Terug van weggeweest….

Hello lieve volgers!

Het is ruim 2 maanden geleden dat ik een artikel heb geplaatst, veel gebeurd op privé-vlak en zo enorm druk gehad dat mijn blog echt op een laag pitje is gaan staan.

Nu zat ik er al een tijdje over na te denken om de draad weer op te pakken maar ik wil een beetje een andere kant op met mijn blog, het moet meer “mij” worden. De vraag wil ik puur een beautyblogger zijn, producten testen, foto’s maken en om een stapje verder te gaan ±2 keer per dag een artikel te plaatsten over wat me is toegestuurd en persevents te gaan bezoeken, is dat de kant die ik op zou willen. Het is natuurlijk geweldig als dit je passie zou zijn, maar is dit die van mij…? Mijn idee is nee… ik heb een toch vrij drukke en bijzondere baan waar ik wat meer over wil gaan vertellen en tuurlijk is beauty een hobby, ik heb al diverse pittige opleidingen gedaan op het gehele beauty-vlak, maar ik vind nog zoooveel dingen meer leuk 🙂

Uiteraard blijf ik het leuk vinden om producten uit te testen, maar in de loop der jaren heb je een toch een geheel eigen idee en smaak gekregen over wat voor soort producten ik graag gebruik en welke liever niet.
Een test is toch gebaseerd op mijn mening en dat wat ik goed vind of juist niet hoeft niet per definitie te betekenen dat is goed of slecht is en dat iets voor een ander werkt. Ik wil geen reclame maken voor iets waar ik niet achter sta en zal ook geen product zomaar plaatsen wat ik niet fijn vind, liever iets waar ik wel achter sta en wat grondig door mij getest is. Dus het echte beautybloggen laat ik aan mij voorbij gaan, ik wil graag schrijven over wat mij bezig houd 🙂

Ik ben ook aan het ontwerpen geslagen voor een nieuwe layout, dus nu aan jullie de vraag de oude behouden of de nieuwe… Ik zal het toch leuk vinden om mijn volgers hierin te betrekken 🙂 Hij is nog niet af, maar het eerste idee in grove vorm staat er… dussss wat vinden jullie?

liefs Heidi

11 Comments

 • Agnetha
  okt 29, 2011 at 22:08

  De nieuwe header is niet helemaal mijn ding, maar ga op je gevoel af ;). Dat is oh zo belangrijk. Ik vond het al zo jammer dat je je blog niet meer update, maar kan ook begrijpen waarom. En het beste is je gevoel te volgen hierin.

 • Sacha
  okt 28, 2011 at 12:36

  Ik vind de nieuwe header supertof!

 • Mariette
  okt 24, 2011 at 09:25

  Welkom terug!

  Ik zou doen waar jij je het beste bij voelt 🙂

  Liefs, Mariette

 • Lonneke
  okt 21, 2011 at 14:47

  super leuke blog heb je!
  ik volg je via Gfc en bloglovin ; )
  xxx

 • Fabienne
  okt 19, 2011 at 21:05

  Mooi artikel. Helemaal met je eens, schrijven over wat je bezig houd.
  Mooie lay out en ik ben benieuwd naar je nieuwe onderwerpen 😉

 • FabulousHeidi
  okt 19, 2011 at 18:38

  @Evelien: awwww thx sweetie!!!

 • Evelien
  okt 19, 2011 at 15:50

  Ah lieverd welkom terug ♥

 • FabulousHeidi
  okt 17, 2011 at 08:19

  @ Maccia ik vind dat je helemaal gelijk hebt in het feit dat je een logo of beelmerk niet zomaar veranderd. Ik heb ‘m nu een jaar… en misschien moet ik het toch meer als beeldmerk gaan zien… goede opmerking! Zo heb ik ‘m (en het is mijn baan nog wel) niet echt tegenaan gekeken 🙂

 • Maccia
  okt 17, 2011 at 08:13

  Je nieuwe header is niet helemaal mijn smaak, maar smaken verschillen 😉 Ik vind wel dat je voor iets moet gaan waar je lang aan vast kunt houden met minieme verandering: een logo van een ‘merk’ verander je in principe nooit.

  Dan is het natuurlijk wel de vraag of je je eigen blog als merk moet zien, maar ben wel van mening dus dat je een tijdje zoet moet kunnen zijn met je nieuwe layout!

  Ben blij dat je weer wat van je hebt laten horen en nu een richting uit gaat die beter bij je past.

 • FabulousHeidi
  okt 17, 2011 at 07:13

  Thx Milady! 😀 Ik denk ook eht dat dit ‘m gaat worden!

 • Milady
  okt 17, 2011 at 07:10

  Wat een toffe nieuwe header! Ik zeg doen! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com