Smile to the world!

Het is al enige tijd geleden dat ik deze “Smile to the world” tag kreeg van “Liesjewiesje” Lisa  (twitternaam: @xxBlueFairyxx) en ik vind het toch echt wel een erg leuke en positieve tag dat ik ‘m toch graag plaats 🙂

Wat is nu de bedoeling van deze tag?

Deze tag is niet zomaar een tag, dit is een speciale tag. Het betekent dat de lacht naar de wereld, dat jij een stukje geluk door wil geven. Dat je lacht naar de bloggers die je tagt, en naar alle lezers van je blog. Post een foto van jezelf, een foto waarop je glimlacht, een foto waarop jij geluk uitstraalt. 

Ik heb een aantal dingen waar ik erg gelukkig van wordt en heb er dus een “Happy Wall” van gemaakt 😀 (klik op de “wall” om de foto’s beter te kunnen zien)!

De foto links bovenin is genomen in de 1e kamer in Washington. Ik ben totaal en compleet maf van Amerika, als ik vandaag nog op het vliegtuig kan stappen, dan jaaaa graag! Het allerliefste zal ik er ook naartoe emigreren.. hihi ach ja ooit… 😉 Ik ben er nu 3 keer voor 2 weken geweest (veel te kort) en om een beetje aan te geven waar ik zoal geweest ben qua plaatsen en er omheen: New York, Washington, Toronto & Niagra Falls (Canada), Atlanta, Orlando, San Francisco, San Diego, Tichuana (Mexico), Las Vegas, Los Angeles, Phoenix, Santa Barbara, Yosemite park, Grand Canyon en Bryce Cayon. Ik voel me über happy in the USA!
De foto links onderaan is mijn woef Jacky. Ze is nu 9 jaar en echt een zonnetje! Ze is superlief, vrolijk en speels, heeft 1 staand en 1 hangende oortje en heeft lange witte haartjes die ik of de kapper af en toe kortwieken. Ze rent graag achter lichtjes aan of haar bal en speelt graag verstoppertje als ik thuis kom.. haha heel grappig als ze dan tevoorschijn springt, je hoort haar nog net niet “tadaaa” zeggen 😉 ze is echt mijn schatje en van haar krijg ik ook een gelukkig gevoel!
De foto rechts is mijn allerbeste vriend, collega en broer René. We doen samen veel leuke dingen en gaan vaak samen op vakantie. We veelal dezelfde interesses en het allerbelangrijkste veel lol! Deze foto is in Los Angeles gemaakt… want ik ben niet de enige USA-fan 😉

Ik geeft deze tag door aan: Linda (Linnes), Roxanne (beauty.liefdevoorschrijven) Anna (FashionEnzo), Nathalie (worldlytreasury) en Sacha (Faddict) ik ben benieuwd naar jullie smile to the world ladies! 😀

6 Comments

 • Myrthe
  mrt 3, 2011 at 10:13

  Leuke tag 😀

 • Tatjana
  mrt 2, 2011 at 13:04

  Leuk!

 • Liesewiesje
  mrt 1, 2011 at 22:54

  Leuk dat je de tag hebt gedaan, erg leuke foto’s! 😀

 • Nathalie
  mrt 1, 2011 at 17:19

  Oh dankjewel voor je lieve leuke tag! Ik ben ook Amerikafan! Van jouw lijstje heb ik het volgende ook bereisd: New York, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Phoenix, Santa Barbara, Yosemite park, Grand Canyon en Bryce Canyon (de allermooiste!). Ik heb een roadtrip door West USA gemaakt in 2006 en ben in 2003 2 weken in NYC geweest met kerst en oud&nieuw. Zulke gave herinneringen aan, love it! Hoog tijd dat ik weer eens de oceaan over vlieg 😉

 • Brigitte
  mrt 1, 2011 at 16:05

  Leuke tag inderdaad! Ik zelf ben ook helemaal gek op Amerika! Hoop dat ik er later naar toe kan verhuizen! <3

 • femketje
  mrt 1, 2011 at 15:17

  leuke tag!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com