Sexy Legs WINACTIE van Hunkemöller

Hunkemöller heeft wel een hele leuke en sexy winactie! Je kunt een Sexy Leg pakket en Wax-treatement winnen voor jou en je vriendin!

1

-Persbericht-

Hunkemöller, het grootste lingeriemerk van Noord Europa, claimt vanaf vandaag #mylegshkm. Het motto, let your sexy legs do the talking, valt samen met een uitgebreide collectie panty’s, stockings en stay ups die volledig aansluiten bij de laatste fashion trends. Hunkemöller daagt je uit je benen in een mooie panty te posten op Instagram en #mylegshkm te taggen. De mooiste sexy legs worden beloond met uiteraard heel veel panty’s, stockings en stay ups! Degene die op zaterdag 25 oktober een bezoekje brengen aan de flagship store op de Meir in Antwerpen kunnen hun sexy legs live vast laten leggen in een custom made sexy legs photobooth. Enige voorwaarde: show up with your sexy legs! 

 

Even samengevat, wat moet je doen:

Sexy legs photobooth 

We dagen alle vrouwen uit om op zaterdag 25 oktober naar de Meir in Antwerpen te komen om jouw sexy legs, gehuld in een mooie panty vast te leggen in de custom made photobooth! Op vertoon van je foto, gemaakt in de photobooth, krijg je een kortingsvoucher die je 50% korting geeft op je tweede paar hosiery. De collectie bestaat uit verschillende panty’s, stockings en stay ups met prints, kantpatronen en zelfs anti-ladder materialen; all the ingredients you need to let your sexy legs do the talking!

#mylegshkm 

Ben je niet van plan om naar Antwerpen te gaan komende week, dan kun je nog steeds kans maken op mooie prijzen. Hunkemöller daagt haar fans uit om een selfie van hun benen, gehuld in een mooie panty, op Instagram te plaatsen en te taggen met #mylegshkm. Wekelijks kiezen we een winnares die beloond zal worden met een ultiem sexy legs pakket bestaande uit: panty’s, stockings, stay ups én een behandeling bij de Waxbar met een vriend/vriendin. 

2

3

Internationaal onderzoek 

Onlangs heeft Hunkemöller een onderzoek uitgevoerd onder ruim 1.000 fans uit Nederland, België en Duitsland. Hieruit bleek dat de meesten onder sexy legs mooi gevormde, zongebruinde benen verstaan. Veel vonden dat onder de celebs Sylvie Meis prachtige benen heeft, naast Doutzen Kroes en Beyoncé. Gemiddeld genomen heeft de Nederlandse Hunkemöller fan 9 panty’s in haar lade en draagt meer dan de helft jarretels. Opmerkelijk feitje is dat meer dan 50% jarretels draagt op een romantische date.

 

Zie hier de behind the scenes video:

Voor de laatste content en trends is Hunkemöller ook te volgen op Twitter www.twitter.com/hunkemoller, Facebook http://www.facebook.com/hunkemoller, Pinterest http://pinterest.com/hunkemoller/, Instagram http://insta- gram.com/hq en het So me Blog http://www.hunkemoller.nl/nl_nl/blog/. Algemene informatie en de webshop zijn te vinden op www.hunkemoller.com.

Ik zeg hop met die beentjes de lucht in en kiekjes van jouw sexy legs maken 😉

Ik ga natuurlijk een gokje wagen, jullie ook?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com