Sans Soucis rijke zomer producten | Review

Het mooie merk Sans Soucis gaat momenteel goed in de lift opwaarts en terecht! Ik mag nu al een tijdje schrijven voor dit fijne merk en vandaag heb ik weer 3 toppers voor je met een zomers tintje. Allen heerlijk geurend, zacht voor de huid en fijn in gebruik. Elke dag wordt ik bewuster qua leefstijl en een merk als Sans Soucis sluit hier perfect bij aan. Ik heb deze keer de Rose Shower Gel, Rich Body Milk en Hand Cream Light voor je getest!

Als eerste de Rose Shower Gel

Wat een genot onder de douche! Ik kan je zeggen, er is nog maar een klein laagje over in de grote fles, zelfs de mannen vinden dit een prettig product (wassen zelfs hun haar ermee). De geur is zacht en ruikt, zoals het al zegt naar rozen. Geen overheersende geur.

Sans Soucis rijke zomer producten | Review

Persoonlijk vind ik de details erg mooi op het flacon, bloemen, vlinders en zeepaardjes in prachtige lijn-illustraties. De flacon is, wat ik al zei, lekker groot. Het bevat maar liefst 400 ml heerlijke gel. Ook de dop ik makkelijk in gebruik.

Klein min puntje, het bevat toch echt wel SLS. Als voorbeeld: nu weet ik dat er diverse soorten van siliconen (meer dan 1000) bestaan en dat niet elke vorm er van slecht is, zoals ik eigenlijk wel heb gedacht. Ik vraag me af welke hoeveelheid deze showergel bevat, gezien de kwaliteit en natuurlijkheid van dit merk. Klein vraagtekentje dus…

Voor een flacon van 400 ml betaal je € 16,95. 

 

Hand Cream Light

Opvallend door zijn bijna artistieke uiterlijk. Licht van structuur, trekt snel in en heeft een heerlijke zomers geur. Ik vreet af en toe handcrèmes maar bij deze is verbruik veel zuiniger. Alsof het een laagje om je handen legt die lang blijft zitten en mijn handen mooi gehydrateerd houden. De bedoeling is dat het licht is van structuur en toch tegen uitdroging beschermt gedurende de zweterige zomermaanden. Dat doet ie dus zeker! Eigenlijk vind ik het een product die het hele jaar kan. Handig formaatje, past goed in je tas en heeft een fijne dop (geen draaidop, godzijdank want daar heb ik altijd ruzie mee en raak ik vaak kwijt in mijn tas).

Onderstaande foto kun je de gehele ingrediëntenlijst zien.

De Hand Cream Light bevat belangrijke ingrediënten:

 •  ALOE VERA heeft een verzachtend effect op de gestreste huid van de handen. Het laat de huid glad en soepel aanvoelen zonder een vet laagje achter te laten.
 •  D – PANTHENOL werkt herstellend op irritaties en roodheden, helpt de cel vernieuwing te stimuleren.

Voor een tube van 75 ml betaal je € 9,50. 

Sans Soucis rijke zomer producten | Review

Rich Body Milk

Weer zo’n lekkere grote flacon, ik ben er dol op! Weer die handige dop net als de showergel. De geur is zalig! Rijke crème, niet te dik en smeert makkelijk uit. Mijn huid is zo goed gehydrateerd! Je hebt er niet veel van nodig, zijn geld dus echt waard, je doet er lekker lang mee.

Eigenlijk hebben we bijna allemaal wel een droge huidje, of het nou van de zon, airco of verwarming is. Avocado-olie is 1 van de ingrediënten die huidje verrijkt met deze body milk.

Onderstaande foto kun je de gehele ingrediëntenlijst zien.

Sans Soucis rijke zomer producten | Review

Ik kan eigenlijk wel zeggen: #aanrader! Mijn huid is zoveel mooier en zachter. Juist als je lichte vormen van eczeem hebt, vooral tijdens de zomermaanden dan is dit weer een vriendje.

Voor een flacon van 400 ml betaal je € 29,95. 

Nuttige info over Sans Soucis:

 • Met thermaal water uit Baden-Baden;
 • Vrij van dierlijke ingrediënten;
 • Dermatologisch getest.

Meer informatie vind je op de website van Sans Soucis, tevens (online) bij Douglas te verkrijgen.

Welk product trekt jou het meeste aan?

Liefs Heidi

2 Comments

 • bychristiana
  sep 6, 2017 at 20:15

  Ik heb deze producten ook uitgeprobeerd en ik vond de bodylotion zelf het prettigst. Ik vond het erg jammer dat er parabenen in die showergel zaten, dat is toch een beetje not done anno nu…Ik ben altijd groot fan van de dagcrèmes van Sans Soucis.

  • FabulousHeidi
   sep 6, 2017 at 23:00

   Ik snap je helemaal! Klopt, echt jammer! Ze claimen voor het grootste gedeelte echt natuurlijk te zijn maar deze mogen ze van mij ook weglaten… 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com