Riviera Maison winter collecties 2017

Wat moet je nog zeggen over een merk die al zoveel fans heeft (waaronder ik), elke keer sta ik weer met verbazing te kijken wat voor een prachtige collecties ze neerzetten en hoeveel dit gekopieerd wordt gezien het zo’n trendzetter blijkbaar is qua huisinrichting. Ik mag je vanaf vandaag weer 2 nieuwe wintercollecties laten zien, kijk geniet en bewonder van Amazing Allure en Blake Island University: Riviera Maison winter collecties 2017

 

Riviera Maison winter collecties 2017

 

Amazing Allure

Amazing Allure staat garant voor chique, luxueuze en verfijnde materialen, die verwerkt zijn in prachtige kussens en throws. Organza, velvet, wol en faux fur in de meest prachtige ‘bestorven’ groentinten als winterolijf en vergrijsd eucalyptus, symboliseren het naderende einde van het seizoen en geven uw interieur die speciale allure.

Verkrijgbaar vanaf eind september

 

 

De naam zegt het eigenlijk al, wat een chique collectie! Ik hou echt van faux fur, ik heb zelf meerdere kussens hierin (uiteraard ook van RM) ik vind het altijd iets warms geven aan je interieur. De plaids en in combinatie met het velvet en de koele groentinten geven je interieur echt een sprankeling met toch een rustige uitstraling. Ik vind dit echt een geweldige collectie!

 

 

Blake Island University

Jong, in de mode en klassiek: Blake Island University is geïnspireerd op de stijl van de Ivy League hogescholen aan de oostkust van de Verenigde Staten. De Blake Island University textielcollectie kenmerkt zich door een mix van klassiek textiel. Patchwork is aan de orde van de dag! Denim ontmoet tweed en ruiten en jerseystoffen worden gecombineerd met nylonaccenten en vormen zo een uniek patroon. De Amerikaanse college-stijl is all over en het kleurenpalet bestaat uit grijs- en bruintinten tot denim.

Verkrijgbaar vanaf eind oktober

 

Niet alle in kleding maar ook in het interieur zie je nog steeds veel ruitjes. Ik vind het wel iets chique’s en klassiek’s uitstralen. In de kleding vind ik het dan wat minder, ik zie mezelf niet met de houthakkers blouse met ruit lopen maar in huis vind ik het wel weer leuk! Blauw is, net als in de kleding, ook weer helemaal terug van weggeweest. Het mooie is dat je beide collecties heel goed met elkaar kan combineren. De bruine faux fur plaid met een ruitenmotief kussen. Of juist het diepblauwe met de koele tinten groen en zandtinten.

 

 

Zo lang als ik me kan herinneren heeft mijn oma pauwenveren in haar huis, stiekem heb ik ze altijd al willen meenemen, ik vind dat zo mooi! Ik vind het leuk om te zien dat dit weer terug gaat komen in het interieur, geweldig om te decoreren. Deze krans is dus zeker 1 om te onthouden.

 

 

 

Ik wilde nog even een aantal foto’s met je delen van stukjes collecties die ik erg leuk vind. Bijna niet RM maar wel apart deze eettafel stoelen. Met die mooie lange houten tafel, windlichten en faux fur kussen en plaids creëer je toch die typische Rivièra stijl maar dan weer heel anders dan je gewend bent.

 

 

Voor onze lieve huisdiertjes is er ook genoeg verkrijgbaar. Ik vond dit zo’n leuk hoekje! Helemaal besteed aan mijn kleine Sophie is dit niet, maar gelukkig de drink- en eetbakjes wel.

 

 

Persoonlijk ben ik dol op de keukenspulletjes van RM, ik vond dit ook zo’n gezellig hoekje, past helemaal in de Amazing Allure stijl.

Volgende maand mag ik de kerstcollectie gaan laten zien, dat was voor mij helemaal liefde op het eerste gezicht maar daar moeten we dus nog even op wachten 😉

Voor meer informatie en de herfst collecties 2017 (vorig artikel) neem je kijkje op site.

 

Wat vind jij van deze 2 collecties? Welke past het beste in jouw interieur?

 

Liefs Heidi

 

Bijna alle foto’s zijn door mij gemaakt, er ligt dus een copyright op. Wil je de foto’s gebruiken, vermeld dan bronnaam: www.fabulousfeelingblog.nl

 

3 Comments

 • Deb
  sep 19, 2017 at 08:59

  Ik vind de producten van RM prachtig, maar op de een of andere manier kan ik niet slagen wanneer ik in de winkel rondloop.. Gek he? Ik vind de stijl net iets minder passen in ons huis. Qua Kerstspullen heb ik wel een aantal items van RM, zo kocht ik vorig jaar een te gekke ondergesneeuwde rode auto met kerstboom op het dak. Die vond ik echt te leuk om te laten liggen.

 • bychristiana
  sep 18, 2017 at 09:34

  Oh wauw, die krans met die pauwenveren vind ik super mooi. Ik heb toevallig laatst zo’n veer bij het tuincentrum gekocht en het staat ook heel leuk in een boeket met bloemen.

 • Anne-Marie
  sep 18, 2017 at 08:58

  Ik had ook het persbericht van de kerstcollectie gekregen. Zoveel moois, ik kan weer niet wachten!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…One of a kind style: DIY vloerlamp van een boomtakMy Profile

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com