Spam it baby!

Heb je een FABULOUS blog, webshop of winkel waar we een kijkje moeten nemen?! Spam it on FFB! Ik zie het vaak voorbij komen en het ooit ’s eerder een artikel hier aan gewijd maar nu zag ‘m bij Beautygoddess.nl voorbij komen en ik vond dat ze het zo leuk geplaatst had (ook een fabulous blog waar je zeker een kijkje moet nemen) dat ik ‘m ook wilde plaatsten maar dan wel in een FFB jasje.

keep-calm-and-spam-ffb

Ik ben altijd aan het rondneuzen naar leuke blogs, webshops en houd van winkels die niet aangesloten zijn bij een keten. Lekker authentiek dus eigenlijk. Ik wilde vandaag (zoals in mijn vorige artikel aangegeven) het artikel over Chi plaatsen maar deze schuif ik even op naar morgen.  Ik wilde eerst de kans geven om te spammen! Ik ben in zo’n vrolijke bui vandaag en heb ook echt even zin om in de tuin met de iPad en een bakje koffie op het web te neuzen dus draai ik het om en geef jullie de kans om wat over jezelf en je blog/producten wat je verkoopt te vertellen, misschien heb je geen blog of winkel maar wel een leuke tip.

Wellicht ga je op vakantie binnenkort en heb je daar tips over wat je mee moet nemen of welke reis je gaat beleven. Hoeveel schoenen je hebt of welke outfits jij het liefste draagt! Tell us! Want je geeft meteen de gelegenheid aan andere lezeressen jouw blog of shop te promoten!

We love new ideas and nice blogs & shops!

Spam1

Dus hoe werkt het, laat een reactie achter met een kort verhaaltje over je blog of (web)shop met de je url in hoofdletters (like this: HTTP://WWW.FABULOUSFEELINGBLOG.NL) en wellicht met die coole tip of iets over jezelf!

Uiteraard zal ik het erg leuk vinden als je mijn blog op bloglovin volgt en/of de Facebookpagina van FFB 🙂

12 Comments

 • adinda
  apr 19, 2016 at 20:03

  Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel 🙂

  • Leuke Sieraden
   jan 6, 2017 at 13:04

   Hi, wij maken unieke handgemaakte sieraden! Wil je een armbandjes op maat laten maken of iets bestellen wat wij al hebben gemaakt voor jou? Kijk dan snel op http://www.leukesieraden.net, zie je snel in onze webshop!

 • Have It All
  jun 20, 2014 at 18:55

  Wat leuk!!!
  Hier onze webshop met leuke betaalbare musthaves!

  http://Www.HaveItAll.nl

  Xx

 • Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  jun 4, 2014 at 15:10

  Hey tof dat we mogen spammen!
  Hou je van groenten en gezond eten?
  Wil je hulp met je moestuin? Af en toe een scherpe column lezen?

  Check dan nu De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

  Groetjes,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon
  Moestuin-maniac | Nuchter | Rauw | Puur | Buitenmens | Blogger

 • Lotte
  mei 31, 2014 at 09:53

  Hoii lief dat we mogen spammen 🙂
  Mijn blog is http://thebudgetblognl.wordpress.com/ Zoals je aan de titel kunt zien is het een budget blog met alleen maar betaalbare producten.
  Ik plaats elke dag een artikel op het gebied van beauty, fashion of lifestyle.
  Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen en tips zijn altijd welkom want ik ben pas sinds een week begonnen 🙂

 • Deb
  mei 31, 2014 at 08:34

  Wat leuk dat we nu bij jou ook mogen spammen, thanks ook voor de link ook meid! Ik ben weer terug van vakantie dus ik SPAM lekker mee 😉

  Op mijn blog vind je vooral veel beauty; nailart, reviews maar ook looks en outfits zie je voorbij komen. Van tijd tot tijd interview ik mede-bloggers om ze beter te kennen, dus Heidi.. let op meid, ik denk dat jij binnenkort aan de beurt komt hiervoor hihi. Dat heb ik net spontaan bedacht.. oh en voor ik het helemaal vergeet: Ik zou het leuk vinden als jullie even komen kijken op mijn blog: http://WWW.BEAUTYGODDESS.NL !!!

  • Heidi
   mei 31, 2014 at 09:15

   Graag gedaan lieverd! Owww nou ik ben heel erg benieuwd! Wat leuk!

 • femketje
  mei 30, 2014 at 21:09

  leuk! Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

 • Janneke | Beautyroad
  mei 30, 2014 at 20:35

  Ik ben Janneke, en ik ben een blogger. Op mijn blog verschijnt er minimaal 1 artikel per dag. Deze artikels kunnen gaan over beauty, fashion, make-up en lifestyle. Maar zo nu en dan komen er ook wel andere onderwerpen aan bod. Ik zou het heel lief vinden als je mijn blog bezoekt en een reactie achterlaat.

  http://beautyroad.wordpress.com/

  Liefs,
  Janneke.

 • Lauren Louvaine
  mei 30, 2014 at 19:55

  Leuk! Ik blog over fashion. beauty, DIY en fotografie. Je kunt nu een fotoshoot op mijn blog winnen! Xx

  http://laurenlouvaine.blogspot.nl/

 • S K E T C H O N I S T A
  mei 30, 2014 at 17:32

  Hoi,

  Ik heb een blog waar ik zelfgemaakte illustraties plaats mbt fashion & style. Ik zou het heel leuk vinden als je komt kijken. Ik krijg graag feedback. Mooi blog heb je trouwens!!

  http://sketchonista.blogspot.nl/

  X Brenda

 • Julie
  mei 30, 2014 at 16:15

  Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://VERODOESTHIS.BLOGSPOT.BE/
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen!
  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250
iPhone 8 320x100

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
300x600

Blogger voor Social Deal

mytastenld.com