Shoe Stash… my favorite shoes!

  Ik zag bij Sanne van wearefashion.nl een leuk artikel over haar armbanden stash, en ik liep zelf ook al langer met het idee om verschillende stashjes van mij te laten zien… 🙂 hierbij bij eerste stash over my favorite shoes! Toen ik net buiten liep met de hond en helemaal blij werd van de geluiden van zingende vogeltjes… een vliegtuigje die door de lucht gaat en het zonnetje erbij, al lichtelijk een voorjaar gevoel begin te krijgen heb ik daar mijn keuze voor deze stash op laten vallen!

Mijn eerste paar zijn pumps zijn van het Italiaanse merk “La Strada”. Ik heb ze gekregen van mijn zus, want zij werkt in een schoenenwinkel in Etten-Leur en nam ze voor me mee. Ze zijn van zwart suede en toch wel een model die je in je kast moet hebben staan 😀

Het tweede paar zijn ballerina’s van het Italiaanse merk “Fabio Rusconi”. Staan echt superleuk onder een jeans of jurkje. Toch wel weer met de gedachte dat naviblue weer een trend wordt van het voorjaar/zomer. Ze zijn van leer en hebben een prachtige fluwelen buitenkant.

Dit derde paar is van XX by Mexx, een heel leuke peeptoe met zwart lakleer en kant. Ik heb echt een hele gave skinny jeans van D&G en daar loopt aan de zijkant een laklederen streep langs, daar staan ze super bij! Maar natuuklijk ook onder een leuk zwart jurkje.

Het vierde paar high heeled sandels zijn van “Guess by Marciano” ik heb ze 1 keer aangehad haha! Ik zag ze staan bij Macy’s in New York en moest ze hebben… 😀

Het vijfe paar zijn soort wedges van “Hugo Boss” met een heel mooi sjaaltje die je vastbindt aan je enkel. De stof op de hak in pasteltinten en rest is leer. Ook weer leuk onder een jurkje of capribroek.

Wat vinden jullie het mooiste paar? 🙂
See you soon! Liefs xoxo Heidi

19 Comments

 • Safannah
  nov 7, 2011 at 15:19

  Wie zwarte basic die je zeker in je kast moet hebben vind ik het mooiste!

 • Beautista
  jan 24, 2011 at 18:33

  De laatste zijn leuk!

 • fleursbeautytips
  jan 16, 2011 at 16:52

  Ik moet altijd oppassen met de soort hakken die ik koop. Ik loop heel veel (woon in het centrum) en in Utrecht gaan je hakken heel snel kapot door de kinderkopjes overal =S

 • Chantal
  jan 16, 2011 at 16:29

  het eerste paar vind ik het mooist zo iets wil ik ook nog maar tsja met mijn lengte 🙁

 • Sim
  jan 14, 2011 at 19:53

  In Love <3 with these shoes: “Guess by Marciano”

 • Bibian
  jan 13, 2011 at 15:45

  die zwart pumps, vind ik echt heel mooi! lekker basic en kan je goed combineren! super!

 • Linda
  jan 13, 2011 at 08:34

  Oeeeh, hakken… Ik vind de ballerina’s en de lakleren pumps het mooist.

 • FabulousHeidi
  jan 13, 2011 at 08:18

  @Eline: dank je wel 😀

  @Mitchin: ahhh super, wal lief! ik zal ‘m snel plaatsen

  @Myrna: Eigenlijk zijn de meeste ook gewoon “just sit and be pretty” schoenen hihi! Maar idd jij hebt zo’n hak voor je lengte niet nodig 🙂

 • Myrna
  jan 11, 2011 at 12:58

  Ik vind de eerste heel mooi, simpel maar toch heel classy! Het is dat ik er niet op kan lopen, anders liep ik altijd wel op hoge hakken (en heb t niet nodig met mijn 1.85m :P)

 • Mitchin
  jan 11, 2011 at 00:05

  You’ve got an award! ^^ http://mit-chin.blogspot.com/2011/01/stylish-moi_10.html

 • Kayla
  jan 10, 2011 at 17:54

  Mooie schoenen heb je zeg!

 • Nathalie
  jan 10, 2011 at 16:37

  Erg leuk om te zien! Hoop dat je meer stashblogs gaat plaasten 😉

 • Eline
  jan 10, 2011 at 15:04

  erg mooie schoenen!

  Btw ik volg je via bloglovin’ heel erg mooi site hier en mooie layout!

 • ANewPairOfVintageBoots
  jan 10, 2011 at 11:18

  Eerste is het mooist!
  Je blog ziet er trouwens mooi uit, leuk vormgegeven!

 • Rinah
  jan 10, 2011 at 10:55

  Wat een super mooie schoenen heb je, echt mijn smaak. Ik heb je getagd

 • Mitchin
  jan 9, 2011 at 17:23

  Die luipaardschoentjes zijn zo lief en kittig =)))

 • Maud
  jan 9, 2011 at 16:53

  Mooie schoenen! Die bovenste vind ik het mooist, zo’n perfect model<3

 • liesewiesje
  jan 9, 2011 at 15:44

  Wat een mooie schoenen heb je, vooral die pumps 😀

 • Amine
  jan 9, 2011 at 15:17

  ik vind de ballerina’s het leukste nuja die zou ik zelf ook aandoen ik kan namelijk geen hakken dragen

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com