Snapshots: My life on an iPhone | Let’s make a photo album!

Ik kreeg de melding dat mijn iPhone vol was qua geheugen, sjaa dan wordt het tijd om ’s wat te gaan deleten. Dit moet vast voor velen herkenbaar zijn.. eigenlijk stoppen we heel ons leven inmiddels in een telefoon en ik denk de generaties na mij dit nog veel meer doen. Foto hier foto daar, even op Facebook of Instagram gooien, je Twitterstatus bijwerken en zo onopgemerkt had ik zo’n 2500 foto’s op mijn mobiel staan van 1,5 jaar tijd. Soms best moeilijk voor te stellen dat we een paar jaar geleden nog geen foto’s konden maken met een telefoon en zelfs daarvoor helemaal geen mobiel hadden. Je voelt je tegenwoordig bijna gehandicapt als je dat ding niet overal mee naartoe zeult.

Goed het was dus tijd om even te back-up-en en wat te gaan deleten. Ik werd er heel erg vrolijk van, je ziet ineens 1,5 jaar van je leven voorbij komen en toen dacht ik “goh wat een leuk leven heb ik toch”, leuke plaatsten bezocht, leuke uitjes, veel lieve familieleden en vrienden, lekker gegeten. En natuurlijk het nodige onzin waar ik dan ook weer erg om moest lachen.

Vandaag laat ik je wat gesorteerde snapshots zien uit een stukje van mijn leven en vertel ik je over een coole app. Wat wat ga je doen met die foto’s? Puur op je telefoon of Social Media? Je kunt er ook iets anders mee doen maar dat ga ik je in deze post vertellen.

Family and Friends
Family

Veel leuke momenten beleefd met mijn lieve famille en vrienden, van dineren bij de shoarmatent tot carnaval gekkigheid, shoppen en eten met mijn lieve neefje en nichtje (trotse tante) en natuurlijk de leuke dingen die ik meemaak met mijn ouders, zus en beste vrienden Larissa en mijn broer.

 

Koffietijd!
Koffie

I love coffee! Vanaf mijn 19e al maf van de Starbucks en wanneer ik even de tijd heb ga ik graag zitten voor een bakkie leut!

 

#NOTD, liefde voor nagellak

Nails

Ik heb zo’n 150 verschillende nagellakjes (valt nog mee bij sommige echte nagellak-fans). Voorheen had ik altijd gelnagels maar sinds een jaar ben ik daarmee gestopt. Valt eigenlijk best nog mee qua foto’s.

 

Creabea met bloemenFlowers

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn (is ook mijn vak) en bloemtjes in huis, daar houd ik van! Ik maak erg graag leuke stukjes mee.

 

Dierenliefde

Pets

Ik ben gek op diertjes! Sinds dat ik het huis uit ben heb ik al dieren en mijn ouders hebben ook altijd diertjes rond lopen. Veel foto’s van mijn lieve Jacky die onlangs overleden is. Mijn kat Django de boxer van mijn ouders Max (beide ook overleden) hmmzzz… even een traantje maar ook een lach, leuke beestjes waren het. Ik heb nu even geen diertjes meer maar paps en mams hebben sinds enkele maandjes een labrador genaamd Fleur, wat is ze al groot inmiddels! Echt een lieve doerak!

 

Shoes!!!

shoes

Ik hou van schoenen! Al draag ik de laatste tijd weinig heels, ik ben er toch dol op! Als ik een mooie exemplaar zie, leg ik ‘m vast en natuurlijk ook mijn eigen collectie 😉

Let me take a selfieSelfie

OMG, ik dacht dat het wel meeviel maar als ik zag hoeveel er op mijn telefoon staan… oeps! Kort, lang, blond, donkerblond. Krullen, stijl en op een knot, qua haardracht wissel ik af en ook qua make-up en kleding stijl. Love the chicken-/duckface zoals je ziet 😀

Carsssssss!

CarsMan man man, ben ik dol op auto’s! Krijg er vaak opmerkingen over haha! What can I say, love the speed, sound en experience! Waar ik ook ben, Italië, Duitsland, België of hier in NL, MOET ze op de foto zetten. Die Fiat 500 is cute he! Vooral omdat ik de nieuwe generatie heb.

