Sans Soucis | Dag- en nachtverzorging

Ik vertelde je laatst al dat ik een vaste blogger voor Sans Soucis ben geworden, tezamen met nog een aantal andere dames. Uiteraard blijft het een eer om voor zo’n mooi merk te mogen bloggen maar ik vind het ook een heel fijn merk! Ik kende het al een tijd vanuit de schoonheidsverzorging en tevens via de schoonmoeder van mijn zus, die al naar de 80 gaat qua leeftijd, en nog steeds een bloeiende praktijk heeft met het gebruik van dit merk zonder zorgen, want jawel dat is de letterlijke betekenis van deze prachtige naam; Sans Soucis.

Ik testte een vijftal producten uit voor de dag- en nachtverzorging en vandaag vertel ik je mijn bevindingen!

Sans Soucis | Dag- en nachtverzorging

Er werd een poosje terug een persoonlijk beautypaspoort voor mijn huid aangemaakt en aan de hand daarvan een dag- en nachtverzorging pakket samengesteld. Ik vind dat ik altijd wel even de tijd moet nemen om zoiets te testen, ik wil natuurlijk zien of ik resultaat behaal met deze producten.

Nu ik me in mijn 36e levensjaar bevind ik toch wel wat tekenen van uhhh ja de eerste “ouderdomstrekken” auwww! Maar dan is het helemaal noodzakelijk zo goed als mogelijk je huid te verzorgen. Ik krijg dan ook redelijk wat complimenten over mijn huid, ondanks dat ik geen makkelijke huid heb. Mijn huid is gevoelig, redelijk dik, grovere poriën, eczeem, couperose en zo nu en dan een pukkeltje, hallo goedemorgen wat een feest! Natuurlijk zijn er veel vrouwen die deze problemen herkennen, wel in andere vormen wellicht.

Ik begin met de verzorging die ik elke dag herhaal van ochtend tot avond met deze vijf producten:

Uiteraard start ik en eindig ik met een reiniging maar daar ga ik je apart nog over vertellen in een ander artikel.

Sans Soucis | Dag- en nachtverzorging

Ten eerste breng ik de Caviar Anti-Age 24-h Eye Care aan (ook in de avond).

Het is eigenlijk een crème voor 40 plussers maar ik vind dat je er niet vroeg genoeg mee kan beginnen.

De huid rondom je ogen is dun en gevoelig wat je voorzichtig moet behandelen. Het is een gelachtige emulsie waar je maar een piepklein beetje van nodig hebt om het voorzichtig rondom je ogen aan te brengen. Rondom je ogen zitten lymfevaten, deze zijn dun en hebben geen gespierde wanden. ‘s Nachts hebben deze vaten dus de ruimte en doet de zwaartekracht niet zijn werk met als gevolg; dikkere ogen in de ochtend. Hoe ouder je wordt, hoe meer het lijkt dat je dikkere ogen in de ochtend hebt en dan wil je met een fijne crème de zwaartekracht extra stimuleren, ik heb dus gemerkt dat dit echt werkt, de fijne lijntjes zijn minder zichtbaar en ik heb geen last meer van droogte. Ik zeg niet dat het de rimpels echt heeft verminderd maar wel door de goede verzorging ziet mijn huid er beter uit en zodat de lijntjes minder zichtbaar zijn.

Deze crème-geloogverzorging bevat 82% natuurlijke ingrediënten. Door de Revitalin verbetert de zuurstofuitwisseling tussen de cellen. Nog wat voordelen: het vermindert kringen en roodheid.

Het kleine tubetje is schoon en makkelijk in gebruik en heft een inhoud van 15 gram.

Consumentenprijs is € 38,50

Sans Soucis | Dag- en nachtverzorging

De tweede stap in de ochtend is de Caviar Pore Refining Serum.

Dit wordt de “De booster” van de ANTI AGE Caviar Caviar-Fishing for Compliments producten genoemd.

Hoe werkt het: Dankzij het perfecte vermogen om door te dringen in de huid, (op voorwaarde dat de huid vooraf grondig is gereinigd) kan het serum zijn anti-aging effect optimaal ontwikkelen. De huideigen regeneratieprocessen worden gestimuleerd en de beschermende huidbarrière van de huidcellen wordt beschermd. Het porieverfijnend effect in dit serum wordt verkregen doordat het liposomaal ingekapseld pistache hars bevat. Dit ingrediënt, afkomstig van de Mastiekboom, zorgt voor een matte uitstraling en voorkomt onzuiverheden.

SansSoucis_Verzorging_7

Ook weer heel weinig van nodig, ik breng het aan op de plekken waar de poriën beter zichtbaar zijn en ik moet echt zeggen na een tijdje gebruik zie ik dat mijn huid gladder aan het worden is, de poriën zijn nog wel zichtbaar maar lang niet meer zo als voorheen. Ik ben heel benieuwd wat dit echt op langer termijn (na een aantal maanden) gaat doen. Het is een hele lichte emulsie en trekt snel in mijn huid. Ik wacht altijd even een paar minuutjes tot ik naar de volgende stap ga.

Deze Caviar Pore Refining Serum uit de bijzondere Caviar collectie heeft een inhoud van 30 ml, heeft een handig en hygiënisch pompje.

