • Heidi
   sep 15, 2014 at 22:20

   Ahhh thanks Deb! Echt super ook om erbij te zijn! Ja debiel dat ik ben, alles moet matchen en dat deed dit niet haha! Mijn broer is medeblogger op de andere blog dus die heeft steeds geluk hihi!

 • Daphne
  sep 11, 2014 at 09:36

  Wat een heerlijk verslag, Riviere Maison is echt een geweldig woonmerk <3

  • Heidi
   sep 15, 2014 at 22:17

   Thanks Daphne, leuk om te horen! Jaaa zeker geweldig!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com