 

Food & Drinks

Food

Drinks

Genieten van het leven, dat is belangrijk voor me. Ik houd van koken en uit eten gaan. Een lekker diner met een wijntje of borrelhapje met cocktail hoort er voor mij echt wel bij. Ik ben ook dol op sapjes, vooral de pure sappen.

 

Beauty

Beauty

Voor een beautyfreak maak ik eigenlijk weinig foto’s ervan, best apart! Waarschijnlijk omdat ik deze altijd met mijn gewone camera neem voor de blog. Er staan wel echte favorieten tussen.

 

Maarrrr… nu heb ik er een compilatie op mijn blog mee gemaakt. Wat doe je verder nou eigenlijk met die foto’s? Printen en dan op in een boek plakken doe je eigenlijk ook niet, dat ik best ouderwets maar toch wel erg leuk! Je leukste momenten in een boek bundelen, daar is nu een App voor! Je foto’s vanaf je mobiel uploaden en vervolgens ze in een album thuis gestuurd krijgen, handig en leuk toch!

Bookz

 

Deze nieuwe app heet Bookz. 20 van je leukste foto’s uploaden met een leuke kaft. Hoe gaat het in zijn werk:

IN 5 STAPPEN BEN JE KLAAR!

 1. Download de app, gratis via de App Store of Google Play. Selecteer 20 foto’s en zet deze in de volgorde die jij wilt. Het verschuiven van de foto’s is heel simpel.
 2. Kies de omslag van het fotoalbum. Er zijn verschillende covers, van een hippe (steigerhout) tot romantische (babyroze), moderne (zwart) of klassieke (staal) zodat je altijd een omslag kunt vinden die perfect bij de sfeer van de foto’s past.
 3. Personaliseer je BOOKZ fotoalbum door een naam, titel of persoonlijke boodschap (van maximaal 40 tekens) in te voeren. Deze tekst wordt op een stalen plaatje gegraveerd, dat op de cover bevestigd wordt en je fotoalbum een luxe uitstraling geeft.
 4. Blader door jouw BOOKZ. Tevreden? Nu kun je het album bestellen.
 5. Betaal veilig via de app met creditcard of IDEAL. Binnen 2 werkdagen wordt jouw fotoalbum afgeleverd in een mooie geschenkverpakking op elk gewenst postadres in Nederland. Tip: je kunt het album ook rechtstreeks laten bezorgen op het adres van degene aan wie je het cadeau wilt geven.

Klik hier voor een filmpje hoe het in zijn werk gaat: http://vimeo.com/102710143

Ik wil dit zeker dus uit gaan proberen!

Wat vind jij van deze app en waar bewaar jij je snapshots? En heb je een leuk Instagram account? Deel ‘m in de comments! 🙂 

7 Comments

 • Wesley op Reis
  nov 28, 2014 at 02:28

  war geweldig om dit zo te zien

  • Heidi
   nov 29, 2014 at 10:39

   Thanks! 🙂

 • Wesley op Reis
  nov 13, 2014 at 02:29

  Geweldig idee! Leuke foto’s

  • Heidi
   nov 14, 2014 at 13:06

   Dank je wel Wesley! Top dat je het een geweldig idee vind! 🙂

 • Deb
  nov 2, 2014 at 17:42

  Wat een leuke foto’s!! Prachtig wat jij met bloemen kan . Ik vind je nagels ook erg mooi!! Daar wil ik wel meer van zien (NOTD’s posts!!) En de auto’s.. zucht.. ik kan ook zo van mooie auto’s genieten. Je selfie’s zijn ook heel geslaagd.. fotogenieke babe dat je bent! Ik ben wat dat betreft soms wat fotoschuw 😉 Ps. We zouden eens moeten meeten.. zou volgens mij heel gezellig worden!

  • Heidi
   nov 14, 2014 at 13:10

   Lief! Dank je Deb! Ik zal mijn best doen met de NOTD hihi! Ik vind je altijd prachtig op de foto’s (sowieso prachtmeid) jaaa meeten, gezellig!

 • Dhini
  nov 1, 2014 at 21:39

  wat leuk photo album en wat mooie fotos heb je gemaakt

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com