Ruilen voor 1 dag!

Ik wou dat ik jou was, gewoon een dag niet mezelf was, dat ik alles was wat jij was…. 


Soms zie je weleens iemand lopen, op tv of in een blad en dan denk je… hoe zou het zijn als ik in de spiegel keek en deze reflectie tegenkwam… net zoveel tattoo’s als Ben Saunders… blauw haar, of de uitgesproken kledingsmaak van Agyness Deyn had of gewoon een lekker vent zou zijn…. 


Ik zie dit soortgelijke rubriekje weleens op andere blogs voorbij komen… en vandaag kwam ik me daar een foto tegen… nou nou… ik kon het dus gewoon simpelweg niet laten hier zelf een rubriekje van te maken 🙂


Hieronder heb ik 3 foto’s bijgesloten en mijn vraag aan jullie, met wie van de drie zou jij een dag mee willen ruilen en waarom? 🙂

Lekker gekleurd… uhh… zeg maar…


Lovely Ricky Martin

Of deze lichtelijk aparte Engelse Dame… 😉
xoxo Heidi


9 Comments

 • Lynsey
  okt 25, 2010 at 21:06

  Ik ga voor Lekker gekleurd… uhh… zeg maar…
  Dit omdat ik altijd zulke mensen erg appart vind en ook juist wel iets vind hebben.
  Zelf zou ik het nooit willen/doen en daarom lijkt het mij juist zo leuk!

 • Heidi
  okt 25, 2010 at 18:17

  Wat een leuke reacties, haha, heb er echt lol om! Thx ladies!

  Ik moet ook wel zeggen dat het ik het lastig vind, aan de ene kant Ricky en ja hihi met alles der op en der an… of de “regenboog” om heerlijk te shockeren, geweldig! 🙂

 • Bertine
  okt 25, 2010 at 17:52

  Haha wat grappig! Ik wil die kerel wel een dagje zijn hoor:)

 • Elles
  okt 25, 2010 at 17:43

  Absoluut de eerste! En waarom? Omdat het me geweldig lijkt om er zo uit te zien! Dat iemand het lef heeft om zich zo te kleden e.d. vind ik geweldig, maar ik zou het zelf nooit durven omdat ik veel te bang ben dat ik allemaal rare reacties krijg! Als ik er een dagje bij zou kunnen lopen als haar, zou ik gelijk kunnen zien wat de reacties zijn!

 • Martine
  okt 25, 2010 at 17:41

  Ik zou best eens een man willen zijn, maar ook wel een Fashion Girl haha, dus ik kan niet echt kiezen tussen 2 en 3 🙂 Maar een vrouw ben ik al, en ik kan me best laten stylen, dus gaik toch voor Ricky haha 🙂

  x Martine

 • Lingeriekoffer
  okt 25, 2010 at 17:38

  Ik ga voor Ricky! Ik zou weleens willen weten hoe het is om door zoveel vrouwen begeerd te worden.

 • Opa_Loes
  okt 25, 2010 at 16:45

  ik ga voor de regenboog regenboog…

 • Anonymous
  okt 25, 2010 at 16:38

  Euuuhm, de eerste just for fun :p 🙂

 • Teddy
  okt 25, 2010 at 16:31

  Ricky martin! Laat mij maar eens een man zijn. Lichaam haar en met (tjaa moet wel..) behoeftes en al!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com