Sans Soucis Deep Moist Depot

Zo nu en dan kom je een pareltje tegen tijdens het blog-avontuur als het, in dit geval, om beautyproducten gaat. Nu was ik al erg fan van het mooie merk Sans Soucis maar dit product mag niet meer ontbreken uit mijn badkamerkastje, mijn verpakking mag dan wel een limited edition zijn maar deze “dorstlesser voor de huid” is al ontwikkeld in 1986 en niet voor niets een bestseller. Vandaag vertel ik je waarom ik het zo fijn product vind in mijn review van: Sans Soucis | Deep Moist Depot.

Sans Soucis Deep Moist Depot

Deze Deep Moist Depot uit de Moisture-lijn wordt ongeschreven als een zeldzame moisturizer met een buitengewone werking. Het concentraat bestaat uit 2 fasen zorgt voor een hele intensieve werking met 90,2% aan natuurlijke ingrediënten. Alleen de pure werkstoffen worden aan de huid toegevoegd.

Bij gebruik schud je het flesje om de 2 vloeistoffen goed te mengen, het is namelijk vrij van bindmiddel en je wil dat de werkstoffen goed zijn werk doen en dan kunnen de werkstoffen dieper de huid indringen en beter worden opgenomen in je huid. Door het thermaal water, waar Sans Soucis bekend om staat, is toegevoegd is de depotwerking nog intensiever.

Sans Soucis Deep Moist Depot

Het depot breng je 2 keer per dag onder je dag- of nachtcrème aan. Je hebt maar een klein beetje nodig en trekt gelukkig snel in. Ik testte het uiteraard op mijn gezicht en merkte al snel dat het vochtgehalte in mijn huid beter is geworden. Vooral aan de huid boven mijn kaak kan ik goed het verschil zien. Mijn huid voelt heel prettig aan, het is een zacht product met een lichte aangename geur.
SansSoucis_DeepMoistDepot_LimitedEdition_4

Maar waarom ik het echt geweldig vind is dat het binnen een paar dagen mijn behoorlijk grote eczeem plekken liet verdwijnen.Omdat het zo snel intrekt en niet olie-achtig is dacht ik, laat ik het ’s uittesten aan de binnenkant van mijn ellebogen. Je moet je voorstellen, 20 cm rood, schilferig en erg jeukende plekken die bij mijn ineens onstaan en waar ik eigenlijk niet sop kan smeren omdat de jeuk dan erger wordt. Normaal helpt zeewater heel goed maar dat heb ik niet altijd bij de hand.

Ik smeerde een beetje op en de jeuk verdween bijna onmiddellijk. Hele verzachtende werking dus. De schilfers waren binnen een dag niet meer zichtbaar en binnen een paar dagen waren de plekken zo goed als verdwenen. Dat is voor mij echt een teken dat ik met een pareltje te maken heb. Ik ken geen product die dit doet!

SansSoucis_DeepMoistDepot_LimitedEdition_7

 

Het schijnt zo te zijn dat na een kuur van 4 weken de huid een hoger vochtgehalte heeft met wel 35%. Ik zit nu op de 2 weken en zie echt verschil. Rimpels worden ook minder diep en sommige zijn niet meer zichtbaar. Nu heb ik zelf nog niet diepe rimpels maar mijn huid voelt wel steviger aan. Sowieso vind ik dit een ideaal product voor zowel de zomer als winter, beide jaargetijden heeft je huid het best te verduren, denk aan airco, zon, verwarming, droge lucht, etc.

Wellicht één kleine aanmerking en dat is de verpakking. Ik had graag een pompje gezien op de verpakking maar dit zal denk ik een andere reden hebben waarom hier niet voor gekozen is. Het zal te maken kunnen hebben met de 2-fasen.

De ingrediënten:

  • Thermaal water uit Baden-Baden – rijk aan mineralen en spoorelementen, dit vitaliseert op natuurlijke wijze de huidstofwisseling.
  • Biotechnisch gewonnen hyalonzuur – voorziet de huid va vocht en een langer behoud van vocht.
  • Algenextract – verbetert het vochtgehalte en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Vitamine E – beschermt tegen vrije radicalen en verhoogt weerstandsvermogen van de huid.
  • Organische silicumverbinding – verstevigt en maakt de huid glad en vermindert het rimpeltjes.
  • Avocado-olie – maakt de huid zacht en soepel.

Sans Soucis | Deep Moist Depot Limited Edition

De Sans Soucis Deep Moist Depot is geschikt voor alle huidtypen. Je brengt het 2 maal daags aan op een gereinigde huid, vergeet vooral de hals niet.

Voor een flesje van 30 ml betaal je € 33,95. Na opening 9 maanden houdbaar.

Voor verkrijgbaarheid en info kun je kijken op de website van Sans Soucis >> link

Heb jij al eens van deze Sans Soucis Deep Moist Depot gehoord?

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com