Tag: Als ik zeg.. dan zeg jij

Ik kreeg een tijdje terug de tag door van Sacha (Faddict) thx sweetie daarvoor! Toevallig zag ik de tag gisteren weer staan bij Kelly (DivaofGeneva) en ik vind ‘m zo leuk! Ik ben toch ff hier en daar gaan spieken voor wat deze keywoordjes nou voor mij zeggen… I’ll hope you enjoy it! 


Als ik warm zeg, zeg jij:


Las Vegas baby! Ik ben er nu 2 keer geweest, man das echt hot! πŸ˜€ maar wel vet hot!


Als ik lekker zeg, dan zeg jij:Sushi!!! Daar kun je echt wakker voor maken πŸ˜€

Als ik knap zeg, dan zeg jij:


Gerard Butler… off course πŸ˜‰ hou van echte mannen! Kon geen foto van mijn schatje plaatsen, anders had ik dat gedaan maar.. deze meneer komt ook aardig in de buurt πŸ™‚
Als ik schattig zeg, dan zeg jij:


Puppies!! *Smelt* ik ben gek op dieren en ja puppies zijn zo schattig… dit is Max, de hond van mijn ouders, hij is nu inmiddels 2 en heeft serieus ADHD, maar wel heel lief. Een foto van mijn eigen woef als pup heb ik niet.. 1 piepklein fototje ergens, maar de rest is helaas foetsie…


Als ik leuk zeg, dan zeg jij:

The picture of this lady says it all, shoppen, reizen, beauty en fun! En ja waar anders dan NYC.. een van mijn favo steden πŸ™‚
Als ik favoriet zeg, dan zeg jij:


 De koffie van de Starbucks… overal waar ik kom waar een SB is, moet ik echt een bakkie halen.. en dan graag de “caramel macchiato with whipped cream” yummmm… ik spaar sinds een tijdje ook de “steden”bekers πŸ™‚Als ik jurk zeg, dan zeg jij:


Als klein meisje hield ik al van trouwjurken en kon ik de bruiloften tussen Barbie en Ken urenlang volhouden, dus als je zegt jurk.. ja dan een trouwjurk! Prachtig! πŸ˜€   Als ik rood zeg, dan zeg jij:
Ik moet dan meteen denken aan deze promo afbeelding van True Blood… de rode lippen… al jaren ben ik gefascineerd door alle films en series die met vampieren te maken hebben… passie, liefde, bloed… rood dus!

Als ik mobiel zeg, dan zeg jij:

Mijn iPhone πŸ˜€ ik ga nergens heen zonder dat ding, ik ga binnenkort de nieuwe aanschaffen want mijn huidige heeft zo’n zijn beste tijd gehad, maar iPhone = liefde  


Als ik honger zeg, dan zeg jij:


Pizza!! Zo lekker! Sowieso ben ik dol op Italiaans eten, dus pasta gaat er ook errug makkelijk in, maar als ik honger heb dan grote kans dat ik naar een pizza wil grijpen!

Als ik saai zeg, dan zeg jij:

Ik heb even geen idee wat ik echt saai vind, want alles wat saai is skip ik, maar wat ik wel saai vind is van die gezapigde mannen in grijze pakken die saaie gesprekken voeren haha kun je er een idee bij krijgen? πŸ˜‰
Als ik schitterend zeg, dan zeg jij:Zo’n Bounty-eiland-strand.. wauw! Daar zal ik erg graag een keer in mijn bikini met een cocktail in de hand willen liggen… en ja in de armen van mijn lieffie natuuuurlijk πŸ˜‰ Fabulous!

Als ik bloggen zeg, dan zeg jij:

Fun! Ik doe het nog te weinig maar ik vind het zooo leuk! Ik geniet dan ook van elke reactie die ik krijg… er zijn zoveel lieve mensen merk ik steeds weer, doet me goed! En uiteraard vind ik het ook geweldig om producten uit te testen en erover te schrijven… ik word er alleen erg hebberig van… πŸ˜‰

Zo weer een stukje meer about me… πŸ˜€ ik geef de tag niet echt door, maar neem ‘m gewoon lekker over als je ‘m ook zo leuk vindt.. enne wel ff een linkje achterlaten als je ‘m geplaatst hebt! 
7 Comments

 • Evelien
  mei 29, 2011 at 20:32

  Leuke tag, en zo’n lieve foto van jou en je hondje! ♥

 • Tatjana
  mei 29, 2011 at 16:43

  Leuke tag!
  Vooral die foto van jou met Max is leuk! πŸ˜€

 • Liesewiesje
  mei 27, 2011 at 22:39

  Blijft leuk om te zien deze tag πŸ˜€

 • Loeder
  mei 26, 2011 at 17:56

  leuke tag en leuk gedaan met die fotos erbij!

 • Kelly
  mei 26, 2011 at 17:41

  Ahhhh, dank je wel voor het noemen van mijn naam & blog! Ik vind het erg leuk om te zien hoe jij vorm geeft aan deze tag!

 • Sacha
  mei 26, 2011 at 13:14

  Je hebt er superleuke en mooie plaatjes bij gevonden! En ik zou inderdaad ook wel op een bounty-eiland willen vertoeven. Lijkt me geweldig hihi πŸ™‚

 • Carola
  mei 26, 2011 at 10:50

  Het blijft een leuke tag!
  Dat bounty-eiland is echt geweldig, ik wil ook altijd nog eens naar zo’n eiland toe.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com