Consumentenprijs is € 56,95

SansSoucis_Verzorging_2

 

De derde stap in de ochtend is de Sensitive 24h Care Oily Skin.

Wat doet het: de 24h Care voor de gevoelige, vette huid met aloë vera en algen-extract kalmeert en verzacht lichte irritaties. De matterende, vetvrije verzorging heeft een optimale huidtolerantie en hydrateert de huid intensief. Ontstekingen en onregelmatigheden worden voorkomen. Voor een gladde, soepele huid.

Je kunt ‘m zoals ik ’s ochtends gebruiken maar ook ‘s avonds. Het bevat geen parabenen, minerale olie, dierlijke ingrediënten en parfum. Het is pH-neutraal en dermatologisch getest

SansSoucis_Verzorging_6

Eigenlijk hebben alle producten een hele zachte natuurlijk geur, nauwelijks echt te ruiken, wat ik heel prettig vind. Omdat ik dit product in de ochtend gebruik wil ik dat het snel intrekt en dat doet het gelukkig.

Deze Sensitive 24h Care Oily Skin heeft een inhoud van 40 ml en is weer in een handige tubevorm. Consumentenprijs is € 21,50.

Op naar de nachtverzorging. Als eerste uiteraard weer de reiniging gevolgd door de oogcrème. De tweede sta dan is de Sensitive Restructuring Concentrate.

Wat is het: een speciale huidverzorgingscocktail voor de zeer gevoelige huid en een huid

die neigt naar neurodermatitis (tijdens de non-recidive periode). Dit concentraat is vrij van parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en verzekert een optimale huidtolerantie.

Wat doet het:

 • Verzekert een optimale huidtolerantie
 • Optimaliseert het behandelsucces van de gevoelige huid
 • Ondersteunt en zorgt voor het behoudt van het natuurlijke regeneratieproces van de huid
 • Bevordert de retentie van het vochtniveau
 • Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf
 • Versterkt de veerkracht van de huid en verhoogt de beschermende functies van de huid

Verzekert veerkracht, stevigheid, een egaal huidoppervlakte en hydratatie van de huid

Hele lichte emulsie weer, mijn huid tintelt iets als ik dit aanbreng maar dat is geen slecht teken. In de ochtend een serum voor de grovere poriën en het vettige in mijn huid en in de avond een serum die weer kalmeert, hydrateert en verzacht. Een mooie combi en sluit perfect aan in mijn persoonlijke beautypaspoort.

Alweer een handig en hygienisch pompje met een inhoud van 30 ml.

Consumentenprijs is € 39,75.

SansSoucis_Verzorging_4

Laatste stap van de dag is de Caviar Anti-Age 24-h Care dry skin.

Het is een 24-uurs crème met 82,3% natuurlijke ingrediënten.

Wat doet het: het kaviaar extract activeert de celstofwisseling en de microcirculatie van de huid. Hydratatie boost en stabiliseert de barrièrefunctie van de huid.

Ook weer voor een 40 plussers huidje met een droge, vochtarme huid.

Het zorgt voor een egale huidstructuur. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. Vermindert een strak en trekkerig gevoel.

SansSoucis_Verzorging_8

Prachtige pot met luxe uitstraling, wel zo handig en schoon als je een spateltje gebruikt. Ik vind het een rijke crème die ik persoonlijk echt in de avond zal gebruiken gezien ik ‘m ietwat vetter vind. Ook weer zuinig in gebruik. Ik voel, tezamen met de eerdere serum, dat het een tintelent effect geeft, ook niet onprettig. Het lijkt wel alsof je het voelt werken.

Deze Caviar Anti-Age 24-h Care dry skin heeft een inhoud van 50 ml.

Consumentenprijs is € 55,50.

 

Het mooie van dit merk is dat ze voor elke type huid een product hebben maar ook voor de starter die nog niet een complete pakket wil en gewoon ‘s met een crème en reiniging wil beginnen. Daarnaast de 24h producten en de prijsvariatie is toch ook prettig, niet elke lijn is even “prijzig”. Als jonge tiener kun je terecht bij het merk net zo als dames van elke leeftijd. Wil je persoonlijk advies dan kun je op de site terect maar wil je er dieper op ingaan en ook een persoonlijk beautypaspoort dan kies je voor een huidspecialiste die met het merk werkt.

Ik heb me af zitten vragen wat de nadelen zijn van het merk en van alle producten en heel eerlijk, voor mij, uiteraard echt persoonlijk heb ik alleen maar voordelen ondervonden en kan ik geen nadeel opnoemen. Voor enkelen kan het zijn dat het niet 100% natuurlijk is maar dit omdat er een aantal stoffen zijn die simpelweg nog niet vervangen kunnen worden. Dik tevereden dus en ik ben benieuwd naar het resultaat als ik echt een tijd verder ben, voor nu ziet mijn huid er alweer zoveel beter uit!

 

Voor meer informatie en alle producten van Sans Soucis kijk je op de site >>> link.

Heb jij al iets geprobeerd van Sans Soucis en spreekt het merk je aan?

Liefs Heidi

 

One Comment

 • Rachel
  mei 16, 2017 at 20:20

  Klinkt als een hele fijne lijn zeg, je hebt er een uitgebreide review over geschreven, netjes hoor!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com