Sissy-Boy introduceert nieuwe verzorgingslijn

Als ik de naam Sissy-Boy noem dan zal je dit waarschijnlijk erg bekend klinken. Sissy-Boy staat al jaren bekend om de kleding en woonaccessoires. In Nederland zijn er zo’n 33 winkels en in België ook nog eens 2. Sissy-Boy ken ik al jaren vooral van de mooie merken die ze verkopen. Ik vind het dan ook erg leuk ook het bericht wat ik van het PR bureau ontving met jullie te delen. Sissy-Boy verkoopt namelijk nu ook een nieuwe eigen verzorgingslijn met en chique tintje.

Top

 

Sissy-Boy introduceert een kersverse, in Nederland geproduceerde, verzorgende lijn, bestaande uit met zorg gekozen producten en ingrediënten. Mild voor de huid, sterke geurbeleving en passend bij ieder moment. Alle producten zijn parabenen vrij en niet getest op proefdieren.

De verzorgingslijn bestaat uit drie verschillende geuren: Pomegranate, Hammam en Sandalwood. De Pomegranate en Hammam geur hebben een assortiment dat bestaat uit een Bath & Showergel, Body oil, Body lotion, lipbalm, handcream, body scrub, body cream and fragrance sticks. De Sandalwood geurlijn bestaat uit dezelfde producten maar bevat ook nog een shaving cream, shave balm en een unieke baardolie, allemaal speciaal voor de man.

De producten van de Pomegranate en Hammam geur komen in sjieke, transparante flesjes en/of potjes en in stijlvolle aluminium tubes. De Sandalwood producten zijn ook verpakt in stijlvolle aluminium tubes en in stoere zwarte flesjes. Nieuw zijn ook de gift sets. Deze komen in een hoogwaardige, rijke kartonnen verpakking met sjieke sluiting.

VBC_5089 kopie VBC_5086 kopie VBC_5082 kopie

VBC_5113 kopie

Ik ben een enorme zwart/wit liefhebber dus de uitstraling van deze lijn past precies in mijn straatje. En wat leuk dat er ook aan de man is gedacht! Op de baarden trend is ook goed ingesprongen met de speciale baardolie en verzorgingsproducten wat voorzien is van Ginseng extract wat een opwekkende en stimulerende werking heeft.

Ik ben erg benieuwd naar de geuren en werking van deze prachtige producten. Binnenkort als ik in mijn geliefde Laren ben echt even de winkel binnenstappen.

De prijzen vind ik ze erg netjes liggen, vergelijkbaar met een aantal merken qua uitstraling vergelijkbaar. Wil je meer weten van deze nieuwe verzorgingslijn of de producten proberen, kijk dan ’s op de site van Sissy-Boy.

 

 

4 Comments

 • Deb
  jul 11, 2014 at 19:44

  Wat leuk! Ik heb in het verleden ook regelmatig bij Sissy Boy geshopped! En als je in Laren (t Gooi?) bent, moet je een gil geven dan ga ik met je mee!

  • Heidi
   jul 31, 2014 at 07:18

   Jaaa gezellig! Ik zal een gil geven! 🙂

 • Julie
  jul 11, 2014 at 16:22

  De prijzen zien er inderdaad nog redelijk uit! Ik ben benieuwd! 🙂

  • Heidi
   jul 31, 2014 at 07:18

   Vind ik ook Julie, ik hoop binnenkort wat te gaan kopen om te testen 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com