OPI SoftShades Pretty in Pastels spring collection

Officieel pas op 11 april maar volgens de laatste berichten moet deze prachtige en frisse OPI SoftShades Pretty in Pastels spring collection al aangekomen zijn bij de bekende OPI verkooppunten. Zoals je waarschijnlijk al eerder hebt gelezen liet ik de collectie al in een notendop zien tijdens de perspresentatie. Vandaag laat ik je deze pretty pastels voor je nagels allemaal zien en hopelijk krijg jij er ook (nog meer) van die heerlijke lentekriebels van. Kijk je mee?OPI SoftShades Pretty in Pastels spring collection

Als je van pastels houd en gelukkig kom je in de winkels veel van deze tinten tegen dan is dit echt een collectie waarbij je je hart op kunt halen.

OPI SoftShades Pretty in Pastels spring collection bevat de volgende kleuren: Wit – It’s in the Cloud, Mintgroen – This Cost Me a Mint, Zachtgeel – One Chic Chick, Zachtroze – Stop it I’m Blushing!, Zachtblauw – It’s a Boy en Lila – I Am What I Amethyst.
2
Wat ik persoonlijk wat lastiger vond is om de kleuren goed te fotograferen, je ziet dat ze wat ‘weg slaan” qua intensiteit. De lila en zachtroze tint zijn in het echt wat anders en mooie van kleur. De witteint is eerder wat romig wit en niet spierwit. Ik besloot uiteindelijk om ze zelfs met mijn mobiel te fotograferen gezien dit dichterbij met de werkelijkheid komt.

OPI SoftShades Pretty in Pastels spring collection

Mijn favorieten waar ik stiekem toch wel verliefd op ben, zijn de zachtroze Stop it I’m Blushing! en Lila I Am What I Amethyst. Deze vond ik ook wat prettiger lakken op de een of andere manier.

 

Ik merk dat vooral het witte en gele kleurtje de dekking zelfs na 3 lagen niet volledig dekt, de zachtroze dekt wel na 3 lagen net als de mintkleur, de lila en de zachtblauw zelfs al na 2 lagen. Desalniettemin blijf ik fan van de lakken omdat ze fijn lakken door het brede kwastje, snel drogen en me erg aanspreken qua kleuren. Nu ben ik echt mis ongeduld dat schaalt uiteraard. Het mooiste effect en creëer je met deze lakken echt als je de tijd neemt voor het lakken en met een goede basiscoat en topcoat werkt. Je hebt dan echt heel lang (dagen) plezier van het vrolijke kleurtje op je nagels!

Vanaf 11 april is de OPI SoftShades Pretty in Pastels collection officieel verkrijgbaar.
De losse lakken à 15 ml kosten € 14,95. De miniset met 4 SoftShades Pastels kost € 22,95. Voor de verkooppunten kijk je op de site van OPI >>> link
Welke kleur van de van de nieuwe SoftShades Pretty in Pastels collection spreekt jou het meeste aan?
Liefs Heidi

4 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com