Shoplog… My first video :D

Mijn eerste filmpje 😀 ik ben niet echt bezig geweest met knippen en plakken, dit is echt nieuw voor me, maar er ligt dus weer een uitdaging! Ik laat spulletjes zien van de VIP avond bij de Body Shop georganiseerd door Debbie en Wendy van Lushiousbeauty
Daarnaast nieuwe spulletjes van o.a.: Crazy DaizyProMakeupStorePoehaha – Entchantra – H&M
I’ll hope you’ll enjoy it! 

Niet alles paste in 1 filmpje dus hierbij nog een klein stukje… 🙂
Liefs xoxo Heidi
Tags:

11 Comments

 • FabulousHeidi
  dec 17, 2010 at 10:26

  @Joyce, thx meis, erg lief van je! Super dat je ze blijft lezen 🙂 oja ik zal je snel ff mailen… ideeetjes 😀

  @Kim haha dank je wel girl! Echt leuk dat je hebt moeten lachen! Ik moest zelf ook stiekem steeds lachen, wat een lol kun je in de uppie dan hebben 😉 ik zal zeker meer filmpjes gaan maken 😀

 • Kim
  dec 17, 2010 at 10:13

  Echt geweldig filmpje!! Heb ook echt moeten lachen! Hihihi Zeker vaker doen…. 😀

 • Joyce
  dec 16, 2010 at 21:44

  Wat een leuke video!!! Vind het beige vestje ook echt helemaal leuk.. Keep up the good work, ik blijf gewoon al je leuke posts /tweets lezen!!

 • FabulousHeidi
  dec 16, 2010 at 17:22

  Thx ladies weer voor jullie leuke reacties!

  @ Laura, wat een leuke reactie van je! Ik ga nu zeker meer filmpjes maken 🙂

  @ Elfje430 echt grappig dat ik dus niets verander ben haha 🙂 moest zo lachen toen ik het las 😉 welja als je kast lekker ruikt, is het ook heeeel prettig toch!

 • Teddyw
  dec 15, 2010 at 17:49

  Heel leuk filmpje en wat een prachtige spulletjes heb je gekregen en gekocht!

 • Priscilla
  dec 13, 2010 at 14:44

  Wat een leuk filmpje! Ik vind die oorbellen echt geweldig. En dat truitje met die mouwtjes, echt super cute!

 • elfje430
  dec 13, 2010 at 13:16

  Heb genoten van je filmpjes! Gewoon helemaal jij. Haha. Je bent nog niks veranderd. Houden zo! En geniet van je superleuke aankopen (maar dat gaat vast lukken). Heb nog steeds geen tijd gehad om de badbruis uit te proberen, maar m’n kast ruikt nu wel superlekker!
  Groetjes, Ellen

 • Laura
  dec 13, 2010 at 10:29

  Superleuk eerste filmpje! Ik hoop op meer filmpjes!

 • Myrthe
  dec 12, 2010 at 23:06

  owww wat een super leuk filmpjee 😀 oeeh dat metal mania palette is echt super mooi! echt balen zat toen in münchen dus heb hem toen niet kunnen bestellen met korting 😉 maarjah echt leuk filmpje meid!

 • Liesewiesje
  dec 12, 2010 at 21:58

  Wat een leuke eerste video! 😀 Die t-shirtjes van H&M zijn leuk en vooral dat laatste t-shirtje 😀 En oooh, die metal mania palette is supermooi! 😀 Veel plezier met je aankopen! =)

 • Kayla
  dec 12, 2010 at 21:32

  Wat een leuk filmpje! En wat heb je mooie nagels! Leuk hoor meid!!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!
250x250 promotie_1

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
Affiliate-Geuren-250x250

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com