Teeez Trendy Cosmetics “Diva’s Darkness”

Heb je ‘m al gezien…. de nieuwste lijn van Teeez Trendy Cosmetics?
Deze lijn heeft de glamoureuze naam “Diva’s Darkness” gekregen…. 
een ware lust voor de diva’s onder ons!


Stoer, chique en vrouwelijk kan ik de uitstraling echt bestempelen… Teeez heeft overigens ook een kleine facelift ondergaan qua logo… minder speels en helemaal van nu! Wat ik wel leuk vind is dat Teeez ook echt een Hollands bedrijf is! Het hoofdkantoor is dan ook gevestigd in Rotterdam…

Ik mocht laatst helpen op een ladiesnight in de PathΓ© de Kuip in Rotterdam, en heb meteen even kennis gemaakt met deze nieuwe lijn, het was ook een primeur aan het publiek, want deze nieuwe lijn zal pas deze week in de winkels verkrijgbaar zijn! Eerlijk gezegd kon ik het merk wel… heb dus ook even zitten snuffelen tussen mijn make-up spulletjes en kwam daar wat Teeez producten tegen met de nog oude uitstraling.. Teeez is er echt super op vooruit gegaan! Het ziet er erg luxe uit, het zijn mooie producten met een goede pigmentatie en dat voor allemaal leuke prijsjes! πŸ™‚ Let’s face it, diva’s moeten toch ook nog een beetje op de portemonnee letten πŸ˜‰

Ik mocht die avond samen met Rianne (die jullie misschien al kennen van twitter) en nog een aantal lieve dames Teeez vertegenwoordigen en werden er verschillende gegadigden opgemaakt door een visagist!
Ik heb echt een leuke avond gehad en ben weer blij met deze ervaring!
Ik kreeg nog van Rianne (de schat :-)) een leuke goodiebag mee met een aantal producten van de Diva’s Darkness…

Rechts vooraan staat (onze) Rianne πŸ˜‰ jeeej eindelijk een gezicht achter de gezellig twitteraar!

De display met de Diva’s Darkness lijn!
Helaas heb ik nog geen tijd gehad voor de swatches, maar uiteraard deze volgen nog!
Wil je meer weten over Teeez en haar nieuwe collectie? Kijk op: www.teeez.eu
Wat vinden jullie van de uitstraling?
Liefs xoxo Heidi

12 Comments

 • Axelle
  dec 14, 2010 at 12:57

  Oooh wat ziet het er allemaal mooi uit! EN dit logo vindt ik veel professioneler ogen dan het vorige bij het vorige had ik eerder het gevoel van kinder make-up πŸ™‚

 • Maaike
  dec 7, 2010 at 10:08

  Leuk artikel over Teeez en ook een heel leuke blog ! Ik zie je hopelijk snel weer bij Teeez x maaike

 • La Moon
  dec 6, 2010 at 23:33

  Ziet er leuk uit!

 • Myrthe
  dec 6, 2010 at 18:11

  oeeeh echt super leuke spulletjes ^^ ben benieuwd naar de swatches ^^

 • TEEEZ trendy cosmetics
  dec 2, 2010 at 23:16

  He girl!!!

  Super leuk stukje over de Ladies Night en de producten! Ben echt blij dat je het naar je zin heb gehad! Wij kijken alweer uit naar je swatches! You go girl!

  Liefs,
  Rianne (a.k.a. TEEEZ twitteraar)

 • FabulousHeidi
  dec 2, 2010 at 12:59

  Thx meiden weer voor jullie top reacties! Ik hoop van het weekend swatches te gaan maken πŸ˜€

  @Mitchin ik vind de lakjes sowieso top! Enne de glitterliners ook πŸ˜€ Heb je ook twitter? Ik ga meedoen met je give-away πŸ˜‰

  @Myrna leuk joh echt eek keertje doen, super gezellie!

  @Deltacephei Leuk meis! Ik ben benieuwd naar wat jij ervan vindt en naar jouw swatches! πŸ˜€

 • deltacephei
  dec 2, 2010 at 09:50

  Ik verwacht de productjes ook, ze zien er erg mooi uit! πŸ˜€

 • Myrna
  dec 1, 2010 at 15:51

  Alles ziet er erg goed uit! Ik wilde me een tijdje geleden ook voor zo’n ladiesnight opgeven voor TEEEZ in rotterdam maar ik ben daar toen niet verder op in gegaan helaas. Misschien de volgende keer want het lijkt me wel heel leuk

 • DalaLuz
  nov 30, 2010 at 21:39

  Diva Darkness ‘Sexy 03’ ziet er goed uit!

 • Judith
  nov 30, 2010 at 17:39

  Wauw, super! Ik ben erg benieuwd naar je swatches!

 • Mitchin
  nov 30, 2010 at 17:08

  Wat een leuke presentatie! En een goodie bag is altijd goed =))
  En welke producten van deze lijn vind je het leukst?

  P.S. Ik hou een kleine give-away, misschien wil je wel meedoen?

 • Kayla
  nov 30, 2010 at 15:59

  Ik ben heel benieuwd naar je swatches!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com