Rock For Ever!


Afgelopen zaterdag was ik bij Sephora in Breda en vroeg haar of ze heel toevallig MAC verkochten… haha geweldig als verkoopsters zijn vertelde ze me dat MAC nergens in Breda wordt verkocht, maar dat Sephora een merk verkoopt vergelijkbaar met MAC… zij vond het zelfs nog een beter merk, het ging om het supergave merk “Make Up For Ever“.

Qua prijs ligt het wel gelijk aan MAC en ik zag er een prachtig palette van de nieuwe lijn van dit merk “Rock For Ever” liggen. Die was dus voor Heidiesss πŸ˜€


Het is een mooi en vrij groot palette en vormgeving van de buitenkant ervan is gewoon fabulous!
Ik heb er meteen een ooglook van gemaakt, wat meteen voor mij de kleuren worden voor mijn kerstlook! 
Jullie hebben in mijn vorige artikel al de Catrice Glamour Lashes kunnen zien, met de volledige look komen de wimpertjes al meer tot zijn recht, helaas zijn de glitters vrij snel verdwenen en zijn de wimpers toch wat “rommelig”, de wimpertjes zijn niet van de beste kwaliteit, maar al met al een stunning eyelook voor de feestdagen!
Om te beginnen heb ik op mijn bewegend ooglid en aan de onderkant van mijn oog de bronze kleur aangebracht en midden op mijn bewegend ooglid een streepje zilvergrijs.

Op mijn arcadeboog de zwarte-glinsterkleur en  de witte kleur net onder mijn wenbrauw en vervolgens geblend met de zwarte kleur. Op de foto’s ziet het er toch vrij licht uit, maar in het avondlicht ziet het er echt uit als een feestelijk avond make-up πŸ™‚

Als finishing touch heb ik een zwarte eyeliner van Bourjois gebruikt en de Inimitable mascara van Chanel.


Hebben jullie al iets van het merk Make Up For Ever en wat vinden jullie van het merk?

Liefs xoxo Heidi

Tags: Make Up For Ever β€’ Rock For Ever β€’ Eyelook β€’ Sephora β€’ Catrice Glamour Lashes

13 Comments

 • Jessica
  jan 3, 2011 at 16:12

  Wat een mooi palette zeg! Daar moet ik ook eens naar op zoek gaan! πŸ™‚

 • Sacha
  dec 28, 2010 at 15:02

  Ik had nog nooit van Make Up For Ever gehoord. Het ziet er wel erg mooi uit.

  Jij hebt trouwens ook een superleuke blog!

 • Astrid
  dec 28, 2010 at 13:02

  wauw, echt supermooi! Ik wist niet eens dat ze palettejes hadden van dit merk! ^^

 • Kayla
  dec 28, 2010 at 12:30

  Ziet er prachtig uit! Je hebt er een hele mooie look van gemaakt! Die Catrice Glamour Lashes zijn zo mooi!

 • Tatjana
  dec 23, 2010 at 16:32

  Ik heb nog niets van Make-up forever, maar vind wel dat ze ontzettend mooie producten verkopen!

 • AngΓ©lique
  dec 23, 2010 at 11:12

  Ziet er goed uit moet ik zeggen!

 • FabulousHeidi
  dec 22, 2010 at 22:16

  Thx lieverds! πŸ˜€ wat een lieve complimentjes over mijn ogen hihi πŸ™‚

  @Mitchin: zijn neppers hoor mijn wimpers πŸ˜‰ (zie vorige artikel van Catrice glamour lashes)

 • Mitchin
  dec 22, 2010 at 19:30

  Wow, je wimpers zijn echt superlang!! (jalooooooeeeers! *____*) En een superkerstlook!

 • Myrna
  dec 22, 2010 at 18:03

  Ik heb het palette ook zien liggen, vind em echt prachtig!! Mooie look heb je ermee gemaakt en je ogen zijn inderdaad heel mooi!

 • Ilja
  dec 22, 2010 at 17:19

  Wat een mooi palette en meid wat heb je mooie ogen!!

  Liefs Ilja

 • femketje
  dec 22, 2010 at 15:55

  erg pretty <3

 • Liesewiesje
  dec 22, 2010 at 15:20

  Aaah, me likes the studs on the palette! πŸ˜€ Zo gaaf πŸ˜€ Het ziet er als een mooie palette uit! πŸ™‚ Veel plezier ermee! πŸ˜€

 • Bibian
  dec 22, 2010 at 14:59

  ziet er mooi uit je ooglook! Ik ken het merk wel, en moet super goed zijn! heb er zelf alleen nog niks van! Misschien als ik weer geld heb eens kijken πŸ˜€ Fijne feestdagen!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com